Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, suptil said:

Sto njega pitas. Valjda Dozet i  ekipa rade nesto, primaju platu. :lol_2:

Dozet ima spisak sa ponuđenim igračima na stolu. :classic_laugh:

Posted
5 minutes ago, nunilo said:

Kosarka se igra u dva smera.

Pri čemu je za za centra bitniji defanzivni smer. A ovde se samo priča o napadu i kuka na lošu sreću što svako ubacuje trojke protiv Petruševa.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
8 minutes ago, Nele said:

Petrusev ima samo visinu centra i to je to, dok ne ocvrsne nece se leba najesti na toj poziciji … 
Zaboravlja se da je prosla sezona Petrusevu bila prva sa ozbiljnom ulogom u EL i uopste nije podbacio, moze samo bolji da bude. 
10,7 ppg i 5,2 skoka je vrh statistika osim ako ne trazimo iskljucivo igrace na svakoj poziciji sa 20 ppg.

Da nije podbacio u seriji sa Partizanom kunuli bi sada svi i sudbinu i Miska sto ga je poslao u letnju ligu.

zaboravlja se i da je najbolje partije pruzao dok je bio iznenadjenje, kada su ga skautirali i posvetili mu malo vise paznje, vise nije bio tako lud.

cesto se to desava sa basketasima, ne bih se ja kladio na linearni uspon petruseva u el.

• Like 9
Posted
12 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Videli smo da moze.

Samo na Dušku i njemu je da učine da ovako nešto ili približno bude standard. 

Na većem delu snimka na terenu su igrači koji su nam ostali još Filip da ostane i top 🙂

Treba nam neki centar kao što jr bio Benjamin Eze za ove malo starije sa foruma

• Like 1
Posted
1 minute ago, Filbi said:

Na većem delu snimka na terenu su igrači koji su nam ostali još Filip da ostane i top 🙂

Treba nam neki centar kao što jr bio Benjamin Eze za ove malo starije sa foruma

Kako je bio lud Montepaski tih godina

• Like 1
Posted
9 minutes ago, uini said:

zaboravlja se i da je najbolje partije pruzao dok je bio iznenadjenje, kada su ga skautirali i posvetili mu malo vise paznje, vise nije bio tako lud.

cesto se to desava sa basketasima, ne bih se ja kladio na linearni uspon petruseva u el.

da ubacim još jedno - zaboravlja se...

igrao je najbolje kad je Martin bio out, pa je imao prilično minuta i na 5.

mislim da je sledeća sezona ključna za njega. mora da ponudi kvalitet i sad kad nije praktično nepoznat igrač i da konačno ima i drugu sezonu u istom klubu.

što se tiče odbrane na close out-u... da ga prebacimo na 5, nema toliko centara koji sipaju trice xD

• Like 7
Posted
4 minutes ago, MilošVB said:

Kako je bio lud Montepaski tih godina

Podestilo me to što Pjaniđani dolazi u Pepsikolu

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
12 minutes ago, uini said:

Celu sezonu je on bio i vise nego dobar ofanzivno, defanziva mu jeste slabija ali mi je tu vise kod njega zelja u pitanju nego bilo sta drugo. 
Pa nema 30 godina pa da sumnjam u njegov napredak .

Ovo sad ne pricam tebi uini.

Ovde sam primetio da su ocigledno jedini prihvatljivi igraci oni koji bi imali mesta u prvim postavama top 5 ekipa.

Mnogo smo mi daleko od toga.

• Like 11
Posted
Pitanje za sve. Poytres ili black? Bez odgovora tipa "ni jednog" [emoji846]
Daj bilo kog dok nam Miško ne obmota lepljivom trakom i Filipa uz Simonovića u tandem paket po diskontnoj ceni.

Posted
33 minutes ago, bosMan_jr said:

Koji su ti koji su u opticaju, posto ja ne vidim nista kvalitetno na 5?

Pa eto bas u Makabiju ima, Josh Nebo je proslog leta potpisao jednogodisnji ugovor. 

33 minutes ago, bosMan_jr said:

Koji su ti koji su u opticaju, posto ja ne vidim nista kvalitetno na 5?

Pa eto bas u Makabiju ima, Josh Nebo je proslog leta potpisao jednogodisnji ugovor. 

Posted
4 minutes ago, Nele said:

Celu sezonu je on bio i vise nego dobar ofanzivno, defanziva mu jeste slabija ali mi je tu vise kod njega zelja u pitanju nego bilo sta drugo. 
Pa nema 30 godina pa da sumnjam u njegov napredak .

Ovo sad ne pricam tebi uini.

Ovde sam primetio da su ocigledno jedini prihvatljivi igraci oni koji bi imali mesta u prvim postavama top 5 ekipa.

Mnogo smo mi daleko od toga.

slažem se sa delom koji se ne tiče mene :lol_2:; što se tiče cele sezone u ofanzivi, mislim da je bilo uspona i padova, nije baš bio famozni etalon za konstantnost.

pokazao je u metar ili koliko dana ozbiljan potencijal ali će sada svi biti spremni na to, kao što je i željko bio u završnici aba lige i mnogi na kraju el reg sezone.

ja sam optimista (umereni) ali ne bih ga proglašavao nekim el faktorom još uvek.

• Like 3
Posted

Meni je Black baš precenjen igrač plus je već u godinama. Malo je gabaritniji od standardnih mitskih zveri ali zbog toga je i malo tromiji i nije baš pogodan za switch odbranu. Takođe, sve osim kucanja i mrtvog zicera mu je misaona imenica. On bi bio dobar najviše za neku tuču i da bude Filipov bodyguard, čisto sumnjam da bi se neko zaletao dok je on u blizini.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Mene interesuje hoće li Kum nešto i na stranom da napiše, dosta smo glavu razbijali na ćirilici i latinici. Dosta smo naših Kume doveli ajde nekog i van Balkana da dovedemo. 😅

Edited by Čočo
Posted
1 hour ago, fradler said:

Kod nas je makar zivlje nego u Bajernu. Zamislite tek njihove sirote semenkare, doveli Lasa i zapalili se, a onda mesec dana doslovno nicega.

Zlobnici bi rekli i da se kod nas nista ne desava! :D

Posted
9 minutes ago, Don Dusko said:

Zlobnici bi rekli i da se kod nas nista ne desava! 😄

Zatišje pred buru bi se to poslovično reklo 😁

• Ha-ha 1
Posted
26 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Videli smo da moze.

Samo na Dušku i njemu je da učine da ovako nešto ili približno bude standard. 

Na ovoj utakmici je 60% vremena proveo na 5, mahom je Lazarević igrao 4 sa zadatkom da juri Vezenkova (što je naravno odradio vrlo uspešno :classic_sleep: ). 

9 minutes ago, Dropkick Murphys said:

da ubacim još jedno - zaboravlja se...

igrao je najbolje kad je Martin bio out, pa je imao prilično minuta i na 5.

mislim da je sledeća sezona ključna za njega. mora da ponudi kvalitet i sad kad nije praktično nepoznat igrač i da konačno ima i drugu sezonu u istom klubu.

što se tiče odbrane na close out-u... da ga prebacimo na 5, nema toliko centara koji sipaju trice xD

Upravo, s tim što bi i napadački veću prednost pravio sa petice... na kojoj planiramo da dovedemo Simonovića... i još jedno pojačanje... i na kojoj smo produžili Mitrovića na 3 godine za 1.65 miliona... a može i Kuzmić da ostane da se rve sa visokim centrima... a i Ilića je Ivanović više koristio tu... 

• Like 5
Posted
4 hours ago, Brat od Korneta said:

A sta je Petrusev uradio u karijeri do dolaska u Zvezdu?

Igrao odlicno u Megi, zatim bio u Efesu presedeo dobar deo sezone imao ulogu 3. centra i dosao u Zvezdu.

Simonovic takodje igrao odlicno u Megi, igrao G ligu gde su centri 95% atlete, ali i trenirao sa Cikagom i odigrao nesto malo utakmica, sto ne bih rekao da je beznacajno. Ne vidim neku preteranu razliku sa aspekta sta su uradili do dolaska u Zvezdu. Pritom je Simonovica izabrao bukvalno prosecan Nba tim (ne po reputaciji no po trenutnih par sezona) koji bi oduvao tadasnjeg sampiona Evrolige Efesa sa jedno 30 razlike po Fiba pravilima i na njihovom terenu.

Petrusev jeste veci talenat ali ne verujem da odudara ne znam koliko u odnosu na Simonovica. Pritom je nama Petrusev bio prva opcija na 4 veci deo sezone, a koliko kapiram da je Simonovic (ukoliko uopste bude zvanicno jer sve uzimam sa rezervom) neka bek ap varijanta na 5 uz Mitrovica i jos jednog atletu.

Petrusev (ako se uopste vrati kod nas) i Simonovic nisu najbolji defanzivci, ali donose defanzivni skok i to je dosta vazno. Eto Martin je bolji defanzivac od obojice, bolje svicuje, moze da preuzme neke nize bekove i isprati, ume da iscacka neku loptu itd. ali je ispod prosecan skakac i zato nema sta da trazi vise u evroligaskim ekipama. Za centre je vazniji skok nego dal mogu da isprate bekove da im sutnu iz step beka preko ruke ili da zakasne na stranu pomoci. Kad bi imali i to igrali bi u Nba, ovako su za Zvezdu obojica odlicni, jedan je vec dokazao, a nadamo se i drugom da ce, uopste i dodje a i dokaze da ima kvalitet za Evroligu.

Dovoljno je reći da je Petrušev bio MVP i najbolji strelac Aba lige i tu se svaka diskusija o poređenju njega i Simonovića završava.

Posted

Najbolje partije Petrusev je pruzio na 5. Nema puno dobrih sekvenci na 4. Etablirati ga kao startnu četvorku bilo bi pogrešno. Kao startna petica je okej i onda bi i Bolomboj bio dobar, ali mi vec imamo dva bekapa, ako je tacno da Simon dolazi.

• Like 3
Posted
5 minutes ago, Guru said:

Upravo, s tim što bi i napadački veću prednost pravio sa petice... na kojoj planiramo da dovedemo Simonovića... i još jedno pojačanje... i na kojoj smo produžili Mitrovića na 3 godine za 1.65 miliona... 

Au jebem ti sunce, 550k po sezoni 😲😲😲

Ostao sam bez teksta!!!

Kad će neka akcija doniraj i dominiraj baš sam se uzeleo brilijantnih ideja naših cenjenih navijača 😂😂😂

Posted

Posle toga je došao u Crvenu zvezdu i ova sezona je veoma dobra. Nisam bio za to da on igra i na poziciji krilnog centra, ali čini se da je Duško bio više u pravu od mene. Pokazalo se da to odgovara Filipu i da može da bude dobro i za njega u NBA ligi, takođe

Ovo je izjava Miška Ražnatovića. Ivanović ga vidi na 4.

• Like 2
Posted

Petrušev-Simonović-Mitar na 5, Mickey-Davidovac na 4 i vozi. Na 4 mogu minute da uzmu i Lazarević, ali i Petrušev/Simonović.

Mnogo potcenjujete Petruševa na osnovu 3 meča iz ABA finala i gde je 20k ljudi targetiralo njega, ne njegovom krivicom. Već se zaboravilo da je on nama, kada se sve sabere, u proseku bio treći najbolji igrač u EL.

Inače, da postoji neko u klubu ko ne gleda samo EL i/ili krštenicu, dao bih obe ruke da se sve pare ponude Mfiondu Kabengeleu. Verujem da možemo da mu ponudimo i duplo više nego što bi zaradio kroz two-way ugovor koji ne neki maksimum čemu može da se nada u NBA.

• Like 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...