DijametralnoSuprotan Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 4 minutes ago, Nele said: Bolombojev sut i zastita reketa mi doneli mirnocu. Meni tahikardiju 😮💨 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireKeeper Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Ivanovic izlapeo! 😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 1 minute ago, DennistheMenace said: Bez ljutnje, iako se ne znamo, brzo sam reagovao za sezonsku, da znas samo da sam nasao kome cu je pokloniti vrlo brzo, izvini ako si racunao vec.. nema veze, ne ljutim se kupićeš meni drugu, neko bolje mesto 4 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Ivanoviću traži čelendž. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Možda nismo defanzivno orijentisani, ali zato ofanzivu kidamo.. 28p za poluvreme, doduše Sasari je uvek bio poznat po cementiranoj odbrani. Zajebavam se. Ništa se ne da zaključiti iz ove utakmice. Jedino što sam se nisam nadao da Šabazz ne gleda ka košu uopšte. Ovo što je igrao šutnuo možda dva puta kad je morao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 6 minutes ago, ZiS said: Poslednji napad je ozbiljan materijal za najsmešniji video 🤣 Šta se tu izdešavalo lebe mekani... Trule kobile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 1 minute ago, K.Dot said: Prva pripremna, stoji sve ali da se ne lažemo, ovo ne liči ni na šta, ne vidim problem da se to i napise, to ne znaci odmah da je sezona propala 😄 Cuvari vatre vazda' verni bili 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Izgleda loše, pa šta? A šta ste svi vi očekivali? Igramo sa 9 igrača i Karapandzićem koji je krenuo da možemo normalan trening da imamo. Cedevita dobila PAO, ovo je sa razlogom prijateljska. Sud se može dati tek na poslednjem turniru na Kipru kada svi budu bili na okupu i kad imamo bar dve nedelje zajedničkog treninga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 2 minutes ago, Firga said: Cuvari vatre vazda' verni bili 😄 Druže, popij malo vode da ugasiš tu vatru koja ti se priviđa već 5 strana. Oladi malo. 👍 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Vola ne mozemo da ubodemo, sto je i normalno nakon priprema. Nista ova utakmica ne znaci, Bolomboj igra 4, Hanga dosta vremena na 1, Dalibor em netalentovan em mu nije dan. Sapke lepo provukao loptu dva puta iz pika ali isto toliko bacio u bunar, gleda da razigra i sut mu je poslednja opcija. Nemanja sem jednog ulaza bas nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Ne znam za vas, meni je baš super što gledam Zvezdu posle dužeg vremena. Opušteno. 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennistheMenace Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 4 minutes ago, Dropkick Murphys said: nema veze, ne ljutim se kupićeš meni drugu, neko bolje mesto Bolje je po tvoje zdravlje da ne prilazis Areni na 5km ove sezone, veruj mi, ovo ne kazem zbog rezultata, samo me utakmica podsetila da mi u 2023 imamo xy petica i NIJEDNU cetvorku. Nadam se da cu se sutra probuditi i videti da je 79. godina, onda mozda nekako i imamo smislen tim.......... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 (edited) Je l' Pesic slobodan posle svetskog da utegne ovu bandu? 😎 Edited September 9, 2023 by DijametralnoSuprotan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Konačno trojka. 2 od 13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 1 minute ago, Stanko1997 said: Druže, popij malo vode da ugasiš tu vatru koja ti se priviđa već 5 strana. Oladi malo. 👍 Samo malo vise postovanja kolega u obracau drugim forumasima. Hteo, ne hteo da razumes, ne mislimo svi isto i koliko si ti meni dosadan da "mracite" i sa "sve je super" verovtno sam i ja tebi sa "cuvarima". Mogao bih i ja tebe da posaljem na kabezu i posavetujem ti da udahnes duboko, ali necu. Sve dok nikog ne vredjas, imas pravo da pises svoje misljenje o rosteru, igri, treneru. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 4 trojke smo dali, dve Gedra, po jednu Bolomboj i Sabaz. Promasili bar 8 otvorenih. Bek je pod moranjem, Nedovica je vec mucno gledati. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 9, 2023 Author Share Posted September 9, 2023 15 minutes ago, Dropkick Murphys said: nema veze, ne ljutim se kupićeš meni drugu, neko bolje mesto ili bar da te časti morem 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 4 minutes ago, Firga said: Samo malo vise postovanja kolega u obracau drugim forumasima. Hteo, ne hteo da razumes, ne mislimo svi isto i koliko si ti meni dosadan da "mracite" i sa "sve je super" verovtno sam i ja tebi sa "cuvarima". Mogao bih i ja tebe da posaljem na kabezu i posavetujem ti da udahnes duboko, ali necu. Sve dok nikog ne vredjas, imas pravo da pises svoje misljenje o rosteru, igri, treneru. "Druže, popij malo vode da ugasiš tu vatru koja ti se priviđa već 5 strana. Oladi malo. 👍" Nepoštovanje=0 Vređanje=0 I to sam ti rešio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 9, 2023 Author Share Posted September 9, 2023 Hanga ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Nije ovdje još ništa gotovo. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 2 minutes ago, Sector said: Nije ovdje još ništa gotovo. Ovo se okreće za 2 minuta, ima ovde još da se igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Koliko li je ofanzivnih uhvatio Gidra... Hanga bas fino igra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Koliko puta je nama Gudi uvaljivao ove frljoke, da nisam mogao da predpostavim koliko je dobro kada ovako udju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Zašto Šabaz tako malo igra? Bar da su drugi plejmejkeri tu, ali nama napade pokušava organizovati Hangar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Grizemo uprkos evidentnoj razlici u kvalitetu, to mi se svidja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts