fedor Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Jel ovo svima related ili to samo meni na osnovu algoritma?! 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 4 minutes ago, fedor said: Jel ovo svima related ili to samo meni na osnovu algoritma?! 😄 Kakav li ti je tek history u browseru mogu da zamislim. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Dobar ovaj grbić u negativu ✔️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Krenem ja sad opušteno da cimam kuma u Minhenu da mi kupi karte za 15.11. Rek'o, Aj na vreme da se obezbedim, kaže sve rasprodato 😲 Ništa od Nemačke do maja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 8 minutes ago, Xpert said: Upravo odgledala... Obožavam ovog čoveka 🖤 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Milina… jedva cekam i drugi deo, tu je pricao i o igrackom kadru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Jel neko ko je imao sezonsku, a hteo da je promeni za neki drugi sektor dobio danas link za kupovinu? Ja bukvalno ne znam kako da kupim kartu sada kad nisam obnovio svoje mesto 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 4 hours ago, ChrisJudd said: Krenem ja sad opušteno da cimam kuma u Minhenu da mi kupi karte za 15.11. Rek'o, Aj na vreme da se obezbedim, kaže sve rasprodato 😲 Ništa od Nemačke do maja. Ja sam kupovao online, bili su rasprodati oni nasi sektori vec prvi dan, ali sam se napravio lud usao na sajt, napravio nalog i nasao njihov link i kupio karte za sektor pored ovih nasih, karte koje su bile zakljucane na onom linku za gostujuce. Malo su bile skuplje od ovih za nas sektor oko 40 eura mislim da je cena za jednu. Mozes tako da probas, skoro mi je neko rekao da je kupio tu blizu mojih. Ako ne uspes napisi mi na pp koliko ti treba karata ako mi ostane neka viska kad se prebrojimo ovih dana da ti javim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 On 9/3/2023 at 3:48 PM, Alex_Serbia said: A gde pise da to klub sa ovih prostora treba da radi? Drugi da osvajaju, a mi da sluzimo za oporavak i slanje u te klubove? Zadnji put kada sam proverio, nismo nicija filijala. Zapravo, samoj evroligi su nasusno potrebni takvi klubovi jer novih igraca skoro vise i da nema i desavaju se samo prelasci nekadasnjih velikih zvezda od 32,33, pa do 38 godina iz jednog u drugi EL klub. On 9/3/2023 at 3:48 PM, Alex_Serbia said: Da te uputim, svaki EL klub ucescem u tom takmicenju i gradjenjem takvih rostera posluje za minus, sipa u rupu bez dna. Kosarka je neprofitabilan sport za sve u Evropi, ne samo za KKP i KKCZ. Nekima samo sipa drzava, a nekima njihove "gazde" (a.k.a. pranje novca, sto je takodje slucaj i kod nas). Novac ce nastaviti da se pere sa ilI bez Partizana i Zvezde. A meni je ok da gledam jak i konkurentan KKP pre nego da se taj novac pere i gura u druge delatnosti koje nisu zdravstvo, obrazovanje ili agrokultura. Jer tu se nece gurati, nazalost. Evropska kosarka je sport koji je na umoru upravo zbog takvog nacina razmisljanja. Pogotovo se to odnosi na bezumno rasipanje milionima od strane jedne siromasne zemlje i stvaranje armije evroligaskih veterana sa jedne, odnosno armije Amerikanaca sa druge strane. Guranje u takve klubove se nimalo ne razlikuje od guranja novca u neki drugi slican projekat koji ne sluzi da bi dao sansu mladim igracima ili naucio navijace da sport u zemlji nije droga koja ce da im pomuti mozak toliko da pomisle da su najjaci u kosmosu i zaborave na svoje zivotne probleme. Sport (kao i zivot) bi trebalo da cine i porazi i teske godine i sastavi puni losih ili prosecnih igraca. U ovako napravljenom sistemu to nije slucaj, "pobeda je nacin zivota", vec ove sezone ce plasman u 1/4 finala EL predstavljati nista posebno. Da ne pricamo jadnoj ABA ligi u kojoj se valjda nikad nije desilo da porazeni prizna da je bio losiji (mislim prvenstveno na navijace, pa onda na uprave) ili o KLS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 5 hours ago, ChrisJudd said: Krenem ja sad opušteno da cimam kuma u Minhenu da mi kupi karte za 15.11. Rek'o, Aj na vreme da se obezbedim, kaže sve rasprodato 😲 Ništa od Nemačke do maja. 1 hour ago, fedor said: Ja sam kupovao online, bili su rasprodati oni nasi sektori vec prvi dan, ali sam se napravio lud usao na sajt, napravio nalog i nasao njihov link i kupio karte za sektor pored ovih nasih, karte koje su bile zakljucane na onom linku za gostujuce. Malo su bile skuplje od ovih za nas sektor oko 40 eura mislim da je cena za jednu. Mozes tako da probas, skoro mi je neko rekao da je kupio tu blizu mojih. Ako ne uspes napisi mi na pp koliko ti treba karata ako mi ostane neka viska kad se prebrojimo ovih dana da ti javim. Iz nekog razloga nisu sva mesta (one koje nisu sezonske) pustena u prodaju. Nema vise karata u prodaji , bar za sada ( ja sam registrovan )... ima Email na koji moze da se obrati I pokuša. Video sam oglas na E-bayKlainezingenu, lik prodaje 3 karte za sektor S. Ne pise cena. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 Nisam znao gde ovo da stavim, moglo je na vise tema ali hajde ovde. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 Aleksa je definitivno pobrao simpatije svih ali i dalje organizacija napada kad je on za komandama izgleda slabije od portorikanske. Mislim, nemam ništa protiv da ga percipirate kao boljeg igrača nego što realno jeste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 Možda zato što nije ni bio plejmejker pre Željka? 🤔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 plejevi su precjenjeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 18 minutes ago, Chaos Is Me said: ali i dalje organizacija napada kad je on za komandama izgleda slabije od portorikanske. Zato smo doveli Jaramaza. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 😂😂 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 Ne čujemo te Chaose, Alexamania je u toku 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 5 minutes ago, DameTime said: Ne čujemo te Chaose, Alexamania je u toku Još da su ovi osnovci počeli da nude majke kao oni tinejdžeri gore... 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 Ja sam iskreno zabrinut za Aleksu, kao sto bih bio za bilo koga na njegovom mjestu. Treba ostati normalan i na zemlji poslije svih ovih doceka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 Još malo lepih slika 🥹 Nema šta da brineš Safete, Aleksa odaje utisak stvarno prizemnog momka tako da verujem kako će mu ovo poslužiti samo kao boost samopouzdanja. https://www.instagram.com/p/CxNc7znNRpX/?img_index=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 (edited) 1 hour ago, Chaos Is Me said: Aleksa je definitivno pobrao simpatije svih ali i dalje organizacija napada kad je on za komandama izgleda slabije od portorikanske. Mislim, nemam ništa protiv da ga percipirate kao boljeg igrača nego što realno jeste. Apsolutno, ali ja mislim da nama to neće biti toliki problem. Tj mislim da se to neće ni očekivati od njega, nego da će uloga biti pritisak na loptu sa jedne strane, a sa druge brzo prevođenje i predavanje lopte. Bilo je slično i prošle godine, sada deluje da imamo još više opcija za tu organizaciju. Edited September 15, 2023 by realno *w 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 36 minutes ago, Ne sam Safete said: Ja sam iskreno zabrinut za Aleksu, kao sto bih bio za bilo koga na njegovom mjestu. Treba ostati normalan i na zemlji poslije svih ovih doceka. Ja se ne brinem iz tog razloga, slažem se sa Dejm. Brinem se da će ga ovo toliko naložiti da će terati sebe do krajnjih granica tako da će početi da se bičuje kad ne ispuni svoja očekivanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts