MC Thunder 2 Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Jel tacno da su sudije umnogome pomogle Efesu da preokrene? Nebitno zbog rezultata, vec bi me taj podatak ohrabrio iz mojih iracionalnih shvatanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 1 minute ago, Alex_Serbia said: Jel tacno da su sudije umnogome pomogle Efesu da preokrene? Nebitno zbog rezultata, vec bi me taj podatak ohrabrio iz mojih iracionalnih shvatanja. Ohrabrujeee se rab Boziji @Alex_Serbia i odagnavaju se svake slutnje i losa chinjeshija zlih sudijaaaaa 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Sejm tajm tudej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 5 minutes ago, Luchifer89 said: Sejm tajm tudej? Na sajtu PAO stoji sejm tajm odnosno 17 h tj 16h po nasem vremenu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 43 minutes ago, realno *w said: Onda kad dobije samopozdanje, dodju tu i poneki "curl" i slični šutevi. Sa samopouzdanjem ili bez, my dicky ticker bi mu bio veoma zahvalan kada bi izbegavao zadnju promenu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 33 minutes ago, Alex_Serbia said: Jel tacno da su sudije umnogome pomogle Efesu da preokrene? Nebitno zbog rezultata, vec bi me taj podatak ohrabrio iz mojih iracionalnih shvatanja. Dosta su srali, mislim da je u cetvrtoj u jednom trenutku bilo 9-1 u faulovima. Svaki pokusaj ulaza je bio faul, cesto bez nekog kontakta. Opet i Efes je ocajno sutirao bacanja tako da to nije definitivan razlog poraza. Izgubili smo jer nam je pozicija pet sto se tice odbrane i defanzivnog skoka ocajna ko god da igra. I ubedjenja sam da smo 80 posto koseva od kad se vratio Zeljko primili iz lose kretnje, loseg preuzimanja, loseg rotiranja i losega gradjenja skoka svih ovih centara koji su se za to vreme menjali, ukljucujuci i Lesora i kad bi Zeljko nasao tu nekog ko bi se savrseno uklopio u to sto on forsira i radio svoj posao onoliko dobro koliko recimo Ledej radi svoj da bi mi bili prvaci evrope. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 1 hour ago, Arsenije Pesic said: Sa samopouzdanjem ili bez, my dicky ticker bi mu bio veoma zahvalan kada bi izbegavao zadnju promenu. Juče baš htedoh da pitam, ko je ovde kačio onaj tvit "bebo jesi li ti Andjusina zadnja promena" 😅 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 1 hour ago, Arsenije Pesic said: Sa samopouzdanjem ili bez, my dicky ticker bi mu bio veoma zahvalan kada bi izbegavao zadnju promenu. 31 minutes ago, Marvin said: Juče baš htedoh da pitam, ko je ovde kačio onaj tvit "bebo jesi li ti Andjusina zadnja promena" 😅 Lagano jedan od najjacih tvitova u poslednje vreme. Da se podsetimo: 3 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 2 hours ago, Alex_Serbia said: Jel tacno da su sudije umnogome pomogle Efesu da preokrene? Nebitno zbog rezultata, vec bi me taj podatak ohrabrio iz mojih iracionalnih shvatanja. Skoro koliko Njofra Kaminski u odbrani 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 1 hour ago, Marvin said: Juče baš htedoh da pitam, ko je ovde kačio onaj tvit "bebo jesi li ti Andjusina zadnja promena" 😅 Čuj ko je postavio 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 https://rd-live.com/match/11684176/bayern-munchen-kk-partizan-mozzart-bet Mozda nekom zatreba..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 ali njofra, vrh kad je tekma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 16h, napisaše par postova iznad... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Ko hoce VLC ili sta vec ... link za utakmicu (moze i na smart tv-u ko ima mogucnost) nek se javi na pp, prva dvojica/trojica dobiju, ne mogu vise ljudi da pustim zbog ogranicenja uploada, izvor satelit 1080, grcki komentar verovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 1 hour ago, Kronostime said: https://rd-live.com/match/11684176/bayern-munchen-kk-partizan-mozzart-bet Mozda nekom zatreba..... ovde nema tekme nesreco 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 2 minutes ago, uini said: ovde nema tekme nesreco https://www.action24.gr/live-stream/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Pojačanja nisu nadomestila odlaske.Slabiji smo nego prošle godine.Ciljevi predsednika o napadu na F4 su nerealni.Nama ne trebaju dva pojačanja, nama trebaju dva elite pojačanja za TOP8.Sa ovim rosterom će se gubiti i u ABA ligi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Nepromenjenog sam misljenja. Treba nam prvi centar i iskusan plej. Ako sredimo skok za 30% smo bolja ekipa, a sto se odbrane tice nadam se da ce leci u toku sezone jer tu bas imamo potencijala Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: Pa posle ove konferencije PAO je bio prvak Evrope, tako daaa... Rano si počeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Nama treba Ben Wallace u svom prajmu da bi bili prosječna skakačka i odbrambena ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Bez dileme, najgora utakmica sa priprema. Defanzivno smo se vratili u ono crno doba, gde nista nije funkcionisalo, napadacki je bilo korektno, ali nedovoljno da se zakrpe rupe. Naravno, tu je bila i neizbezna crna rupa u kojoj su nam napravili 18:0. Pojacanje pod kosem je neophodno, a kako delujemo organizaciono, verovatno i plej treba. P.S. Interna statistika koju sam vodio, vidim da mi se ralzikuje za 1 kos, a svakako nisam stigao da sve STL, TO i pretrpljene faulove utefterim. A moguce da sam i pomesao nekima poene, al u principu ovo je nesto priblizno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Pa posle ove konferencije PAO je bio prvak Evrope, tako daaa... Rano si počeo.Ja bih rekao na vrijeme. Namig, namig… Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ja bih rekao na vrijeme. Namig, namig… Jao vražeee, hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts