Jump to content

Helena

Član foruma
  • Posts

    4,695
  • Joined

  • Last visited

About Helena

Recent Profile Visitors

2,086 profile views

Helena's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • One Year In
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular

Recent Badges

2.2k

Reputation

  1. Prošle godine je i Novak uzeo AO Dakle, prošle. Videćeš sad, pre će Danil proći Janika.
  2. Ja sam naprotiv vrlo jasno uperila prst u Dinka i da tog čoveka treba zaštiti, zaleteće se neka budala, ne bi to njima bilo skupo. I ne može legija u zgradu fakulteta.
  3. Zverev je dobio prvi set, ali Marožan se dobro drži u drugom.
  4. Treba biti pošten i reći da se nije Srbija sama pretvorila...mi smo je pretvorili-neko pogrešnim postupanjem, neko ćutanjem, a neko nepostupanjem.
  5. El postoji policija, nešto u Novom Sadu ili će stvarno neko da plati glavom?
  6. Ko postane političar, prestaje mu struka, uglavnom-pogledaj samo lekare, svi ministri prosvete. Ne bih ja branila, nego upravo to, pozivala naše politikante i onda ulazimo u taj koloplet. Inače, koliko sam ispratila, ni demokratama nije strana ta misao, malo sam slušala Tadića kod Gojkić. A jedan od komentara na ovu sliku tog momka sa legijom-Došao sa likom ubice Đinđića u ulicu dr Zorana Đinđića na filozofski fakultet
  7. Ovde komotno mogu da sedim ja, jedino što ja to ne umem ovako slikovito da sročim, ništa pogrešio nije. Ovo je sasvim ono što i Čanak uglavnom govori, njega se tera jer je valjda Hrvat-svakako se ne percepira kao Srbin.
  8. Na Dinkovu izjavu misliš? Da nađem na tw?
  9. Teško da će Dogodine u Prizrenu pojačati dobru volju druge strane za suživot.
  10. A čekaj, jel to nevidljivi F? Pa meni je ekstra slika, u tim danima smo imali samo to. Zanemarujem tekst.
  11. Nije sporna želja, sporan je način da se ta želja ostvari. Ali prvo, jeste spin, knjiga je namenjena deci, ne odraslima. Drugo, evo sad kaži ti meni, da li bi želeo da vidiš momke od 20, 20 i kusur godina, kako stavljaju bombe oko sebe i puške na ramena i "idu i boj"? Jel nije bilo dosta i kada će biti dosta?
  12. Helena

    Novak Djokovic

    Endi i Stan su se vraćali, ali uz realna očekivanja. Novaku su očekivanja nagolemot a godini su mu nagolemot Nestrpljiva sam da vidim Rafu, stalno ponavljam, na šljaci, možda će čovek onda nešto moći pametnije da kaže. Ja nekako ne očekujem da može nešto da uradi, ali biću srećna ako me demantuje (Novak). Volela bih na kraju ovih godina da vidim Vajdu, uz njega će mi biti lakše.
×
×
  • Create New...