Don Dusko Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Nisam odusevljen jer mi u sustini imamo tri neatleticna centra medjukojima je jedan od njih Luka koji je operisan od suta. Nisam odusevljen. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Meni vasa centarska selekcija Tobi, Simonovic, Mitrovic mirise na to da ce brat Luka opet da vam bude prvi centar posle dva meseca. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Odlican, odlican potpis!!!! A sada, Mickey ili Moneke da mu prave drustvo u reketu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Mlitaviji i mlohaviji od Milka. Uzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Mozda ovo znaci da je i Sengelija dogovoren, pa da se upari sa Tobijem koji siro sa pozicije pet… ostalo potez van svake logike. Na mekanu osnovu, dovedes najmeskeg sa spiska dostupnih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Лука Митровић први центар. Немам проблем ни са тим, само није лепо што су нас опет наложили ко мајмуне... Мајк Тоби је приличан безвезњак, мени више смисла има да су Кузмића задржали на ову центарску линију. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Najcrnji igrac ce nam biti Madjar 😁 5 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 1: X, Teodosić (2024), X 2: Nedović (2026), X, X 3: X, Hanga (2025), X 4: X, Davidovac (2026), X 5: Tobey (2024), Simonović (2024+1), Mitrovic (2025+1) Ostalo još osam igrača, ako računamo Shabazza, Lazića i Lazarevića još pet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Ok, sad smo već na tački gde selekcija ne može da se ispravi ni top ubodima na preostalim pozicijama.Tobi je najbolji od ovih centara koje imamo da se razumemo. Ali on sa Lukom i Simonovićem na pet, uz neatletične spoljne igrače je samoubistvo, odraz da ne pominjem kod sve trojice ne možeš novine da podvučeš kad skoče. Od početka je sve ličilo na ovo ali kao može još uvek da se koriguje, ispravi. Sad više ne može. Jebite se i Duško, i Nebojša. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Мене не би чудило да Шахбаз заврши преко пута, с обзиром да га је лимарев портал најавио код нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisaF Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Ne zelim da prihvatim da necemo sa ovakvim budzetom imati nekog atletu na 5. Mozda Simonovica Duska planira na 4, a Deda na 3. Totalno me zbunio ovaj potpis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Лука Митровић нам је поново први центар. И немам проблем ни са тим, много волим Луку, али није лепо што су нас опет наложили. Мајк Тоби је приличан безвезњак, више смисла је имало задржати Кузмића на ову ценатрску линију, него довести њега... Можда сам ја глуп и ово превазилази домене неког мог разумевања кошарке, али све мање стрпљења за Душка са моје стране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Kakav skup mrtvih belaca, ne znam što smo uopšte Hangu dovodili, bolje da smo i tu pazarili nekog mekanog belog šutera. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Kakav potpis, kakva koncepcja... Tuga i jad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Duško je inače poznat trener po tome što je u svim timovima u kojima je radio imao atletu na petici 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Ko voli trči i pucaj košarku neka kupi sezonsku odmah 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Mozda je zamisao da Simonivic vise igra na 4, pa se dovede jos jedan snazniji centar. Inace Tobija prizeljkujem vec 2-3 prelazna roka tako da sam zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Ovde se pisalo da ovim redom može Micky zatim Toby pa kao zadnji Poytress. Dovedosmo Tobyja i opet ne valja. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Kad ga Tobi zavrljaci za tri sa onom mehanikom suta preko Smajlija ima svi da pevate Elem jel se Dusko vratio uopste sa odmora ili veliki dr.mr. sa 50 godina iskustva i dalje dovlaci? 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Prošlo leto ste hteli Tobija uz Mitra i Kuzmića, a sad vam ne valja uz Mitra i Simonovića : P 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 39 minutes ago, Sector said: Zasto? Vidis da se pravi Virtusolika ekipa, takvi su u proslosti bili razbijani u Pioniru jer niko od njih nije voleo duele, a svako je voleo loptu. Mislim, tebi se ta kosarka mozda dopada, ali ima Omic da raznosi ove skupe centre sto su ih doveli, a od bekova samo Hanga sa 34 godine ima volju da se potuce u odbrani. Inace, ako su tu Hanga, Davidovac, Simonovic, Tobey i Mitrovic tu ima mesta za najvise jos jednog ozbiljnog igraca. Prosle sezone su tu bili Dobric, Holland, Bentil, Martin, Mitrovic i Petrusev. Ili je ludilo progresivno pa se planira da 2027. klub ima 25 igraca pod ugovorom? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Pisu da ga je zimus hteo Dusko i da bi dosao da nije bilo zabrane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 2 minutes ago, bodo said: Ovde se pisalo da ovim redom može Micky zatim Toby pa kao zadnji Poytress. Dovedosmo Tobyja i opet ne valja. U pravu si da je vise forumasa to pisalo i bila mi je potpuna nebuloza sta citam. Na ovo nase gori fit od Tobija nema bukvalno. Skroz nejasna selekcija iako je sam po sebi ok igrac 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Више ми је смисла имало Мики/Појтрес, али океј, није ово лоше као што се овде представља. Уосталом навијам за Звезду не за Реал тако да не знам шта људи очекују? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Tobi je bolji igrač od svega što imamo u reketu ali sam bio 100% siguran da će doći neki undersized atleta. Ovako sam iznenađen i nisam siguran kako je Duško sve ovo zamislio. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts