pantelia Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Nevidjeno se stresiram 😁 Samo vidim da ljudi stavljaju Lazica van 12, sto mislim da nema sanse da ce da se desi. Vece su sanse da svaku pocne u prvih 5, kao i do sada. Naravno, ovo u slucaju da su svi zdravi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 1 hour ago, Geronimo said: Al da ne mracim, danas je lep dan. Beli i Teo crveno-belom! Kako da ovde propustis rimu: Lep dan je, crven i beo igraju Beli i Teo 5 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 6 minutes ago, pantelia said: Nevidjeno se stresiram 😁 Samo vidim da ljudi stavljaju Lazica van 12, sto mislim da nema sanse da ce da se desi. Vece su sanse da svaku pocne u prvih 5, kao i do sada. Naravno, ovo u slucaju da su svi zdravi. Pa stavljaju jer je eto jedan od najmanje zvucnih imena ali Laza je kapiten tako da igrace dosta ali isto tako povrememo ce biti van tima isto kao sto ce biti Teo, Bjeli pa i Neda, Shabazz, Tobey itd itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bishop Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 20 minutes ago, Clash said: Kako da ovde propustis rimu: Lep dan je, crven i beo igraju Beli i Teo FK selekcija usrala, pa se nije moglo reći da je dan crven i beo 😁 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 2 hours ago, Miki28 said: Onaj ko ne voli Tea, ne voli ni kosarku. Umjetnik. Ipak cekaju dezurni pljuvaci da opljunu prvom prilikom Cekaju iza prvog ugla kao Dragan Kojic Keba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Braco ima li neko da udeli snimak cele utakmice, neki link nesto? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 1 minute ago, Benito said: Braco ima li neko da udeli snimak cele utakmice, neki link nesto? Stop skrolovanju svetog topika. Barem 3 puta je @Kankkunen udelio link. Al evo ti uz obecanje da nema vise skrolovanja kroz sveti topik. https://www.magentasport.de/event/alba-berlin-roter-stern-meridianbet-belgrad/9943494 Docekali smo ih da ostvarimo jedan davni san. ❤️ 4 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 57 minutes ago, Miki28 said: A sto je toliko bitno ko ce van 12? Ima mnogo utakmica, bice rotacije, povreda, igraca van forme tako da opusteno. Varirace od meca do meca. Ne znam samo sto se stresirate oko takvih stvari? Kako da se neko vrati u formu ako ne igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 16, 2023 Author Share Posted September 16, 2023 3 minutes ago, Redstar0356 said: Kako da se neko vrati u formu ako ne igra? A kako neko da igra ako se ne vrati u formu? Hehe 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Jel nam na 2 fali neki suter tipa Beron-Prepelic ili neki vise defazivni igrac tipa Holins? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 6 minutes ago, Stefi88 said: Jel nam na 2 fali neki suter tipa Beron-Prepelic ili neki vise defazivni igrac tipa Holins? Ovo drugo bez dileme. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Vise nego dobar start. Fale Toby I Deda, taman za taj skok gde smo bili najtanji. Neda bas prijatno iznenadjuje žarom, Teo je I dalje Magic, a ne siluje. Beli ne deluje neupotrebljivo, lepo skakao, peglao difens, nesiguran u napadu. Ako Hanga bude igrao ovako I tokom sezone, ne bih ja nista tu dopunjavao. So far so good, glupo komentarisati Sabazove I Teove TO dok jos ne znaju ni kretnje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 16, 2023 Author Share Posted September 16, 2023 Upravo odgledao snimak. Par crtica: -Mnogo više ballhandlera u timu u odnosu na prošlu sezonu i dosta smo opasniji u šutu za 3 što se moglo zaključiti i kad smo potpisali nove igrače, gde neće moći protivnici kad se brane kao prošle sezone da ne obraćaju pažnju na većinu petorke -U svakoj petorci koja je na terenu ima dosta kvaliteta. Opet razlika u odnosu na prošlu sezonu -Hanga mačka -Nedović se dosta trudi, to je bilo primetno i na turniru u Riminiju. Imao je par dobrih reakcija u odbrani -Ilić odskače nekvalitetom -Bolomboj dobar na svojoj prirodnoj poziciji -Dosta visokih igrača, ali skoro svi spori za poziciju 4 -Ko god bude od centara na parketu, profitiraće od Tea, Zza, Yaga i Hange Većina ovoga je i napisano na live temi. U svakom slučaju biće zanimljiva sezona. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Sutra protiv Bajerna od 18h, prenos Arena Sport 2. Gledao sam ih malo protiv Virtusa, nekompletni su ali izgledaju mi ukomponovano. Biće interesantno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 (edited) Kad je sa Bajernom sutra? objavio kolega @Bruda🤝 Edited September 16, 2023 by Stanko1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 3 minutes ago, Bruda said: Sutra protiv Bajerna od 18h, prenos Arena Sport 2. Gledao sam ih malo protiv Virtusa, nekompletni su ali izgledaju mi ukomponovano. Biće interesantno. Ko fali Bajernu? Pretpostavljam i Virtus bez par igraca danas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 1 minute ago, Stefi88 said: Ko fali Bajernu? Pretpostavljam i Virtus bez par igraca danas... verovatno bonga i obst plus ibaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 35 minutes ago, Brat od Korneta said: Stop skrolovanju svetog topika. Barem 3 puta je @Kankkunen udelio link. Al evo ti uz obecanje da nema vise skrolovanja kroz sveti topik. https://www.magentasport.de/event/alba-berlin-roter-stern-meridianbet-belgrad/9943494 Docekali smo ih da ostvarimo jedan davni san. ❤️ Ovo je highlights utakmice, meni treba cela ali hvala u svakom slucaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 3 minutes ago, Stefi88 said: Ko fali Bajernu? Pretpostavljam i Virtus bez par igraca danas... Bajern danas bez Bonge, Obsta, Lučića, Ibake, i mislim da Gifaj nije igrao ali za njega nisam siguran. Interesantno da je igrao Tremmell Darden koji ima 41 godinu, čak je dao i bacanja na kraju za pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Quote Ovo je tek predsezona ali je uvek cilj da se pobedi, iako to nije glavni fokus. Ovo je prva utakmica u kojoj imamo skoro sve igrače i pokušavamo da shvatimo kako ćemo igrati i u odbrani i u napadu. Naravno, ovo je nova ekipa sa mnogo novih igrača i potrebno nam je dosta rada, treninga i utakmica da se upoznamo. Jako smo srećni zbog pobede, sutra igramo finale, videćemo protiv koga. Svaka utakmica je korak u dobrom pravcu”, rekao je Hanga za Meridian sport. Zvezda još uvek nije kompletna, Majk Tobi i Dejan Davidovac su ostali u Beogradu na zasluženom odmoru posle Mundobasketa, dok Stefan Lazarević vuče povredu. Većina igrača se priključila nedavno. “Mnogo toga. Sada je septembar, videćete u martu-aprilu, biće to potpuno drugačiji tim. Ovo je proces i greške su normalne. Jago, Marko su sa nama samo 3 dana. Imali smo 3 treninga zajedno i imamo 2 nedelje do početka sezone. Sledeće sedmice nas očekuje turnir na Kipru i u svakoj prilici pokušavamo da napredujemo”. Hanga je govorio i o novim saigračima. “Pokušavam da ih upoznam. Naravno, neki su prvi put u EL i pokušavam da ih bolje razumem. Niko me nije preterano iznenadio, proverio sam sve, proverio sam hajlajte itd… nije stvar u pojedincima, imamo talenat i u odbrani i u napadu, ali poenta je da budemo dobri kao ekipa. To je naš prioritet.” Oduševljen je i igrom Miloša Teodosića. “Naravno, uzbuđen sam da konačno igram sa njim. Sjajan momak koji ima “magiju”, vidi teren potpuno različito od ostalih. Mogu da ga uporedim sa Ćaćom Rodrigezom, to su dva igrača koja kada su na terenu, nešto neverovatno će se desiti. Uživam sa njim i nadam se da ćemo provesti dosta vremena zajedno na terenu”, rekao je Adam. Crveno-beli su imali veliku podršku navijača, koji su pristigli u Minhen. “Pre svega, hvala navijačima što su došli da nas podrže, ovo je jako važno za nas i biće važno tokom cele sezone da imamo podršku od njih i u dobrim i lošim momentima. Moramo da se držimo zajedno sa njima i kao ekipa, hvala im još jednom i nadam se da su uživali u utakmici.” Da li vam je Duško rekao nešto konkretno, kao ekipi? “Da, odbrana (uz smeh). Moramo da jako treniramo”, rekao je Hanga. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 6 minutes ago, Benito said: Ovo je highlights utakmice, meni treba cela ali hvala u svakom slucaju. Imas dole na tom linku celu utakmicu. https://www.magentasport.de/event/alba-berlin-roter-stern-meridianbet-belgrad/9943494/385638 Ako i sad prikaze highlightse imas ispod snimak utakmice dole desno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 2 minutes ago, Stefi88 said: Ko fali Bajernu? Pretpostavljam i Virtus bez par igraca danas... Бајерн без Франциска, Обста, Бонге, Лучића, Гифаја и Ибаке. Виртус без Смита и Добрића. Занимљив је Бајерн и у овом саставу, биће добра провера сутра. Иначе Звезда солидно делује. Фали Тоби уместо бескорисног Илића и надам се неки бек уместо Лазића у 12, да бисмо било комплетни.. Бели и Тео физички делују добро што је најбитније. Само да остану здрави и све остало ће доћи, а Тео је већ и данас показао класу. Боломбој користан на својој позицији, јасно је да су глупости ове сулуде приче о незадовољству стручног штаба, он ће донети тачно оно што је доносио и у претходним клубовима и то је океј. Симоновић делује добро, али његово интегрисање у тим на позицију 4 ће бити одређен изазов за стручни штаб, мада верујем да ће то бити океј, поготово кад он добије на самопоуздању и почне да погађа споља. Конекција Тео-Митровић већ на првој утакмици делује сјајно, Лука га савршено прати и то је нешто што ће нам очигледно доносити доста поена и правити предност у неком 2nd unitu. Генерално су сви били мање више добри и за ову фазу припрема је то све ок. Једва чекам сутра... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Vidio sam neku sliku na kojoj Teo izgleda fizički sasvim dobro. Ruke su mu dobre, biceps izražen. Nije sigurno došao da presjedi sezonu kao Raduljica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 (edited) 4 minutes ago, srlepajce said: Kakav general na terenu je Hanga! Znao sam da je veliki profesionalac, dobar u odbrani i dobar atleta i da zna da pogodi spolja ali njegov šut me je baš prijatno iznenadio u ovo malo utakmica koliko igra. Jako pouzdan za sada. Edited September 16, 2023 by Čočo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 5 minutes ago, Bruda said: Bajern danas bez Bonge, Obsta, Lučića, Ibake, i mislim da Gifaj nije igrao ali za njega nisam siguran. Interesantno da je igrao Tremmell Darden koji ima 41 godinu, čak je dao i bacanja na kraju za pobedu. +Francisko i Gilespi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts