DameTime Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Stari vuk je još u punoj snazi... Idemooo! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 5 minutes ago, RatzenStadt said: Vidi se nadmoc u svakom teniskom elementu, od fizickih, mentalnih, pa do tehnickih. Ne znam sto ne isfolira neku povredu i preda, kao u svojim pocecima. Ovako se blamira i urusava svoju reputaciju pred milionskim auditorijumom. Sjajan teniski znalac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 agonija produzena brejkom, sjajno, dodatnih 10ak minuta torture. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Razgoropadio se Novak. Da vidimo odgovor Karlitosa i dal je spreman za najtezi ispit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Čime je Novak počeo da igra agresivnije, odmah je mnogo bolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 minute ago, Ječmendo said: Čime je Novak počeo da igra agresivnije, odmah je mnogo bolje. Čini mi se da je Noletova greška u 2. i 3. setu bila da se prekasno svičovao iz defanzive u ofanzivu... Bukvalno u svakoj razmeni od preko 10 udaraca uvek je Karlos prvi napadao i mahom osvajao te poene. Mora ranije da krene u napad, ne može sa Alkarazom da umrtvi igru kao sa ostalima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 16 minutes ago, Čvarkov said: Novak ima 78-0 na Wimbldonu kada dobije prvi set. U inat komentatoru. Je li to onaj Viškov podatak za sujeverne? 10 minutes ago, Cavani said: Sjajan teniski znalac. Ma pusti ga, trudi se čovek da pomogne koliko može, ali teško je protiv Mekove prognoze... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 2 minutes ago, Ječmendo said: Čime je Novak počeo da igra agresivnije, odmah je mnogo bolje. Kontrolisana agresija uvek donosi rezultate. Novak je daleko od svog nivoa a opet u meču i pored odvratnog bh. Inače meni je Alkaraz baš gotiva igrač. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Čini mi se da je Noletova greška u 2. i 3. setu bila da se prekasno svičovao iz defanzive u ofanzivu... Bukvalno u svakoj razmeni od preko 10 udaraca uvek je Karlos prvi napadao i mahom osvajao te poene. Mora ranije da krene u napad, ne može sa Alkarazom da umrtvi igru kao sa ostalima. Nije imao servis, po meni je to ključno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Dakle peti set. Sad će da se vidi čija baba vozi crnog Saaba. 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Just now, Helena said: Nije imao servis, po meni je to ključno. Da, ali recimo imao je pristojan % osvojenih poena na drugi servis (eye test, nisam proverila statse). Dok je teže osvajao poene na prvi. P.S. Uspela sam mentalnom snagom da nateram Karlosa na dve duple servis greške u ovom setu, Nole u guzicu da me ljubi. P.P.S. Tata školuje, 2/3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Koji blesav meč, pretpostavljala sam svaki drugi scenario sem 3:2 u setovima za bilo koga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 2 minutes ago, Indig0 said: Inače meni je Alkaraz baš gotiva igrač. Alkaraz će mu biti dostojan naslednik, ovakva igra, naravno kad ne srlja i ne pravi gluposti, na momente me baš podseća na Novaka iz 2011. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Vratio je noge, vratio je servis. Ajdemo sada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 E pa da vidimo u 5 setu ko ce biti bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 minute ago, alcesta said: Alkaraz će mu biti dostojan naslednik, ovakva igra, naravno kad ne srlja i ne pravi gluposti, na momente me baš podseća na Novaka iz 2011. Baš gotivan momak, meni je mix Novaka (igrački) i Nadala (karakterom neodustajanja). Zato me i plaši 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 minute ago, DameTime said: Da, ali recimo imao je pristojan % osvojenih poena na drugi servis (eye test, nisam proverila statse). Dok je teže osvajao poene na prvi. P.S. Uspela sam mentalnom snagom da nateram Karlosa na dve duple servis greške u ovom setu, Nole u guzicu da me ljubi. P.P.S. Tata školuje, 2/3 Zato što su i ti prvi bili loši servisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 13 minutes ago, RatzenStadt said: agonija produzena brejkom, sjajno,dodatnih 10ak minuta torture. dakle, ne 10ak minuta dodatne agonije, nego ceo set, mada me ne bi cudilo da ga mali preslisa za 10m u petom setu. jednostavno, za tacno toliko deluje nadmocnije na terenu. novak je kao lik koji igra sa permanentnom srecom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Ajde breee! Nikad ne otpisujte šampiona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 3 minutes ago, Smrtokapa said: čija baba vozi crnog Saaba. Odakle ti ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Ajde batice, samo još ovo izvuci i sve nabi na kitu, ćao zdravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 3 minutes ago, Cavani said: Vratio je noge, vratio je servis. Ajdemo sada Servis nije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 I opet stao servis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Servis se na trenutak vratio, samo da uvuče meč u peti set. Biće ovo lagano za Alkarasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Doduše, ni sa riternom se nije proslavio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts