Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nazalost, mislim da je Arsenal danas izgubio sve sanse, njihov raspored je prilicno gadan. Recimo, koliko god da se Junajted raspada u poslednje vreme, tacno se zna da Arsenal utakmicu koja znaci titulu na Old Trafordu nece dobiti, pa sve i da se 2 dana igra taj mec.

Liverpul po meni i dalje zivi, makar u granicama teorije, samo ukoliko De Zerbi uspe da obuzda Pepove. Inace, ako Siti dobije i Brajton, plasim se da bi to bilo to.

Edited by holden c.
Posted

Liverpul je ponovo pokraden, a Arsenal je pokrao sebe. Imali su i Emeryja i Martineza, ali nisu umeli da ih iskoriste.

Martinez je trenutno  ubedljivo najbolji golman na svetu, vredi koliko i 12ti igrac na terenu, a Emery je sa 2-3 odlicna igraca napravio tim koji je u samom evropskom vrhu. Da mu je Arsenal dao samo deo novca koji je potrosio Arteta, sada bi imali barem neku titulu.

Iznenadjenje je napravio i Newcastle, pregazili su Spurse kao da su igrali protiv Dubocice, a sta je Isak promasio lako je moglo da se zavrsi sa 6-7 golova.

Posted
6 minutes ago, DJORDJE said:

Liverpul je ponovo pokraden, a Arsenal je pokrao sebe. Imali su i Emeryja i Martineza, ali nisu umeli da ih iskoriste.

Martinez je trenutno  ubedljivo najbolji golman na svetu, vredi koliko i 12ti igrac na terenu, a Emery je sa 2-3 odlicna igraca napravio tim koji je u samom evropskom vrhu. Da mu je Arsenal dao samo deo novca koji je potrosio Arteta, sada bi imali barem neku titulu.

Iznenadjenje je napravio i Newcastle, pregazili su Spurse kao da su igrali protiv Dubocice, a sta je Isak promasio lako je moglo da se zavrsi sa 6-7 golova.

Nisam siguran u to,štaviše,mišljenja sam da za posao u klubu nema trenutno boljeg od Artete.Uspeo da izgradi ozbiljan tim sa mladim igračima.Ne bih ja ovde ništa menjao.Samo još neko pojačanje.

Posted

Liverpool javnost nije naucila lekciju da ne hajpuju i bozanstvo svoje kapitene, i da veeoma dobre fudbalere plasiraju kao legendarne 1st tier igrače, najbolje sbih vremena na svojim pozicijama.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...