fillam Posted February 11 Author Share Posted February 11 Ovo je prijalo, najozbiljniji pristup u sezoni. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted February 11 Share Posted February 11 Kako dobra odbrana da sigurnost i u napadu… naravno ovo je Igokea, al bar neka reakcija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 11 Share Posted February 11 Rodilo se, valja ga ninati Pobijedilo se, valja to umnožiti 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted February 11 Share Posted February 11 Je li ovo onaj Smit što je igrao za reprezentaciju Hrvatske ili neki sa kupujem prodajem?! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 11 Share Posted February 11 Ovaj pristup bi doneo 15+ u cetvrtak. Oh well. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted February 12 Share Posted February 12 Panter ledey nanylica pj kaminski za kup Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted February 12 Share Posted February 12 11 minutes ago, ScepanScekicSto said: Panter ledey nanylica pj kaminski za kup Panter nije bio upitan, posto ima pasos, Coki mu zavrsio pre par godina 🙂 Bilo je samo pitanje Frank ili Bruno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted February 12 Share Posted February 12 Vaš sastav za kup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 12 Share Posted February 12 Očekivao sam Bruna pre Kaminskog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 12 Share Posted February 12 3 minutes ago, Čvarkov said: Očekivao sam Bruna pre Kaminskog. U kakvoj je formi trenutno Bruno, nije ni za Kup. 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted February 12 Share Posted February 12 22 hours ago, Aman 2 said: Je li ovo onaj Smit što je igrao za reprezentaciju Hrvatske ili neki sa kupujem prodajem?! Igrao je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 12 Share Posted February 12 Bila je negde vest da i Bruno (uz Ponija) igra za reprezentaciju u ovom ciklusu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 12 Share Posted February 12 Igrao je.Mislim da je bilo retoricko pitanje.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted February 12 Share Posted February 12 Sastav za kup. Samo bih Andjusicu oduzeo pasoš, da nas ne maltretira više. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 13 Share Posted February 13 17 hours ago, Čvarkov said: Očekivao sam Bruna pre Kaminskog. Samo ako ignorises poslednje 3-4 nedelje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 13 Share Posted February 13 U principu imate mnogo popunjeniji roster od nas za kup, mi moramo da vodimo 3 juniora među 12. Plus nam je Čovkins uterao đoku svojim vizionarskim potezom da Punteru sredi srpsko državljanstvo pre koju godinu. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 13 Share Posted February 13 1 minute ago, Chaos Is Me said: Plus nam je Čovkins uterao đoku svojim vizionarskim potezom da Punteru sredi srpsko državljanstvo pre koju godinu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 13 Share Posted February 13 Ja sam prijatno iznenađen što nismo ove godine imali upliv novih državljana Srbije, pred kup. Sa obe strane. Inače mi je to pravilo debilno, veoma zastarelo i nema pravu poentu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) 5 minutes ago, John Terry said: Ja sam prijatno iznenađen što nismo ove godine imali upliv novih državljana Srbije, pred kup. Sa obe strane. Inače mi je to pravilo debilno, veoma zastarelo i nema pravu poentu. Već dugo godina nije dato državljanstvo nekom košarkašu. Čini mi se poslednji put Markusu Pejdzu da je dato. Slažem se da je pravilo o broju stranaca debilno ali je i debilno deljenje državljanstva zbog kupa i dve utakmice. Edited February 13 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 13 Share Posted February 13 Just now, John Terry said: Ja sam prijatno iznenađen što nismo ove godine imali upliv novih državljana Srbije, pred kup. Sa obe strane. Inače mi je to pravilo debilno, veoma zastarelo i nema pravu poentu. Prodane duse, `oce da igraju za svoje reprezentacije. Nikad Srbende od njija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 13 Share Posted February 13 Pa Pejdz postao Srbin pre Pantera. Panter je mozda i rekorder u brzini izdavanja pasosa. Dosao nesto u sred sezone i vec za kup dobio pasos.Inace, Zek na kraju sezone lagano moze da dobije pasos, bez ikakvog potezanja veza. Naravno, bice nebitno ako bude zaigrao za neku drugu repku.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 13 Share Posted February 13 50 minutes ago, Chaos Is Me said: U principu imate mnogo popunjeniji roster od nas za kup, mi moramo da vodimo 3 juniora među 12. Plus nam je Čovkins uterao đoku svojim vizionarskim potezom da Punteru sredi srpsko državljanstvo pre koju godinu. Jedan junior ce biti u 12, imamo 14 prijavljenih igraca. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 13 Share Posted February 13 Sad vidim da je ipak 14 igrača, taman sam počeo da se čudim kako smo od našeg fudbalskog rostera spali da moramo da se krpimo sa 3 klinca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 13 Share Posted February 13 Just now, Chaos Is Me said: Sad vidim da je ipak 14 igrača, taman sam počeo da se čudim kako smo od našeg fudbalskog rostera spali da moramo da se krpimo sa 3 klinca. To se i mi sa crno-bele strane pitamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 13 Share Posted February 13 Ne znam da li je vec bilo, pa da malo ubijemo vreme do Kupa... 😄 (stavljam ovde jer ima komsija koji ne zalaze u "nasu" temu, pa steta da ne vide). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts