Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, srlepajce said:

100 puta sam pitao na ovom forumu šta se desilo sa Pefijem pa se preorijentisao na ulogu zadnjeg veznog. On je u Hemofarmu bio jako dobar napadač, neretko išao na 20+ poena. 

• Like 1
Posted
3 hours ago, Brat od Korneta said:

Ajde otvori mi oci onda da i ja ne budem slep

"Treba li ja slepac, tebi, okatom da pokazujem sta je sta?"

By Teofan, Kosovski boj 1989.

• Ha-ha 2
Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

100 puta sam pitao na ovom forumu šta se desilo sa Pefijem pa se preorijentisao na ulogu zadnjeg veznog. On je u Hemofarmu bio jako dobar napadač, neretko išao na 20+ poena. 

Bez gledanja stats, moj utisak je da je putovanje od centarfora do libera bilo postepeno...da bi kulminiralo prosle godine kad vise nije isao na desni ulaz 1 na 0.

Doduse, on je godinama unazad igrao povredjen.

Recimo u Vilerbanu, ne moze da stane na nogu bez bas bolne grimase, pita neko iz medical staffa: Pefi, jel' peta? Ne, sad me opet sveeeee boli. Inace je odigrao tekmu - uobicajene minute.

Posted
3 hours ago, BB7 said:

@CuaTheTime
Он = Недовић

Добио сам одговор од @Filbi, блеји на мору док се остали спремају, а у Атини је изгледао као аматер.

Ceniš da ga Ivanović voli više od ostalih igrača, pa ga je pustio da bleji, dok oni krvavo rade?

Ili mi tvoje pitanje zvuči kao provokacija samo zato što ti je nick bogdanbogdanović7?

Posted
9 minutes ago, PERICA!!! said:

Je li Dusko u Baskoniji (Tau ili kako vec tad) trenirao Bjelicu? Tad je bio najbolji ako se ne varam.

Bjelica=Davidovac

To ciljam....

Јесте

Иначе, из видеа на комшијском каналу, од реномираног спортског новинара госн Владана, може се чути како наши играчи тренирају у великој сали Арене.

• Like 1
Posted
11 minutes ago, PERICA!!! said:

Je li Dusko u Baskoniji (Tau ili kako vec tad) trenirao Bjelicu? Tad je bio najbolji ako se ne varam.

Bjelica=Davidovac

To ciljam....

IVANOVIC-DUSKO-01.thumb.jpg.a6c4682bda51f05dfa33cd97cf787cf3.jpg

• Like 3
Posted (edited)

Da li je potencijalni potpis Šveda odgovor na produžetak Pantera ili se tek čeka taj odgovor? 😶😄

Edited by Čočo
Posted
8 minutes ago, Stanko1997 said:

Koji portali?

7 minutes ago, Don Dusko said:

Dobro daj imena pa da ih stavim u listu neozbiljnih.

Telegraf, Informer, Republika.

Kriticni portali, ali posle duzeg vremena iko i pise o zvezdinim pojacanjima. Mozda je dimna bomba za nesto drugo, mozda mu se samo dize cena jer trazi angazman, mozda ga oce Partizan pa baca “Ponitka” taktiku.

• Like 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...