jedibojan Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 24 minutes ago, Čvarkov said: B92: Ostoja Mijailović igrao košarku i slomio nogu http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2023&mm=08&dd=25&nav_id=2386427 Viseslojno 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 2 hours ago, Čvarkov said: B92: Ostoja Mijailović igrao košarku i slomio nogu http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2023&mm=08&dd=25&nav_id=2386427 "Limar, gos'n šefe, neće doći. Njega su doneli." 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 2 hours ago, jedibojan said: Viseslojno Cudno kako nisu odvojili vest, prvo Ostoja igrao kosarku, pa onda Ostoja slomio nogu, pogledajte kako. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 nikada nisam cuo da neko slomi nogu na profi kosarkaskom mecu a kamo na basketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Ih, ja sam imao sve moguće sportske povrede na basketu. Jednom mi je i koljeno iskočilo iz čašice. Kad se vratim sa basketa sa samo nabijenim rebrom it was a good day. [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Ja "samo" slomio ruku na treningu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Ne bih da sirim paniku, ali Fener zvanicno ne racuna na Bjelicu i Kalatesa, a jos nema ni jednog naslova tipa “Bomba u Humskoj”… 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Mislim da se dešavalo da slome fibulu ili nešto tu oko zgloba, nije baš tako nepoznato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 kada se napise "slomio nogu", racunam da nije zglob, koleno, niti neki ligamenti, vec neka veca kost lomljenje ruku na basketu mi je neuporedivo sa nogom edit ili rebro ... mozda je probao da zakuca prrko range rovera? 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Eh, jbg, uini, i zglob i koleno su deo noge. Meni je pukla fibula (manja i tanja kost u potkolenici) ali u delu oko skočnog zgloba pa se pričalo o prelomu skočnog zgloba, a tehnički je bio prelom kosti u nozi. Posle sam video kako sve može da izgleda prelom zgloba pa sam bio srećan sa ovim mojim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Prekosutra bi trebalo da krene obnova starih sezonskih, a još nisu izbacili cene. Kontam da su stvarno mislili da sa sezonskom ne možeš na eventualni plejof Evrolige, pa da sad traže neki drugi model i koriguju cene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 nikada nisam cuo da neko slomi nogu na profi kosarkaskom mecu a kamo na basketu.Jusuf Nurkić? koljeno iskočilo iz čašice[emoji16] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 (edited) Mislim da je i Julius Randle bas nogu slomio ako se secam pred pocetak prve sezone … Koleno zajebano, meni hvala bogu nikad ali jednom na basketu se postavim u bloku liku koji krenuo na prodor i on posle udarca da l je nezgodno stao ili sta casica za vise od 90 stepeni u stranu, bas gadno i jos me grize savest i ako generalno nisam kriv 😁 Edited August 26, 2023 by Nele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Da i Vi malo ubijete dosadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 5 minutes ago, Fat Zadd said: Da i Vi malo ubijete dosadu Poenta prenosenja postova KKCZ Insajdera je? 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 (edited) 15 minutes ago, Kronostime said: Poenta prenosenja postova KKCZ Insajdera je? Za razliku od tebe ( i ovog avangardiste ispod tebe ), ja ne pratim takve i slične ( twiter/instagram) sipkaske naloge. Mada, i sve ovo treba uzeti sa dozom rezerve, svi znamo kako se "peglaju" fin. knjige u Srbiji 😁 Za potrebe tačnije analize portal Biznis.rs napravio je listu 99 preduzeća sa deset ili više zaposlenih, koja su isplaćivala najviše prosečne zarade u 2022. godini, na osnovu informacija iz predatih godišnjih finansijskih izveštaja. KK Partizan je prošle godine ostvario EBITDA (dobit pre kamata, poreza i amortizacije) od 1.971.388 evra Edited August 26, 2023 by Fat Zadd 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Ali, fudbalski savez Srbije.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 6 minutes ago, Eddard said: Ali, fudbalski savez Srbije.... A sta tek reci za humanitarnu organizaciju… Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Ja ne znam zašto bi se brisao post. Isto je okačio i na KKCZ temi, kritički nastrojen prema svom klubu. U svakom slučaju, koliko vidim, statistika je zvanična. Niko ništa ne može da napiše ili okači, a da ne pomislite slučajno da je došao da provocira, tatiše ili šta god. Kakvi ste to, čoveče... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 5 hours ago, Ne sam Safete said: Preljepo. I opet sam popizdeo zbog prosute prednosti🤨 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Na stranu ove cifre ali meni je nerealnije da KKP ima 18 zaposlenih, KKCZ 51, a fudbalski klubovi stotine?! Šta rade ti ljudi, čupkaju travicu vlat po vlat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 6 hours ago, Son_of_a_gun said: Na stranu ove cifre ali meni je nerealnije da KKP ima 18 zaposlenih, KKCZ 51, a fudbalski klubovi stotine?! Šta rade ti ljudi, čupkaju travicu vlat po vlat? To je uvek bilo tako. "igrački" budžet u košarci 80% ukupnog, u fudbalu 30%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 (edited) 15 hours ago, uini said: nikada nisam cuo da neko slomi nogu na profi kosarkaskom mecu a kamo na basketu. Ima onaj snimak kad je komicar Segura slomio i ruku i nogu o istom trosku kad je pokusao da zakuca na basketu. Da ne kacim sada, odvratno je. Sve se moze kad si dovoljno van forme Edited August 26, 2023 by threepwood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 On 8/25/2023 at 8:33 PM, Čvarkov said: B92: Ostoja Mijailović igrao košarku i slomio nogu http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2023&mm=08&dd=25&nav_id=2386427 Nogu?! Ovde nedostaje samo jos neko saopstenje Covica u stilu Tome Nikolica, pa da se kompletira ceo apsurd. Ne bih cak ni bio iznenadjen. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts