Brat od Korneta Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Jel ima neko link za Brazil-Venecuela, igra se upravo? Nema na rd live stream. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Ni ja nisam uspeo da nadjem, ali koliko vidim, Jago nije ulazio u pp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 (edited) 2 hours ago, Nele said: Jedva cekam sledecu nedelju da opet pricamo kako je Lojd visak u Monaku i kako bi nam lego Kalina 🤗 Ne kapiram. Zasto da cekamo sledecu nedelju? Zar ne moze prica odmah da pocne tj. da se nastavi? Edited August 17, 2023 by drakon1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Valja li šta ovaj i da li je on uopšte bek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 8 minutes ago, Milos 3.14 said: Valja li šta ovaj i da li je on uopšte bek? 1/2 rekao bih. U ovim kvalifikacijama i prijateljskim najbolji igrač Češke, puni sve kolone što bi se reklo. Fin potencijal a tek su mu 23. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Kakav Krejči, pred početak prodaje sezonskih Ćoki lista isključivo kataloge sa zvučnim imenima. Btw, Bolomboj stigao u Beograd. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 51 minutes ago, Pero_Cameron said: 1/2 rekao bih. U ovim kvalifikacijama i prijateljskim najbolji igrač Češke, puni sve kolone što bi se reklo. Fin potencijal a tek su mu 23. Vidim da ima finu visinu, a iskreno nisam ga nikad gledao. Kad već kupujemo na kilo daj i njega možda može u paru sa Teom ako se ne stidi odbrane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Mora se dovesti cetvorka,prosto mora,da probamo bar jednu godinu da ne muljamo oko pojacanja i da krpimo rupe a na kraju nam se to isto odbije o glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Sek Herison je sad prva opcija na SG. Druga je Vit Krejci. 30 3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 2 minutes ago, Markoss said: Sek Herison je sad prva opcija na SG. Druga je Vit Krejci. Kupljeno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 (edited) 3 minutes ago, Markoss said: Sek Herison je sad prva opcija na SG. Druga je Vit Krejci. Za četvorku se verovatno ništa ne zna jer je tu mizerna ponuda, nama dostupnih igrača? Edited August 17, 2023 by Bruda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 17, 2023 Author Share Posted August 17, 2023 Kakav je poljski šaban u odbrani? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Harison je vrhunski defanzivac, lock down EL nivou, ali prilično loš u šutu, nije operisan ni od kreacije bio bi dobro pojačanje. Što se tiče ovog Čeha za njega sam prvi put čuo danas i iskreno zaintregirao me, mlad je visok , a nominalno plej deluje da vredi rizikovati na duži ugovor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 16 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 11 minutes ago, Bruda said: Za četvorku se verovatno ništa ne zna jer je tu mizerna ponuda, nama dostupnih igrača? Gleda se i tu ka NBA. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 11 minutes ago, Milos 3.14 said: Što se tiče ovog Čeha za njega sam prvi put čuo danas i iskreno zaintregirao me, mlad je visok , a nominalno plej deluje da vredi rizikovati na duži ugovor. Ja sam ga zapazio na prošlom EP u grupi sa nama. Odigrao je solidno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
443 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Ja mislim da necemo dovoditi nikoga u skorije vreme i da ce biti doselekcije kao prosle godine u novembru/decembru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 (edited) Znači ništa od Kaline i Lojda ???????? NEMOGUĆE, o čemu sad da se piše svaki dan Edited August 17, 2023 by Урош19 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 1 minute ago, 443 said: Ja mislim da necemo dovoditi nikoga u skorije vreme i da ce biti doselekcije kao prosle godine u novembru/decembru nema logike rizikovati; moraju se skupljati pobede od prve tekme 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
443 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 1 minute ago, uini said: nema logike rizikovati; moraju se skupljati pobede od prve tekme Ja bih prvi voleo da dodju sto pre ali kako vidim nema nista od toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 4 minutes ago, Урош19 said: Znači ništa od Kaline i Lojda ???????? NEMOGUĆE, o čemu sad da se piše svaki dan Rekoh za Lojda da Obradovic racuna na njega, i da nema nista od odlaska iz Monaka. Kalina isto ostaje u Barsi, iako smo mi i njemu i prva opcija u slucaju da bude drugaciji ishod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Za Krejcija vec agituju po tw Spanci za acb ligu Nece biti lako njega dovesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 1 minute ago, Markoss said: Rekoh za Lojda da Obradovic racuna na njega, i da nema nista od odlaska iz Monaka. Kalina isto ostaje u Barsi, iako smo mi i njemu i prva opcija u slucaju da bude drugaciji ishod. A која смо ми опција Херисону?😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Dobro bi bilo da bar jednu sezonu odmorimo od doselekcija i gledanja gdje škripi. To što nas insajderi slabo spominju ne mora da znači da se ništa ne dešava. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
443 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 49 minutes ago, Markoss said: Sek Herison je sad prva opcija na SG. Druga je Vit Krejci. Kako si okacio ovo tako su razni insajderi po instagramu dosli do iste informacije 😂 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts