nunilo Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 (edited) 38 minutes ago, Jamas said: Tajler Dorsi, ima li šanse? Nema, ne pusta ga Fener a i nije prevelika steta. Ma kakav Šveđo, samo sto dalje od nas. Edited August 5, 2023 by nunilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 @final4 Швед је класичан приватник. Шта ће нам то. Кошарка се игра са једном лоптом. Нама би било потребно у том случају минимум две лопте на паркету. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Nisam dugo gledao Sceda ali u poslednjoj el sezoni je igra mnogo racionalnije i vise za tim nego ranije, vise probijao na ulaz i delio lopte. Svakako bi uvek pre Dorsy-ja ali ja se ne pitam😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 (edited) Ja sam ga gledao u PO VTB lige protiv Lokomotive ( od kojih su ispali) i pu pu daleko od naše kuće. Poslednjih godina totalno neracionalan igrač. Edited August 5, 2023 by Čočo Greska. Nije Loko nego Zenit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Jeste li realni sa Svedom? Mesec dana se pise kako nam je potreban defanzivni, atleticni bek, tipujemo Frenkija, ovaj ode u NBA, i odjednom Sved, prvo ne zna se kako tece njegov oporavak, to sto mu se desilo je bilo ozbiljno i sigurno ostavlja posledice, drugo sta ce nam takav profil na ovaj tim? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 3 minutes ago, Crni said: Jeste li realni sa Svedom? Mesec dana se pise kako nam je potreban defanzivni, atleticni bek, tipujemo Frenkija, ovaj ode u NBA, i odjednom Sved, prvo ne zna se kako tece njegov oporavak, to sto mu se desilo je bilo ozbiljno i sigurno ostavlja posledice, drugo sta ce nam takav profil na ovaj tim? Ako se već dovodi taj profil daj vamo Berona. Kakav bre Šved. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Jedva čekam da ova tema ode pod ključ 4 1 1 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Dorsi ima obestecenje od milion evra, tako da od toga nema nista. Higgins i Shved su kvalitet ali su obojica previse rizicni, iz mnogo razloga. Ja bih bio zadovoljan sa Darrunom Hilliardom ili Matt Thomasom, ali stiče se utisak da Duško misli da nisu dovoljno kvalitetni ili ne bi bili dobar fit za ekipu. Ako mu je Ntilikina bio prvi pik jasno je da gledamo ka NBA. Naravno ako ne uspe da se dovede neko preko bare okrenucemo se drugim opcijama, ali sve me to dovodi do zakljucka da pojacanje nece skoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 7 minutes ago, Guru said: Jedva čekam da ova tema ode pod ključ Sta te sprecava da je sad ne zakljucas? Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kooineeperk Posted August 5, 2023 Popular Post Share Posted August 5, 2023 5 1 53 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 22 minutes ago, Guru said: Jedva čekam da ova tema ode pod ključ ja jedva cekam da se svakome ko pljuje shvedju uskrati internet, kao bazicno pravo. samo leba i vode. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Što se mene tiče, možemo u ovom sastavu i da počnemo sezonu. Verujem da će biti ok rešenja za doselekciju na beku i četvorci, a imamo dovoljno igrača da se skrpimo do sredine oktobra ili novembra. Ne bih sada dovodio nekoga čisto da se popuni broj. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 (edited) 6 minutes ago, uini said: ja jedva cekam da se svakome ko pljuje shvedju uskrati internet, kao bazicno pravo. samo leba i vode. Ako se zdušno protivilo za dolazak Teodosića, može i protiv Šveda. Ništa više ovaj drugi nije pružao poslednjih godina od ovog prvog. A kao što neko jednom ovde reče,, ne živi se od stare slave". Edited August 5, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 isto vazi i za pljuvanje tea, and than some. izadji bato na ulicu pa cimaj ljude, nema inferneta za tebe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 5 minutes ago, Dropkick Murphys said: Što se mene tiče, možemo u ovom sastavu i da počnemo sezonu. Verujem da će biti ok rešenja za doselekciju na beku i četvorci, a imamo dovoljno igrača da se skrpimo do sredine oktobra ili novembra. Ne bih sada dovodio nekoga čisto da se popuni broj. Hmm pa bilo bi lepo i za promenu da se ne "krpimo" vise kao i svake sezone...Imamo dobar raspored na startu El,ozbiljan prelazni rok do sada..I zar to sve da bacimo u vodu pa da opet lose startujemo i posle da se vracamo iz mrtvih(na kraju nam uvek fale pobeda ili dve...za nesto vise) Tako da sto pre sastaviti tim i od pocetka da stavimo svima do znanja koji su nam ciljevi. Svako dobro! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Sa ili bez interneta Šved ni pod tačkom razno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Just now, Delija96 said: Hmm pa bilo bi lepo i za promenu da se ne "krpimo" vise kao i svake sezone...Imamo dobar raspored na startu El,ozbiljan prelazni rok do sada..I zar to sve da bacimo u vodu pa da opet lose startujemo i posle da se vracamo iz mrtvih(na kraju nam uvek fale pobeda ili dve...za nesto vise) Tako da sto pre sastaviti tim i od pocetka da stavimo svima do znanja koji su nam ciljevi. Svako dobro! Početak sezone će vrlo verovatno biti turbulentan što se tiče rezultata, sve i da dovedemo ovu dvojicu, jer ovoliki broj novih igrača obično ne može od starta da igra najbolju košarku. Očekivao bih tu neki kiks, sve i da su došli Lojd i Šengelija. Imamo sasvim dobar roster za prvih 5-7 kola, da vidimo gde smo i šta nam konkretno fali. Svakako početak s trenutnim igračima nije - bacanje niz vodu. I ovakvi možemo svakoga da dobijemo, a kada se iskristališe situacija u NBA, možda možemo dovesti nekog kapitalca, kao što su Vildoza i Kampaco došli kasnije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 1 hour ago, pilif88 said: Jedno organizaciono pitanje. Jel neko bio možda na utakmici u Barseloni? Koje karte uzeti za koju tribinu? Znam da je bilo nekih problema prošle godine. Idem sa klincima (i ženom) pa bih da izbegnem potencijalne probleme 😄 Ako je za utakmicu sa Zvezdom, onda te nece pustiti, osim na mesta koja su za to predvidjena i dodeljena nasem klubu u napred.. Ja sam bio na utakmici sa Zalgirisom. U principu imas karte po ceni. Sto skuplje to bolje. Najeftinije karte su ispod balkona i u principu se losije vidi. Za 50ak eura ces dobiti dobra mesta. Ono sto je drugacije nego kod nas, mozes doci 5 minuta pre pocetka i uci ces na vreme i sesti na svoje mesto. Cak je hala 20 minuta pre pocetka prazna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Šta je sa Hollinsom? U kakvom je stanju i gde je on? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 39 minutes ago, Dropkick Murphys said: Što se mene tiče, možemo u ovom sastavu i da počnemo sezonu. Verujem da će biti ok rešenja za doselekciju na beku i četvorci, a imamo dovoljno igrača da se skrpimo do sredine oktobra ili novembra. Ne bih sada dovodio nekoga čisto da se popuni broj. Za Lojdaru, cuj mene beka, mislio sam Dzordana, se slazem, mozemo da sacekamo takav profil igraca, ali mislim da nam jos jedna cetvorka bas treba za pocetak. Mi nemamo cistu cetvorku - Bolomboj kombo 4/5, ne znam da li se racuna i na Simonovica da je kombo 4/5, Davidovac i Lazarevic su 3/4, jedino je Ilic cista cetvorka ali on nije (jos) EL nivo i treba na pozajmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 (edited) Koliko je nakaradna selekcija kad imamo jedno pet igraca koji mogu da igraju na 4, ali nijedan nije primarno ta pozicija niti ga mozes proglasiti prvom opcijom tu. Mada sam pisao ranije da po meni kombinacije poput Bolomboj-Tobi, Bolomboj-Simonovic, Davidovac-Tobi, Mitrovic-Simonovic mogu da funkcionisu dobro i budu nezgodne po protivnike. Ali bih vise voleo da imamo igraca za kojeg mozes reci da nam je broj jedan na poziciji krilnog centra. Edited August 5, 2023 by СтелаРоса 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan1 Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 3 minutes ago, Kankkunen said: Zar ne rekose da ga necemo, tj da ga je Dusko odbio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Hilliard mi djeluje kao najbolja opcija u Evropi za nas. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 9 minutes ago, Kankkunen said: Moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts