goofy Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 1 hour ago, Arsenije Pesic said: Zašto ne i plaćanje u naturi? Zašto recimo čovek ne bi dovukao tele ispred blagajne, izmere ga, kažu imaš za nivo 400, on kaže čekaj, evo ti i zlatna narukvica daj nešto bliže terenu. Dobro, neću više. ajde, deda, kad si bio mlad nije ni bilo keša nego si plaćao u naturi, praviš se da si zaboravio. a sad se kurčiš što imaš plastičnog savitljivog prijatelja u džepu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 33% obnovljenih sezonskih u prva 24h, kaze zvanicna stranica. To tehnicki znaci oko 4000 + prodatih za predstojecu sezonu za 1 dan. Zvuci dobro, a verujem da bi bilo jos bolje i vise da oprema, prodaja i sistemi nisu iz zlatnog doba Šilobada Mlađe. Mozda je novi provajder u Surčinu, tamo jos nema net brži od 10mbps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Nesto se sprema za 22h! Nadam se da je neko pojacanje. Ko prati flight radar?![emoji2957]Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Ostoja skida gips 4 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 (edited) Istanbul let u 22h 😄 Edited September 7, 2023 by Gb92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Bilo bi fino da D.N. dobije minute na pripremnim mecevima. Mada, verujem da zavisi i od toga da li je momku ovo samo pomoc ili i audicija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Bilo bi fino da D.N. dobije minute na pripremnim mecevima. Mada, verujem da zavisi i od toga da li je momku ovo samo pomoc ili i audicija.Nema ništa od toga, evo pišu da se povrijedio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Nema ništa od toga, evo pišu da se povrijedio. Maler teski, ne znam ni oce li za Superkup bit spreman al eo da vidimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 6 hours ago, Arsenije Pesic said: Tako isto tip uđe u banku i psuje što je gužva i što ne otvore još dva šaltera, a inače je ušao da podigne pare jer iz principa ne koristi bankomat i ne plaća karticom. Tako da jeste, neophodan je brojač keša da bi ispoštovao ljude koji leta gospodnjeg 2023. nose u kesama keš da plate ulaznice. Šta bi tek rekao kad bi ti Nemac tražio da mu iskeširaš par desetina hiljada eura za auto 😁? Bez zajebancije, ovde je plaćanje automobila u kešu podrazumevani vid plaćanja. Pa ti broj bez brojača 😋. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Proradila i Mastercard za kupovinu sezonske. Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Proslo deset sati Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 22 minutes ago, Ne sam Safete said: Proslo deset sati Mozda je otislo u junk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Zna li se hoce li ovi trening dresovi biti dostupni u prodaji? Brutalno izgleda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 8 hours ago, Ne sam Safete said: Proslo deset sati Stigao brojac para sinoc oko 23:30h. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 7 hours ago, alpaka Bereta Sida said: Zna li se hoce li ovi trening dresovi biti dostupni u prodaji? Brutalno izgleda. Tesko. 13. Protiv Fuenlabrade, ujedno i promocija novih dresova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Biće to baš super događaj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 (edited) Ako je kao što piše na sajtu Tašmajdana, kapacitet nije ni mali. 10k, od čega 7.5k sedećih mesta. Nisam nikad pre bio, ali sam mislio da je manji. Inače Fuelanbrada je prošle sezone ispala u drugu ligu, a pojačao ih je Petar Aranitović. Od nama poznatih još i Blaž Mesiček. Karta kupljena! Iako sistem ima dečijih bolesti i klasičnih sns fora sa rokovima (prvo samo pomeranje prodaje, pa onda "stiže link za sat vremena", stigao za 12 sati i sl), ipak cenim što rade na brzom ispravljanju problema i što prihvataju komentare. Ajde sad i ima vremena da ispravljaju greške u hodu. Prvo nedelju dana za obnovu, pa onda za zamenu mesta neki period, pa tek onda za kupovinu. Videćemo i tada kako su odradili mapu tribina, mogućnost kupovine karata za više osoba i tako neke stvari, ali pravi ispit će im biti ova preprodaja, ako uopšte dođe do nje. LJUDI MOJI, PA MI IGRAMO DANAS, EJ! v Hapoel Jerusalim - 20.00 - Arena 2 Premium Edited September 8, 2023 by uvrnuto 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Baš jedva čekam tekmu. Jasno da ne može to ne znam kako izgledati, ali opet... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Ima li nekih informacija o sastavu za večeras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 1 hour ago, Shonewizard said: Ima li nekih informacija o sastavu za večeras? Teško ćemo bez Alekse... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 U sredu protiv Fuelanbrade da se pozdravi MVP SP, Aleksa Avramović! 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Aleksaaaaaa 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 On 9/5/2023 at 2:21 PM, Marvin said: samo nek roka Mislim da smo Aleksi konačno oprostili Bursu? 🤩 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Mislim da smo Aleksi konačno oprostili Bursu? [emoji2956]Aleksaaa[emoji91][emoji91][emoji91] Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Pratim, podižem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts