Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24- Domaca osnova vs strani placenici


Čvarkov

Recommended Posts

1 hour ago, Wingwalker said:

Gledao sam meč i obratio pažnju na Topića i nažalost bio je možda i najgori igrač na terenu.Šut 20 posto na dosta ispucanih lopti,no to me ne brine koliko mučenje u prenosu lopte kad ga samo malo stisnu i ono najgore "nepostojeća" odbrana. Uopšte se mnogo ne cima da čuva igrača,svi igrači su u stavu osim njega,igra odbranu onako neobavezno,što mora.Cimne se tek kad protivnik zabije koš, onda poleti na stranu da primi loptu. Sad mi je jasnije zašto je inzistirao da ode u Megu,otišao čovek da igra rekreativnu košarku bez pritiska i nabije statistiku. On još igra kao junior. Jeste talent ali ako se ne uozbilji neće to biti dobro. Mislim da bi mu netko od trenera (ili otac) trebao pustiti snimku meča da sam vidi svoje kretnje u odbrani i donese određene zaključke. Napadački dio će doći na svoje godinama,nitko mu neće zamjerati manji doprinos na strani napada ali mjesto u rosteru i minute u Zvezdi će dobiti kada bude u stanju da fizički i taktički  minimalno odgovori na defanzivne zadatke.

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Kako si bliži početak sezone, već me tuče nostalgija za prelaznim rokom. 
 
Ko će dočekati ljeto 2024.
Vidi...više od pola rostera ti je već završeno: Nedara, Yago, Deda, Luka, Laza 1, Laza 2...Bjelicu ispoštujemo za završnu sezonu, vraćamo Topića, produžavamo Kuza zbog odbrane pika..."second coming" pozicija rezervisana za Dobrića da nas ne bie maler, Filipa nas časti Zalizani na godinu dana za 1.2m.
Na tu osnovu našrafimo Lojda brata, ubedimo Tea da bude šatro drugi plej iza Pengosa kojeg pazarimo po diskontnoj ceni jer nije video parketa mesecima i onda sav fokus prelaznog roka na skautiranje prvog centra.
Pefi menja Nešu Ilića a mladjeg Ilića menjamo za razno nakon dve sezone u garaži.
Sve spakovano do druge nedelje u julu.

  • Like 2
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, uini said:

@zoki_dd, pises o tekmi protiv partizana, ne ovoj sa linka protiv olimpije-cedevite?

https://www.aba-liga.com/match/2/23/3/Boxscore/q1/1/home/partizan-mozzart-bet-mega-mis/

Da sorry,a sada čitam da je protiv COL odigrao dobro. Ono sam napisao dobronamjerno u nadi da će netko od njegovih pročitati.

Uvijek pišem s tim ciljem,a ne tek toliko da se piše. Moj savjet je da se ugleda na Avramovića,da grize svaku utakmicu,to je najbolji put,a ne statistika.                                                                                                                                                                                                                                         

Edited by zoki_dd
  • Like 2
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, John Terry said:

@zoki_dd Kakav stav imaš o moru i umeš li da šutneš iz bloka ili samo iz mesta?

Nisam razumio ovo o moru,a bogami ni ovo o šutiranju,nisam ja igrač samo TV navijač sa decenijama staža i već uviđam neke stvari iako nisam profesionalac. Nagledao sam se loših selekcija i propalih talenata. Sjećam se da sam rekao drugu ovo je novi Bodiroga,novi Danilović,a sada im se ni imena ne sjećam,talent sam za sebe ne znači ništa... a Srbiji treba play ko hleb nasušni i zato treba Topića usmjeravati da ne doživi istu sudbinu. Što se tiče mora pretpostavljam da pitaš zbog mog dijalekta. Živim u dijaspori i imam VPN pa izbacuje da sam iz raznih država.

Edited by zoki_dd
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Crni said:

Neko je hakovao DT profil🥺

Ma nisam ljudi nikakav klon,pratim forum dugo i odlučio da napišem poneku dobronamjernu kritiku sa nadom da će to pročitati oni koji donose odluke. Eto trenutno me smeta kao i većinu selekcija pojačanja. Nagomilavanje na jednoj poziciji,a rupa na drugoj.Bolje je platiti jednog killera 2.5 miliona i dva igrača zadatka, nego pet osrednjih igrača. Tek je dolazak Vildoze okrenuo sezonu, jedno kvalitetno pojačanje može totalno okrenuti situaciju. I balans odbrana napad nije dobar. Partizan bolje upravlja budžetom. Zamislite umjesto Jaga komba 2/1 i umjesto Bjelice, Simonovića, Ilića i Kuzmića jednu dobru snažnu i atletičnu četvorku,kakva bi to ekipa bila. Nije stvar novca za razliku od prošlih vremena nego selekcije i strategije.

Link to comment
Share on other sites

  • Guru locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...