Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, Nele said:

Jedva cekam sledecu nedelju da opet pricamo kako je Lojd visak u Monaku i kako bi nam lego Kalina 🤗

Ne kapiram. Zasto da cekamo sledecu nedelju? Zar ne moze prica odmah da pocne tj. da se nastavi?

Edited by drakon1
Posted
8 minutes ago, Milos 3.14 said:

Valja li šta ovaj i da li je on uopšte bek?

1/2 rekao bih. U ovim kvalifikacijama i prijateljskim najbolji igrač Češke, puni sve kolone što bi se reklo. Fin potencijal a tek su mu 23.

• Thanks 1
Posted
51 minutes ago, Pero_Cameron said:

1/2 rekao bih. U ovim kvalifikacijama i prijateljskim najbolji igrač Češke, puni sve kolone što bi se reklo. Fin potencijal a tek su mu 23.

Vidim da ima finu visinu, a iskreno nisam ga nikad gledao. Kad već kupujemo na kilo daj i njega možda može u paru sa Teom ako se ne stidi odbrane

Posted (edited)
3 minutes ago, Markoss said:

Sek Herison je sad prva opcija na SG. Druga je Vit Krejci. 

Za četvorku se verovatno ništa ne zna jer je tu mizerna ponuda, nama dostupnih igrača?

Edited by Bruda
Posted

Harison je vrhunski defanzivac, lock down EL nivou, ali prilično loš u šutu, nije operisan ni od kreacije bio bi dobro pojačanje.

Što se tiče ovog Čeha za njega sam prvi put čuo danas i iskreno zaintregirao me, mlad je visok , a nominalno plej deluje da vredi rizikovati na duži ugovor.

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Bruda said:

Za četvorku se verovatno ništa ne zna jer je tu mizerna ponuda, nama dostupnih igrača?

Gleda se i tu ka NBA. 

• Like 15
Posted
11 minutes ago, Milos 3.14 said:

Što se tiče ovog Čeha za njega sam prvi put čuo danas i iskreno zaintregirao me, mlad je visok , a nominalno plej deluje da vredi rizikovati na duži ugovor.

Ja sam ga zapazio na prošlom EP u grupi sa nama. Odigrao je solidno.

Posted

Ja mislim da necemo dovoditi nikoga u skorije vreme i da ce biti doselekcije kao prosle godine u novembru/decembru

Posted
1 minute ago, 443 said:

Ja mislim da necemo dovoditi nikoga u skorije vreme i da ce biti doselekcije kao prosle godine u novembru/decembru

nema logike rizikovati; moraju se skupljati pobede od prve tekme

• Like 11
Posted
1 minute ago, uini said:

nema logike rizikovati; moraju se skupljati pobede od prve tekme

Ja bih prvi voleo da dodju sto pre ali kako vidim nema nista od toga

Posted
4 minutes ago, Урош19 said:

Znači ništa od Kaline i Lojda ????????

NEMOGUĆE, o čemu sad da se piše svaki dan

Rekoh za Lojda da Obradovic racuna na njega, i da nema nista od odlaska iz Monaka. Kalina isto ostaje u Barsi, iako smo mi i njemu i prva opcija u slucaju da bude drugaciji ishod. 

Posted

Dobro bi bilo da bar jednu sezonu odmorimo od doselekcija i gledanja gdje škripi.

To što nas insajderi slabo spominju ne mora da znači da se ništa ne dešava. 

• Like 10
Posted
49 minutes ago, Markoss said:

Sek Herison je sad prva opcija na SG. Druga je Vit Krejci. 

Kako si okacio ovo tako su razni insajderi po instagramu dosli do iste informacije 😂

• Like 2
  • Ha-ha 10
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...