Čvarkov Posted June 29, 2023 Author Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, Nini3112 said: E sad pametno uloziti novac,kad drugi produzuju najboljeg igraca,nadam se da cemo i mi naseg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ok sad kad smo i zvanicno u EL, da nam pozelim svima srece u novoj sezoni i da se pokusa jos jednom sa rosterom koji je kombinacija realnosti, ogranicenja, ali i zelja forumasa ovih dana: Laprovitola Henry Topic Nedovic Hilliard Kalinic Lazic Lazarevic Polonara Davidovac Davies Dunston Mitrovic Jel ima stranaca za navijace koji se jeze domacih igraca? Ima. Jel ima domace osnove za gazdu da se kurci? Ima. Jel ima bivsih igraca Baskonije za Duska? Ima. Jel ima napadackog talenta? Ima. Jel ima potencijala za rukometasku odbranu? Ima. Svi srecni i zadovoljni. Stavljajte slemove cigani!!! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Пре бих очекивао да Партизан доведе још двојицу него да ми сада некога потпишемо (евентуално ДеДу). Они то раде у серијама откад им је стигао садашњи тренер, а ми немамо потребе да журимо, сад ће и онако васколика цигањска паства да ужива што нисмо заборавили да уплатимо за ВЦ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Besmisleno je puštati sezonske u prodaju dok se ne napravi hajp. A hajp se može napraviti samo uz par zvučnih potpisa koji će navesti ljude da kupe sezonske. 23 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, Laki21 said: Besmisleno je puštati sezonske u prodaju dok se ne napravi hajp. A hajp se može napraviti samo uz par zvučnih potpisa koji će navesti ljude da kupe sezonske. Svaka ekipa prvo cuva kapitena. Eto Partizan sacuvao Pantera a mi Lazica. Tako da sezonske mogu da planu 😄 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Alimpije u virtusu dobric u virtusu Alimpije u besiktasu dobric u zvezdu 🤣 Reseno 😁 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ma samo sam hteo da postavim da se podsetimo kad smo prošle god putili pretprodaju, izvinjavam se ako sam uneo pometnju mada se slažem sa medom ili ko je napisao da bi valjalo sačekati, po prvi put u životu, roster pa onda kupiti ako ću da gledam Raduljicu u martinkama pored klupe preskočio bih jednu sezonu praćenja kluba 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Hvala puno EL na ukazanom poverenju, nije mala stvar da dobijemo pozivnicu, iz bilo kog ugla kada se sagleda. Nadam se da navijaci prepoznati momenat. Inace, samo 4 kluba u Evropi imaju fk i kk sekcije u najjacem takmicenju. Velika si Zvezdo! ❤️🔴⚪ 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Bez zezanja, ja mislim da bi Jokara sa ostatkom ABA rostera pre osvojio EL nego ova neka "prejaka za rokenrol, preslaba za kikboks" imena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Bez zezanja, ja mislim da bi Jokara sa ostatkom ABA rostera pre osvojio EL nego ova neka "prejaka za rokenrol, preslaba za kikboks" imena. Slican upis sam imao na temi repke, pitao ko bi bio bolji - Jokara i domaci igraci iz ABA lige, ili tim nasih globtrotersa bez Jokare. Prednost sam dao Jokari i ABA ligasima. Niko drugi na temi nije smeo 😏 da da procenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ima li ko da kaze sta se desava oko Dobrica,otisao a nije otisao? Sta se tu desava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Samo da ne bude opet priča kako nam pare nisu stigle na vreme, pa nismo mogli zadržati ni Vildozu, ni Kampaca, ni Petruševa, ni Nedovića. A ni dovesti nekog ekstra kvaliteta. Zato, molim vas, ako ima nekog sa pouzdanim informacijama neka javi da li su pare legle i da ovog puta neće biti udruživanja tajnih sila. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 3 minutes ago, Volter said: Samo da ne bude opet priča kako nam pare nisu stigle na vreme, pa nismo mogli zadržati ni Vildozu, ni Kampaca, ni Petruševa, ni Nedovića. A ni dovesti nekog ekstra kvaliteta. Zato, molim vas, ako ima nekog sa pouzdanim informacijama neka javi da li su pare legle i da ovog puta neće biti udruživanja tajnih sila. To ne postoji, ni kod nas ni kod komšija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 3 minutes ago, Volter said: Samo da ne bude opet priča kako nam pare nisu stigle na vreme, pa nismo mogli zadržati ni Vildozu, ni Kampaca, ni Petruševa, ni Nedovića. A ni dovesti nekog ekstra kvaliteta. Zato, molim vas, ako ima nekog sa pouzdanim informacijama neka javi da li su pare legle i da ovog puta neće biti udruživanja tajnih sila. Pa prva 2-3 pojacanja/produzenja ce pokazati u kom smeru ide ova nasa ladja. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Kako bre Dobric nije otisao, upucacu se. 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Dobrić je u Italiji već nedelju dana. Mene brine što ništa nije ozvaničeno do sada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Tražio picu s ananasom. 3 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 6 minutes ago, Kankkunen said: To ne postoji, ni kod nas ni kod komšija. Ne moraju da legnu, nek stoje. Spoiler Voleo bih da ga dovedemo. Moja želja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Volter said: Voleo bih da ga dovedemo. Moja želja. on ce u Virtus, od boljih sutera svakako bih voleo Hauarda iz Baskonije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) Alo, Kampaco, samo da javim otkazuj let za Madrid igramo EL i ove sezone. 😄 Edited June 29, 2023 by Čočo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, necke said: on ce u Virtus, od boljih sutera svakako bih voleo Hauarda iz Baskonije. Šteta, imao je odličnu sezonu. Ništa protiv nemam ni što se tiče Hauarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 29, 2023 Author Share Posted June 29, 2023 @Čočo jel to poslato sa game boy-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Čvarkov said: @Čočo jel to poslato sa game boy-a? Nokia 3310. 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Cestitam na evrolizi. Zasluzili ste je sigurno vise od mnogih koji se po istoj sukljaju godinama, a bez realnog pokrica. Kapiram da niko ko je istinski bball head ne zeli stanje u kome KKCZ, Buducnost i drugi statiraju u kukuruzu. Zivi und zdravi bili i da se peglamo i naredne sezone, ali uz sto manje folklora, a sto vise kosarke. Samo jako. 20 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Sad bez zajebancije. S obzirom da smo u jednom dobu kad Barsa ne može da mečuje ponudu kluba iz Srbije, koji god da je sport u pitanju, nadam se da ćemo i mi očešati dio tog kolača. Pa koliko traje da traje. Ko će se svake sezone ebati sa domaćim mediokritetima i strancima koji nemaju mjesta u jačim EL timovima. Dosadilo. 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts