Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!


fillam

Recommended Posts

18 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Real u Madridu, možda i jedina utakmica ove sezone gdje smo skinuli gaće od samog početka utakmice. Teško bi bilo i sa Zekijem, ovako praktično nemoguće. Volio bih samo da se pošibamo muški s njima, šta god to donijelo na kraju. 

Ne znam u kakvom sastavu ce biti Real, ali ako ce im faliti Musa, Ljulj, Caco i Rudi onda i nije bas nemoguce.

Link to comment
Share on other sites

Musa igra, ova trojica ne, tako bar reče Mateo. Kad pogledaš učinak potonje dvojice u poslednje vreme, nije da se može računati kao neki hendikep.

 

Kako god, naravno da bih voleo da je Zek tu, a da i njima oni igraju.

Edited by realno *w
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, realno *w said:

Jedino što je sigurno, je da je naša jučerašnja tekma sa Baskonijom, bila NBA plejof košarka, naspram ovog što su ovi odigrali večeras.

 

 

Valensiji su ove sezone mnoge utakmice ličile na ovu sa Bajernom. Sećaš se i one vaše utakmice protiv njih, isto je bilo tvrdo, teška utakmica za gledanje, i valjda posle Monaka najmanji broj poena ste dali na toj utakmici ali ste ipak pobedili. Jeste da i po mom mišljenju imaju najmanje šanse za plej-in, al ne treba ih potceniti, umeju biti i nepredvidljivi. 

 

Real vidim večeras bez trojice najiskusnijih. Već 2-3 utakmice oni igraju bez njih. Al to ništa ne menja, imaju brutalan sastav. Njima je igrač sa najvećom minutažom Kampaco kiji igra 25 minuta u proseku. Kad pogledate kako im je raspoređena minutaža onda možete reći i da kod njih nema umora. Ipak, vreme je da se zakucaju u crno beli zid i budu razbijeni u paramparčad. :smiley53:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, goldberg said:

Za Howarda se ne slazem, on je svoje odradio, dao je 26 poena, imao 4/11 za tri. Svi ostali igraci su podbacili, na primer  Marinkovic 1/6 za tri poena, ostatak tima takodje samo 1/6, sto je bedan ucinak.

 

Ostatak tima jeste odigrao slabo, posebno CMM i Moneke kog je Bruno dosta ugasio, ali ni Howard nije bio dobar. Dao je 26 poena iz 22 šuta iz igre, to je jako loša efikasnost. S obzirom da je van poena njegov doprinos uvek nepostojeći u bilo kom drugom segmentu igre, ne bi se moglo reći da je odigrao baš dobro, bar da je iznudio neke penale nego ni to.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, DameTime said:

 

Bravo i za zadržavanje optimizma (makar blagog) kad istog zafali na temi, tu su uz njega još@Shonewizard i @pendulum :classic_smile:

 

Moram da priznam da je i mene optimizam odavno napustio IRL ali se trudim da ne prenosim tu energiju ovde (za razliku od nekih). U fazonu sam šta uradimo uradimo ove godine. Idemo u narednu sezonu sa, nadam se, određenim korekcijama u rosteru u pogledu igrača sa višim IQ-om, proper plejmejkerom (ovo verovatno nećemo videti ali nada ostaje) itd. Pisao sam već - sa Željkom do kraja, pa ako to znači lupanje glavom o dno so be it.

 

Što se tiče utakmice već su ljudi pisali - po meni jedna baš ozbiljno i zrelo odigrana tekma. Da nije bilo onih Nanelijevih brejnfartova i pogubljivanja u prenosu lopte na kraju rekao bih da je bila odlična. Lepo smo se spremili, udavili ih ozbiljno u odbrani. Hauard je Hauard. Daće on to svoje ali smo se trudili da mu maksimalno otežamo svaki šut. Bruno se konačno vraća na ono što smo gledali od njega na početku. Izgleda da je u pravu bio Saldanja kad je rekao da mu samo treba velika minutaža 🙂 Uglavnom on je igrao najbolje kada je Kaminski bio povređen i nismo imali zamenu i evo sad kada Ledeja nema. Nešto tu ima ali dosta je i do njega i njegovog stava. Kaminski odličan. Odlično čitanje protivničke odbrane. U defanzivi nije bio kriminalan. Doužer se popravlja iako i dalje nije to njegov nivo. Odbranu je pokidao ali u napadu je i dalje ili pasivan ili igra za sebe. Drago mi je što se nije opet sakrio i što je uzeo onaj šut na kraju. Panteru nemam šta mnogo da zamerim iako je mogao bolje da reaguje kod onih udvajanja na kraju ali je pitanje šta će lopta kod njega u tom trenutku. Igrao je i u napadu racionalno, u odbrani se trudi iako često ispada. Njegov problem je taj košarkaški IQ i nerazumevanje nekih situacija na terenu ali to znamo već. Ponitka opalio tri trojke. Dao dve. Bilo mi je baš drago što mu je ušla ona druga na kraju, nakon što je omašio prethodni šut sa istog mesta. Odbranu je odigrao odlično. Već sam pisao kako mi je on enigma ove sezone jer je igrač koji bi morao da ima veći protagonizam. Jasno je da po prioritetu napadački nije u vrhu da završava akcije ali ima on mnogo više toga u svom arsenalu da bismo se zadovoljavali sa njegovih 5, 6 poena. Ima ugovor i za sledeću godinu pa ćemo videti šta će biti dalje.

 

Večeras igramo sa timom koji je bio ubedljivo najbolji cele sezone. Isto tako timom koji trenutno nije u piku forme - da li zbog neki odnosa unutar ekipe ili zato što su skoro pa obezbedili prvo mesto odavno nemam pojma. Svakako su rasterećeni i imaće motiv da nas dobiju jer verujem da je i njima stalo, koliko god da su jači, da smanje mogućnost ponovnog suočavanja sa nama u plejofu. Sa nekom novom zrelom partijom šansu imamo ali se objektivno oni ovde pitaju mnogo više od nas s obzirom na to da bukvalno nemaju slabu tačku u rosteru. Moraćemo da na one od utorka pridodamo i Avrama i Nanelija.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Luchifer89 said:

Ako twin towersi odigraju kao protiv Baskonije biti ću zadovoljan

 

Bilo bi divota, ali večeras igraju protiv Tavaresa, Jabuselea, Poaera, Deka... biće poprilično teže.

Link to comment
Share on other sites

Ako bi trebalo bilo ko da im leži to je Tavares. Prošle godine ga je Smajli uništavao sa kapice, nema razloga da to opet maksimalno ne iskorištavamo.

 

Izvlačenje iz reketa, neki katovi za Ponija, ne sumnjam da ćemo gledati nešto od tog.

Edited by Son_of_a_gun
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Shonewizard said:

Prvi napad neki pop za Kaminskog, kvota 1.50 😄

 

Mateo je prošle godine promenio odbranu, posle p&popa izlaze bekovi i krila na centre, na šut. 

 

Ok, bude tu raznih mismečeva, ali sa Tavaresom u reketu, opet imaju luksuz da jure spolja, a reket u potpunosti ostave njemu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

@realno *w

Samo što mi deremo poludistancu, ne treba nam reket 😄

 

 

 

@ Hezonja

 

O atmosferi:

nama domaćima...meni i Džananu

 

O KKP:

kao fan Eurolige, kao njihov fan

 

spacer.png

 

Edited by Marvin
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Son_of_a_gun said:

Izvlačenje iz reketa, neki katovi za Ponija, ne sumnjam da ćemo gledati nešto od tog.

 

A2-D5-C818-BB4-C-448-E-80-C0-65-B878-BD8

 

 

Ovako nešto? 😄

 

@Guru za kolekciju

Edited by uvrnuto
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...