Stanko1997 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Danas je tačno nedelju dana kako smo potpisali poslednje pojačanje. Ko želi da čestita, nek čestita. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 2 minutes ago, Stanko1997 said: Danas je tačno nedelju dana kako smo potpisali poslednje pojačanje. Ko želi da čestita, nek čestita. Još najmanje dve nedelje će proći do sledećeg. Mislim da nam ostala dva pojačanja stižu u avgustu. Nego ne produžiše ugovor ni Kuzmić ni Lazić bar za sada. 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Istina je da blizanci imaju perverzne budžete u odnosu na one na koje smo navikli ali u vakuumu ne radi se tu o nekim nenormalnim parama, više se radi o tome da su te pare skoro 100% obezbeđene iz javnih budžeta, javnih i state owned preduzeća + po neka kladionica i tako neki šatro privatni sponzor koji je takođe u dosluhu sa državom. Nije ni Grčka neka ekonomska sila pa su PAO i OLY decenijama pri vrhu Evrope po budžetima, doduše to su tamo privatni klubovi ali ne bi prošle tzv goldijev test. U fudbalu je pravi pokazatelj ko ima love a kome ostaje da fleksuje u sekundarnim sportovima, tamo su OLY i PAO na nivou FKCZ i FKP a to je neki treći, četvrti ešalon. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Poenta je da je Goldijev test neprimenjiv na košarku. Sve i da imaš 34-0 skor na kraju regularnog dela sezone i da osvojiš Evroligu, ti ćeš biti u minusu. Prosto nagrade u Evroligi nisu ni blizu dovoljne, evroliga je isključivo prestiž. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 https://www.zurnal.rs/sr/clanak/159252/kosarka/zvezda/amerikanac-kog-je-draftovao-njujork-na-radaru-zvezde 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezda_Srb1991 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 8 minutes ago, Stefi88 said: https://www.zurnal.rs/sr/clanak/159252/kosarka/zvezda/amerikanac-kog-je-draftovao-njujork-na-radaru-zvezde Na šta se ovaj Zurnal srozao, da mlati praznu slamu i prenosi šta onaj Luca D'Alessandro twittuje... A on se poziva na Vuka, kvazi insajdera, koji izbaci za sve "done deal" i posle odredjenog perioda kada se ispostavi da nema ništa od toga, samo twittne nesto u fazonu da su se nepredvidjene okolnosti desile. Tuga... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 20 minutes ago, Stefi88 said: https://www.zurnal.rs/sr/clanak/159252/kosarka/zvezda/amerikanac-kog-je-draftovao-njujork-na-radaru-zvezde idenmo, 3k evra za gdina kankunena Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Da li zna neko gde se u BGu nalazi Zvezdin shop, gde mogu da se kupe dresovi? Hvalaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 (edited) 1 minute ago, BojanaCZV said: Da li zna neko gde se u BGu nalazi Zvezdin shop, gde mogu da se kupe dresovi? Hvalaaaa Znam za Pionir. Naš shop između tribina C i D. Edited July 24, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 5 minutes ago, uini said: idenmo, 3k evra za gdina kankunena Delimo ko braća. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 44 minutes ago, Čočo said: Znam za Pionir. Naš shop između tribina C i D. Bio je i neki šop preko puta Beograđanke u Kralja Milana. Ne znam jel ima ono što se traži. Za FK sigurno ima onaj na Mari 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 10 minutes ago, božija noga said: Bio je i neki šop preko puta Beograđanke u Kralja Milana. Ne znam jel ima ono što se traži. Za FK sigurno ima onaj na Mari Čini mi je da je taj samo za FK, mada nisam skoro svraćala 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
443 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 59 minutes ago, BojanaCZV said: Da li zna neko gde se u BGu nalazi Zvezdin shop, gde mogu da se kupe dresovi? Hvalaaaa Imaš preko Wolta da ti dostave iz našeg šopa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 10 minutes ago, božija noga said: Bio je i neki šop preko puta Beograđanke u Kralja Milana. Ne znam jel ima ono što se traži. Za FK sigurno ima onaj na Mari Taj je za FK i poneka majica KK, na Marakani je delije shop 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 9 minutes ago, DameTime said: Čini mi je da je taj samo za FK, mada nisam skoro svraćala Za kk ima ovaj sajt https://kkczstore.com/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 1 hour ago, Kooineeperk said: Zalgiris je posebna prica, mada i oni su u poslednjih 20 godina jednom napravili zapazeni rezultat (odlazak na F4) a osim toga ni jednom u Top8. Ja sam mislio da su se plasirali među 8 sada već daleke 2022/23 sezone, al' moguće da me sećanje vara... A nešto kao kroz maglu mi se čini da su i nakon tog plasmana na F4 još jednom ušli među 8... Tipa sledeće sezone. 😛 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 11 minutes ago, Guru said: Ja sam mislio da su se plasirali među 8 sada već daleke 2022/23 sezone, al' moguće da me sećanje vara... A nešto kao kroz maglu mi se čini da su i nakon tog plasmana na F4 još jednom ušli među 8... Tipa sledeće sezone. 😛 Žalgiris je prošle sezone metliran od Barselone u PO pred F4 baš u Kaunasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 (edited) 20 minutes ago, Guru said: Ja sam mislio da su se plasirali među 8 sada već daleke 2022/23 sezone, al' moguće da me sećanje vara... A nešto kao kroz maglu mi se čini da su i nakon tog plasmana na F4 još jednom ušli među 8... Tipa sledeće sezone. 😛 Sad da me pitas kako sam ovo napisao - nemam pojma. 😧 U glavi mi je bio jedan F4 i proslogodisnji Top8 (zaboravio sam sezonu posle F4) a na kraju sam napisao "ni jednom u top8"... Edited July 24, 2023 by Kooineeperk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 33 minutes ago, božija noga said: Za kk ima ovaj sajt https://kkczstore.com/ Hvala, dobro će doći za poklone 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 2 hours ago, BojanaCZV said: Da li zna neko gde se u BGu nalazi Zvezdin shop, gde mogu da se kupe dresovi? Hvalaaaa Zar ti ne zivis preko puta Marakane? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Misli da si Ceca R. 😂 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Za mene moze ako nije problem “Idi dok si mlad” 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Samo za Tea legendu Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=pxU4EeAgzlI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 24 minutes ago, Nele said: Za mene moze ako nije problem “Idi dok si mlad” 😁 Evo imam i ja želju. Da otpeva ovu Zaninu bio bih veoma zahvalan 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 49 minutes ago, Crni said: Zar ti ne zivis preko puta Marakane? Za kk mi treba 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts