Snjofko Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 6 minutes ago, BojanaCZV said: Ko je ovaj mali u crnom, sad vec veliki kapiram? Ne prepoznajem ga. Mirotic i nosi realovu trenerku, sto jasno govori gde ce nastaviti karijeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Ma nije ovo Mirotic, ne zezaj. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 15 minutes ago, DameTime said: Normalno, da ne bude posle, NBA champ, MVP, FMVP... a dje mu ABA liga u dresu voljenog kluba?! P.S. Što su podvrnuli ove trenerke/šortseve ovako? Jer je slikao Aleksandar Kolarov. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 1 minute ago, BojanaCZV said: Ma nije ovo Mirotic, ne zezaj. Mozda je Mile Ilic? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 (edited) 11 minutes ago, BojanaCZV said: Ko je ovaj mali u crnom, sad vec veliki kapiram? Ne prepoznajem ga. Huanco Ernangomez Hvala, hvala.. Edited July 13, 2023 by Mendez . 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Ognjen Dobric postaje najveca misterija prelaznog roka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 2 minutes ago, СтелаРоса said: Ognjen Dobric postaje najveca misterija prelaznog roka Tu je on, došao da trenira, da se nađe ekipi... ostalo je istorija. Dve evrolige jednim potezom... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 3 minutes ago, СтелаРоса said: Ognjen Dobric postaje najveca misterija prelaznog roka Ognjen više nije igrač Zvezde, nema tu misterije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dule savic Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 8 minutes ago, Milos 3.14 said: Ognjen više nije igrač Zvezde, nema tu misterije Odmara na Kopu sa ženom i detetom. Prilično rasterecen, neko mu je dobacio da li ostaje u zvezdi i rekao je verovatno ne… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 7 minutes ago, dule savic said: Odmara na Kopu sa ženom i detetom. Prilično rasterecen, neko mu je dobacio da li ostaje u zvezdi i rekao je verovatno ne… Naplatio čovek svoje igre , rad i talenat, obezbedio klub još u junu , ne čeka menadžera da ga pozove , trenera da se dogovara o ulozi, normalno da je opušten. Zasluženo rekao bih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 A što je onda odgovor "verovatno ne!" ? Kako to verovatno ako je čovek obezbedio klub u junu? Mene plaši to verovatno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Mene više brine ostanak Dobrića, nego dovođenje Mirotića. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Mene više brine ostanak Dobrića, nego dovođenje Mirotića. Nemaš razloga za brigu , bar što se Ogija tiče Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Nije Dobric najgore sto moze da se desi klubu, covek je vise puta donosio cojones kada nije niko. 39 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 (edited) Dok se klub zvanično ne oprosti od Kobre ja sam ko na iglama. Više me to brine nego odlazak Mirote u KKP. edit: pero brži Edited July 13, 2023 by Sector 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 1 hour ago, DijametralnoSuprotan said: Strah u vama izmice kontroli. Mene je strah i bes što je rečeno da su dobili u Partizanu kao pleve a Čović ćuti. E zato pizdim ponekad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Malo su se ljudi zasitili Dobrića. Odgovaralo i njemu i nama da bar jednu sezonu odradi negdje. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 9 minutes ago, Setite se 2011 said: Nemaš razloga za brigu , bar što se Ogija tiče Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Jeste imao dobrih sezona i utakmica, ali se jesmo zasitili gledanja njega u Zvezdinom dresu. Ja stvarno ne bih imao živaca, ako bi ostao i ponovio prethodnu cigla sezonu. Ovo za Mirotića je bila zajebancija (sarkazam), ali Dobrić i Zvezda - za mene ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 30 minutes ago, Cavani said: Nije Dobric najgore sto moze da se desi klubu, covek je vise puta donosio cojones kada nije niko. Bas tako. Dobric treba da ide, prijace promena i njemu i Zvezdi za koju je izvukao sopstveni maksimum, ali je postalo degutantno ovo sranje po njemu kao da je kombinacija Lipovija i Alekse Popovica i da nam nije doneo nikakvu radost. Barem malo postovanja nije na odmet 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 31 minutes ago, božija noga said: Mene je strah i bes što je rečeno da su dobili u Partizanu kao pleve a Čović ćuti. E zato pizdim ponekad. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 13, 2023 Author Share Posted July 13, 2023 Realno Dobrić je najveći problem ovde. Samo da to rešimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 9 hours ago, Шутер из блока said: Gil je totalno bezvezan igrač, i limitiran do bola, pogotovu u napadu, i jednodimenzionalan igrač koji je orijentisan samo na defanzivu. U napadu je bukvalno igrač manje i napadački arsenal mu je bukvalno samo 1. ume da pogodi zicer (i to kad je sam i bez neke smetnje/pritiska), 2. neku pogačicu (ili eventualno neki kao poluhorog, a nije klasičan i pravilan polohurog) kad je blizu i/ili oko obruča i koju baca obično/uglavnom kad katuje i/ili kad se pozicionira ispod/sa strane koša i 3. eventualno bacanje neko (i to očajno šutira, u katastrofalno lošim procentima, a i šut mu je isti takav i maltene/uopšte nema isti i ne koristi ga uopšte (skoro) nikad) i toliko, bez ikakvog preterivanja, bukvalno je ovako. Njega klub treba i mora izbeći u širokom luku, stvarno totalno nikakav igrač. Ja ne mogu vise, Gill bezvezan igrac???? Lik je bio najbolji igrac Himkija uz Shveda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Lepo 🙂 Poduvaćemo za Mirotića, poduvaćemo za Kampaca, onda ćemo da preplatimo nekog "Dobrića" i teraj dalje. Ozbiljan klub 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Meni je Dobrić manje sporan od Dede, Luke i Simona, al voelo bih da se oproba na drugom mestu da vidimo koliko stvarno vredi kad nije deo privilegovane domaće osnove. Mirotić u KKP nema apsolutno nikakvog smisla, na 2 i 4 im ne trebaju kapitalci jer ih već imaju, na ostalim pozicijama bih razumeo takve bombe. Mislim, nije Željko sigurno gadljiv na ekstra kvalitet al takav overkill na 4 nisu imali ni Real ni Barsa ni CSKA u najboljim danima. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts