ćušpajz Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) 14 minutes ago, Marvin said: Vanja bi komotno mogao da uzme minute i Ponitke i Andjuse, sto mu taman dodje na tih 25. Plus imamo i Urosa na toj poziciji, tako da minuta ima ko hoce zna da igra 😄 pa to, ne znaju ni papapetru ni ponika ali vanja ce znati. ipak ova dvojica imaju bolji cv, bar ja tako mislim a vama je sedmi-deveti igrac prakticno mvp ili je sranje Edited January 25 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted January 25 Share Posted January 25 Vanja bez problema može biti i krilo, npr Virtus na 3 ima Kordinijea i Dobrica uz Abasa, niko od njih nije fizički moćniji od Vanje pa oni ne pate u el zbog toga, postoji dosta varijacija gde bi Vanja mogao kod nas igrati.A i kod Pesica je bio svo vreme krilo.Послато са SM-A135F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) 1 hour ago, uini said: kapiram da ga svi računate kao sedmog ili devetog igrača rotacije ..u tom smislu, uzmi vanja prvo miliončeee, miliončeee da vam neko kaže da će imati ulogu kao u baskoniji od 25mins, bili bi u fazonu, nismo mi toliko siromašni šalim se malo ali se ujedno i nadam da će vas oljuštiti za ugovor. zaslužuje momak, pogotovo ako se vraća da bude igrač zadatka, kao u repki Naravno da ce da nas oljusti kad je Shone letos podigao minimalac na 700k (Davidovac)... 😄 Edited January 25 by Mrk 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25 Share Posted January 25 2 minutes ago, Mrk said: Naravno da ce da nas oljusti kad je Shone letos podigao minimalac na 700k (Davidovac)... 😄 vanja vredi milionce svejedno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) 5 hours ago, uini said: kapiram da ga svi računate kao sedmog ili devetog igrača rotacije da vam neko kaže da će imati ulogu kao u baskoniji od 25mins, bili bi u fazonu, nismo mi toliko siromašni Ako bi došao, to bi bile njegove najbolje godine i sigurno igrač sa zacementiranih 25-30 minuta. Gotovo da mu je svejedno da li igra na 2 ili 3, tako da su kombinacije sa njime baš raznolike. 3 hours ago, uini said: vanja vredi milionce svejedno Prošle godine je imao 6 prosečan indeks u EL, spominjala se cifra oko 400k neto u Baskoniji. Ove godine je poboljšao učinak, pa ima 7,5 prosečan indeks uz dosta slabije % šuta nego prošle godine. Tako da to milionče može da uzme, ali za 2 godine. Edited January 25 by realno *w 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 25 Share Posted January 25 Željko u fazonu, kompletni smo, trenirali smo dobro, moglo bi to da se čak i vidi na utakmici 😁 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 25 Share Posted January 25 moglo bi to da se čak i vidi na utakmici [emoji16] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted January 25 Share Posted January 25 kapiram da ga svi računate kao sedmog ili devetog igrača rotacijeAli ja sam bukvalno napisao: Vanja bi u ovom trenutku mogao da bude starter velikog broja EL ekipa, čak i ovakvog Partizana, da Naneli ne igra kako igra od početka sezone. U najgorem slučaju je neki najbolji 6. igrač.Ali zabole te :) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25 Share Posted January 25 19 minutes ago, pendulum said: Ali ja sam bukvalno napisao: Ali zabole te 🙂 mislim da sam realnog citirao a tvoj post sam evo upravo procitao. mogao bih malko da modifikujem onaj odgovor realnom da odgovara tvom postu ali sam tuzan, pa ne mogu, slaba snaga me je uhvatila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 25 Share Posted January 25 Mala snaga osim ako ne misliš na distributivnu mrežu EPS, onda ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25 Share Posted January 25 ja znam bolje sta mi je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 26 Share Posted January 26 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 26 Share Posted January 26 . 6 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 26 Share Posted January 26 Da nam igra bude glatka, inspirativna i plodonosna. 5 3 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 26 Share Posted January 26 Uz ovakav stav se pobeđuje... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 26 Share Posted January 26 Uz ovakav stav se pobeđuje...Ljudi se posle pitaju sto su mu zute "gace"🫣Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 26 Share Posted January 26 Da nam igra bude glatka, inspirativna i plodonosna.Ja i ovde vidim delimično žute gaće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 26 Share Posted January 26 Pa dobro, žuto napred, kafeno pozadi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 26 Share Posted January 26 Srećno večeras, da pobedite i da se doooobro izmorite. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 26 Share Posted January 26 (edited) Dokupio sam 2 karte pre neki dan na Efinitiju, stigao mi samo fiskalni račun bez pdf ulaznica. Jel imao neko slično iskustvo? Sad sam ih dobio, kažu okačeno na sajtu na mom nalogu. Ticketlajnu vrati se, sve ti je oprošteno. Edited January 26 by ChrisJudd 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 26 Share Posted January 26 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 26 Share Posted January 26 Nisam gledao mec u Kaunasu jer sam spavao pred nocnu smenu. Opet ista prica danas/veceras 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 26 Share Posted January 26 Ovo mora da se dobije, tako da gubimo glat 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted January 26 Share Posted January 26 Za večeras ako može lep doček za slatkorečivog, Jaretova partija iz vremena dok je Trinki bio trener, Frenkova renesansa i ugodnih 14-18 razlike. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted January 26 Share Posted January 26 Večera Oppa Dendastajl ....jako i do samog kraja! Nemamo bas previše kalkulacija, zato... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts