DameTime Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Just now, Wake in Fright said: Đeca tih bivših glumaca i filmskih radnika su generalno bezvenjaci. Žika Todorović je izuzetak, ali on pripada starijim generacijama. Apsolutno, jedini koji bi mooožda mogao barabar sa ćaletom. Od mlađih Marko Janketić može da prođe. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 49 minutes ago, srlepajce said: Sta je sa Devilom? 🙂 Trajno banovan na politici, čini mi se tema CG tokom izbora. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 55 minutes ago, srlepajce said: Sta je sa Devilom? 🙂 Pozdravlja vas sa tvitera - tamo nema ko da ga banuje pa je i tamo poceo da me smara 😄 Preneo sam mu da se jos secamo njegovih izvala... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 5 minutes ago, Kooineeperk said: Pozdravlja vas sa tvitera - tamo nema ko da ga banuje pa je i tamo poceo da me smara 😄 Preneo sam mu da se jos secamo njegovih izvala... Prenesi mu da nema ko da pokosi travu na temi o Atinskom velikanu. Zaraslo sve. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 1 hour ago, DameTime said: Jbg, logično je donekle da nepo bebe imaju veću vidljivost na bilo kojoj sceni, jednostavno imaju višu početnu tačku i više resursa za razvoj od ostalih. Najbolji primer u basketu je Steph Curry, takođe jedan od retkih koji je uspeo da nadmaši svog ćaleta. Obično se to ne dogodi, ali realno je mali Top bolji u košarci nego što je Anđela Jovanović u glumi, kad se gleda u odnosu na očeve (i majku). Sve jasno, nije nelogično. I ne smeta mi što igraju basket, niti mislim da nekome zauzimaju mesto. Samo bih rekao da (za sada) nisu dobacili ni približno dokle je galama ukazivala. Topića tu ne računam, premlad je za sud i nadam se da će nadmašiti oca, i u crveno-belom i generalno. Trenutno ne znamo ni da li će (i kada) dobaciti do značajne uloge u Zvezdi, a već čupamo kosu što će posle jedne god u klubu Miško da nam ga otme iz naručja i degažira pravo u NBA. Beli plej sa 20god u NBA, svaka čast. Ništa protiv dečka, da se razumemo, talentovan je i želim mu sve najbolje, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 2 hours ago, Kooineeperk said: Pozdravlja vas sa tvitera - tamo nema ko da ga banuje pa je i tamo poceo da me smara 😄 Preneo sam mu da se jos secamo njegovih izvala... kako se on zove na twitteru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 8 hours ago, zoki_dd said: Ono što mu zamjeram je što je letargičan u odbrani, ako mu pređe u naviku ode karijera nizbrdo. Pa sad ne bih rekao da bi mu karijera otišla nizbrdo, kada počne da igra ozbiljnu takmičarsku košarku moraće da se popravi na tom segmentu da bi uopšte igrao. Inače se slažem, mi smo stigli do finala u svetskom preko odbrane i odgovornog timskog napada. A Top ima sve predispozicije da bude odličan defanzivac (visinu, brzinu, duge ruke). Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Ja toliko zelim da mali Top uspe, onaj fazon, kao da mi je iz kuce. Cela ta porodica Topic tako deluje posteno i na zemlji, da ja nemam reci kako to da opisem. 29 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Šta je sad sa Nejpirom? Nije krenula sezona on već povrijeđen. Ne valja to ništa, pogotovo što je tek izašao iz teške povrede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 20 minutes ago, Wake in Fright said: Šta je sad sa Nejpirom? Nije krenula sezona on već povrijeđen. Ne valja to ništa, pogotovo što je tek izašao iz teške povrede. Под "тек" претпостављам да мислиш на март 2022. када је био спреман да заигра за Зенит пред избијање рата? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 11 hours ago, DameTime said: Jbg, logično je donekle da nepo bebe imaju veću vidljivost na bilo kojoj sceni, jednostavno imaju višu početnu tačku i više resursa za razvoj od ostalih. Najbolji primer u basketu je Steph Curry, takođe jedan od retkih koji je uspeo da nadmaši svog ćaleta. Obično se to ne dogodi, ali realno je mali Top bolji u košarci nego što je Anđela Jovanović u glumi, kad se gleda u odnosu na očeve (i majku). I spleš burazer mu takođe. Mali buzer je generacijski talenat, a bogami i Melov sin je kažu dobar. Inače , ste nepotrebno napali @zoki_dd , čovek je dobronameran. Bed hebits daj hard , a lenju odbranu Topić vuče još iz mlađih kategorija, em je svuda bio alfa mužjak, em je dominirao visinom , inteligencijom i brzinom pa je mogao da pokrije u defanzivi, trebao bi ovu godinu da iskoristi da se reši tih nekih loših navika 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Jeste, sve ce u meZi da nauci odgovornu odbranu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Evo i ovo za Topa pa ga pomerite ako treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 4 minutes ago, djura.net said: Jeste, sve ce u meZi da nauci odgovornu odbranu. odgovorna odbrana je individualna stvar, ne zavisi od ekipe. svakako je korisnije za njega u ovoj sezoni da igra 30 min kao glavni igrac, nego da se uci odgovornoj odbrani (kao sto rekoh, niko mu ne brani da to radi) po 5-12min u resenim tekmama. ipak je on projeltovan za nosioca ekipe u buducnosti a ne nekog igraca uloge 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 (edited) Neka uce igraci napad, dosta je igraca zadatka i defanzivnih specijalaca koji ne znaju loptu na parket da spuste (naravno, ne treba da je izbegava u potpunosti). Tendencije su takve da ofanzivni potencijal donosi titule... Edited September 21, 2023 by Karakondzula! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cofara Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 8 hours ago, Wake in Fright said: Šta je sad sa Nejpirom? Nije krenula sezona on već povrijeđen. Ne valja to ništa, pogotovo što je tek izašao iz teške povrede. Koliko ja znam pukao mu je misić na listu 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Koliko ja znam pukao mu je misić na listuDal realno...?Znači prvi plej Yago dok Miloš ne ozdravi.A onda ima da ga teramo u visoke obrtaje tamo do duplog derbija za dve nedelje kada će Hanga da preuzme jer tako smo se projektovali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Jel je kod Nejpira tri nedelje pauza ili vise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Odakle ta informacija za Nejpira? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 No coment ako je tačno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Tu je i Deda 2 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 19 minutes ago, uini said: odgovorna odbrana je individualna stvar, ne zavisi od ekipe. Naravno da zavisi od ekipe I od trenera, I naravno zavisi posredno, ne sasvim direktno. 'Odgovornu odbranu' (svakako zanimljiva sintagma, ali mislim da svi imamo otprilike istu stvar u glavi) moze da stimulise trener minutima u igri Ili van nje. A Mega svakako ne daje toliku autonomiju treneru da 'vrluda' u odnosu na ono sto je dogovor sa menadzerom. Da li je Mega dobar izbor Ili ne za Topicev razvoj I napredak je drugi par rukava, nisam mislio da to opet preispitujem, dovoljno je pisano o tome. Licno nisam siguran sta je dobitna kombinacija, I za to sam da svako za sebe preuzme odgovornost, a ne da sutra krivi druge ako nesto ne ide kako je mislio. Moj komentar je samo bio osvrt na to da Mega nije najbolji izbor za uspostavljanje difens mindseta I odgovornosti, jer bez obzira sta megin trener Ili igraci izjavljuju na poluvremenu utakmica, odbrana nije briga o kojoj previse brinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 (edited) Ko napise ovako nesto, morao bi makar da nagovesti ko mu je izvor informacije... Napises nesto sto izaziva nelagodu i onda nestanes iz diskusije... Ne sme biti poluinformacija, ili mu je pukao misic ili nije... Edited September 21, 2023 by Karakondzula! 24 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Receno je da ima blaze istegnuce i da ce preskociti Kipar iz preventive... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Blaže istegnuće i pucanje mišića zaista nemaju veze jedno s drugim, tako da će pauza biti ili mesec i po dana koliko kod nas traju blaže povrede ili ako je pucanje mišića onda je to to od Šabaza. Naravno da sam sarkastičan, ali mislim da je u dobroj meri razumljivo. Naši igrači se valjda povrede sedeći na klupi za rezerve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts