Sector Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 14:00 h Ja već klizim ka depri. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 2 minutes ago, Sector said: 14:00 h Ja već klizim ka depri. Mozda je mislio na sledeci cetvrtak?😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 42 minutes ago, Predragdjape said: Koje god pojacanje da dodje, pisace se kratko o njemu, neko ce napisati lepe analize, prednosti i mane tog igraca, ali vecina postova ce biti kako se gomilaju te pozicije i da je trebao drugi tip igraca da dodje. Uz standardne igrace koji su visak. 😄 Zato sto se odmah okrecemo sledecim obavezama u prelaznom roku 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dundermifflin Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 1 minute ago, Nini3112 said: Mozda je mislio na sledeci cetvrtak?😁 Nije rekao koji cetvrtak 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Mozda je kolega forumas mislio na Mirotica😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 2 minutes ago, Miki28 said: Mozda je kolega forumas mislio na Mirotica😀 Baš tako Mirotić, dok mi čekamo naše pojačanje. Možda je ovo znak i za Fojtmana koji se pominjao da dolazi u BG 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Evo ovi izgleda počeli da čitaju forum. Frenki 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Dokle ću ja da dajem ljudima benefit of the doubt.. Nemojte padati, ne dajte se pasjim sinovima.Ne prodajte veru za več.. ovaj pekaru.Još malo vremena da se opravda poverenje u čojstvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 4 minutes ago, božija noga said: Evo ovi izgleda počeli da čitaju forum. Frenki Taman sam se ponadao da mozda ipak dodje al tu je Prlina da nas razuveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Ocigledno ce neko na visokim biti visak(citaj Johanes),Meli mislim da ne postoji promil sanse da ode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 guten tag 1 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: guten tag Auf Wiedersehen 1 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: guten tag Auf wiedersehen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 6 minutes ago, NikadProtivKaline said: guten tag 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 (edited) Pengos, Lo, Flokadori, Šilds, Hall, Luvavu, Mitru Long… Ako je Bili Baron višak u Milanu, obe ruke za njega 🙌🏻 Edited August 3, 2023 by Naša posla 2.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Just now, Naša posla 2.1 said: Pengos, Lo, Flokadori, Šilds, Hall, Luvavu, Mitru Long… Ako je Bili Baron višak u Milanu obe ruke za njega 🙌🏻 Митру Лонг потписао за Жалгирис још почетком лета, Луваву слободан играч колико знам. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Definitivno će sada imati Olimpija jednog igrača viška na PF/C. A za Bilija uvek obe ruke i sve što treba. Ali on po odlasku Shabaza će biti vođa napadačkog potencijala ekipe. Neće on nigde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 ja se ne bih slozio, bili bi mnoogo busni na perimetru. treba nam defanzivni zulu worrior, da se izrazim zvezdaskim recnikom pre cirilicne faze 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Kad smo kod Franka, gledajući ga dosta me podseća na Nelsona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 ima nekih slicnosti ali frenki je ..but stronger btw, ne mora ntilkina, ne mora ni dotson, koji bi bolje legao od barona kao siromasni lloyd ali treba neko defanzivno sposoban. eto hollins od povratnika ili neko bolji ako hollins nije dovoljno fensi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Frenki > Baron 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Na kraju će Hanga igrati na 2, a Gidraitis+Lazić/Lazarević na 3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 54 minutes ago, Naša posla 2.1 said: Pengos, Lo, Flokadori, Šilds, Hall, Luvavu, Mitru Long… Ako je Bili Baron višak u Milanu, obe ruke za njega 🙌🏻 Naz Mitru Long koliko znam je potpisao za Žalgiris ako ne grešim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 3 minutes ago, Wake in Fright said: Na kraju će Hanga igrati na 2, a Gidraitis+Lazić/Lazarević na 3. Jok,sile nema... Videlo se i u prosloj sezoni da Dusko ne veruje bas u Nedovica(opravdano) a ne verujem da ce se bilo sta promeniti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 ja mislim da ce nedovic imati i bolju sezonu i sadrzajnije minute ove u odnosu na proslu. kao punter sto je prosperirao od boljeg rostera 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts