uncletima Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 17 minutes ago, realno *w said: Šta znam, jasno da je ovo ispodprosečna igra, ali promenili smo vremensku zonu, plus je ovo realno baš otaljavanje posla. Dok nam Juzni Sudan, kao Swindon ne ne otkine 2 boda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 13 minutes ago, Guru said: Kakvi su ovo preodvratni pandurski dresovi, kao da smo košarkaška sekcija MUP-a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 22 minutes ago, Guru said: Kakvi su ovo preodvratni pandurski dresovi, kao da smo košarkaška sekcija MUP-a KK Milicionar Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Mda... dresovi su problem 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Dresovi fenomenalni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 2 hours ago, uini said: malo mi je puna izuzetno mala pisha ovih proseravanja o guduricu i savezu kao neki likovi na rendom tekmi yonske lige u fudbalu al ajde, to je danas standard upisa i primecivanja, sta se trazi i sta igramo, pa kad dozivimo poraz, esam reko. retardirali smo, generalno. Ja ostajem prvi svom utisku sa prve tekme - Gurudić kao organizator, samoubistvo iz zasede. On dečko treba da igra najjednostavniju verziju SG pozicijie, da se traži neki spotup iz kojeg šuta, popravlja poziciju pa šut, ili prodor i onda šta već iz toga proistekne, pa i asistencije naravno. Ovo je jednostavno preveliko mučenje za njega. Presporo je to sve, puno vođenja u mestu, gubljenja vremena, a onda kad mu se tu uvuče nesigurnost, onda zaboravi i ono što inače radi dobro. Danas dva puta finta šuta posle izlatne kretnje, u momentu kada čuvar kasni. I to malo prednosti koje je imao upropašćeno, do kraja napada 7-8 sekundi, užas. Ono jednom ostvari kakvu takvu poziciju blizu koša, niži čuvar, valjda opterećen tim razigravanjem, pošalje loptu napolje i vreme istekne u momentu kada je Vanja prima. ******** Da se razumemo, neuporedivo veća krivica mi je tu Pešićeva. A od Gudure očekujem da se trgne i da igra dobro makar minute kada je dvojka, a toga je bilo dosta na zadnje dve tekme i opet nije dobro izgledalo. Nekako mi deluje stegnuto, a tolike godine je deo reprezentacije. Imam osećaj da Jović tri puta opuštenije igra. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Milutinov ne igra iz nekog razloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ajmo Yago i Caboclo 😎😎😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 10 minutes ago, Del Piero said: Milutinov ne igra iz nekog razloga. Jesu rekli nesto sto ga nema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Jovic na pet. I like it. Ovo sto sad igramo je svi sve za sirotinju. Jovic, Marinkovic, Davidovac, Petrusev, Jovic Samo da se ne pogube sa preuzimanjima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 minute ago, McLeod said: Jovic na pet. I like it. Kako na 5 kad je Petrusev na 5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Kako na 5 kad je Petrusev na 5? Rotiraju. I Davidovac je zavrsio na pet u jednom napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 5 minutes ago, Miki28 said: Jesu rekli nesto sto ga nema? Nisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Petrusev odlican Davidovac 10000 puta smisleniji od Borise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ima li linka kakvog? Ne mogu na rd live da nadjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ideja je jasna i svidja mi se u globalu sa Jovicem i Petrusevim. Jovic postavlja centralni blok, a onda radi svic sa Petrusevim. U tom slucaju imamo sut za tri ili mismec pod kosem. Samo moramo da pogadjamo te suteve. Brazil je solidno gabaritan unutra tako da te minijature mogu mozda bolje da rade protiv nekih nizih ekipa. Rile brate moj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Dajte link za nas na poslu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 minute ago, quentin said: Ima li linka kakvog? Ne mogu na rd live da nadjem. https://rd-live.com/match/11434119/serbia-brazil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Kad centar promasi sut sa 20 santima, ili polaganje... dodje mi jos dve gajbe da popijem! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 (edited) Izgleda da ni Bogdana necemo gledat danas. Vrvt pametna odluka Edited August 21, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Kakve petorke Karija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ristic me fascinira. Ne secam se da sam ikada video tolikog coveka da je apsolutni non faktor na obe strane terena protiv slabijih i nizih igraca, prosto fizicki nemoguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Bravo Avrame...uzmi sve što ponude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Kakve petorke Karija. U životu valja sve probati. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Aleksaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts