Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, СтелаРоса said:

A kako ja vise da znam kome da verujem i ko ima prave informacije?

Nikako. 

Zato ja ne verujem nikome i ne komentarisem mnogo te stvari, vec samo ono sto sam video. 

Posted
8 minutes ago, СтелаРоса said:

Pa mi i jesmo ekipa iz donjeg doma

Ako ćemo tu i da ostanemo, onda je i normalno što ima nezadovoljnih... S tim što ne bih baš rekao da nam je i budžet na nivou ekipa iz donjeg doma.

9 minutes ago, Juliet said:

Da je zvezda nekad dovodila evroligaške aždaje da budu 2. Ili 3. Opcija, pa i da razumem nezadovoljstvo što su potpisani Luka I DeDa, ali zvezda očigledno nema baš toliko novca koliko neki misle i nije sigurno Čović toliko izlapeo, pa je rešio da taj "ogroman" novac kojim raspolaže troši na domaće mediokritete, a zaobilazi Mirotice i Klajburne.

Ne reče koliko su godišnje dobili Mitrović i Davidovac, da procenimo da li se isplati toliko plaćati 2. ili 3. opciju? 

A što se mene tiče, pojačanja uopšte ne moraju da budu Mirotići i Klajburni, al' ne moraju vala ni Mitrovići i Davidovci. 

• Like 7
Posted

Proćiće cigani mnogo faza tokom trajanja prelaznog roka. Od euforije do smora i natrag. Ja poznajem čoveka koji je KK Zvezdi PR bio je nekad tv komentator i sad je na Areni  🙂 . Uglavnom verujem da će Duško sve po svojoj želji ukomponovati. Teret mi je pao sa srca kad igramo Evroligu ali se u novce ne razumem toliko niti pratim tržište. Čekamo samo da vidimo kako će i šta biti. Optimističan sam iako mi se nekad neki potez i dovođenje ne dopadne. Iz kluba su i rekli, javio se čini mi se Milan Dozet da mediji nijedno ime nisu pogodili 🙂 Nadam se uskoro stavljanju šlemova 

Posted

Не верујем ни себи а камоли такозваним самопрозваним инсајдерима што овде што на твитеру

• Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, СтелаРоса said:

A kako ja vise da znam kome da verujem i ko ima prave informacije?

Brate ja kad citam ovu temu meni Teo pre podne nas Gospodar i Spasitelj a popodne ispusena mustikla.

Onda imam nocne more gde ga Jelisaveta u latexu tera da trenira dok se Mitrovic razbacuje kesom sa Davidovcem na splavu. Dobric ceka na aerodromu ne radi rengend za prtljag.

I da, Jelisaveta drzi Ljubicu ko pravi zlikovac.

• Ha-ha 2
Posted
23 minutes ago, Juliet said:

Da je zvezda nekad dovodila evroligaške aždaje da budu 2. Ili 3. Opcija, pa i da razumem nezadovoljstvo što su potpisani Luka I DeDa, ali zvezda očigledno nema baš toliko novca koliko neki misle i nije sigurno Čović toliko izlapeo, pa je rešio da taj "ogroman" novac kojim raspolaže troši na domaće mediokritete, a zaobilazi Mirotice i Klajburne.

Covek je 2 El sezone zapocinjao sa trenerima pocetnicima, dovodi igrace van zelja trenera,  cele sezone pise saopstenja, umislja bocne udare, stavlja mete na ljude koji pisu po forumima.. 

• Like 7
  • Tuzno 1
Posted
26 minutes ago, Zli Coban said:

Nisam ovde niti pisem da bih nekoga ubedio,ako mislis da oni imaju vise jer su dali panteru i ledeju milione a mi Luki i Davidovcu ni trecinu od toga grdno se varas. Samo cist primer ako zadrzimo Kampaca(jos uvek nije otisao), mislis da on ostaje za stipendiju?

Dobro, u pravu si. Imaginarni Kampaco i Mirotić su možda i skuplji nego stvarni Panter i Ledej, tako da si mogao i da napišeš da imamo više para, a ne samo jednako. 

Posted
4 minutes ago, Tunji Awojobi said:

Dobro, u pravu si. Imaginarni Kampaco i Mirotić su možda i skuplji nego stvarni Panter i Ledej, tako da si mogao i da napišeš da imamo više para, a ne samo jednako. 

Jesu

Posted (edited)

Jel moze Daulton Hommes ( Baskonia ) ... od danas free agent ?

26 god, deluje cvrsto, meka ruka ... sta misli Guru ?

Ja bih rekao da je to prototip igraca koje treba da jurimo, i to na visegodisnje ugovore ... 

I opet skauting Baskonije ... jbg, bas bi mogao Dusko malo da prepise, ima od koga i ne verujem da ce mu uzeti za zlo

Edited by Plant
  • Like 4
Posted

Pa sta ima da prepisuje kad mu se evo Dobric vraca, tj ne vraca, al ne verujem da ce zaista bilo ko u El uzeti 3D igraca koji nema D a i 3 je upitno. 

Evo prenose na Tw da se ,,iskomplikovalo'' i da ima ponude nas i jos nekih el ekipa.

Posted (edited)
20 minutes ago, Plant said:

Jel moze Daulton Hommes ( Baskonia ) ... od danas free agent ?

26 god, deluje cvrsto, meka ruka ... sta misli Guru ?

Ja bih rekao da je to prototip igraca koje treba da jurimo, i to na visegodisnje ugovore ... 

I opet skauting Baskonije ... jbg, bas bi mogao Dusko malo da prepise, ima od koga i ne verujem da ce mu uzeti za zlo

Sutra bih ga potpisao: odličan šuter koji sa pozicije 4 ne donosi samo spot up trojke, nego ume da šutira i iz kretnje i da kreira sebi iz driblinga, a pritom je dovoljno čvrst i atletičan da ima šta da ponudi i na drugoj strani terena. Nije imao neku spektakularnu statistiku u EL, al' definitivno ima potencijal.

Edited by Guru
  • Like 10
Posted
6 minutes ago, Redstar0356 said:

Pa sta ima da prepisuje kad mu se evo Dobric vraca, tj ne vraca, al ne verujem da ce zaista bilo ko u El uzeti 3D igraca koji nema D a i 3 je upitno. 

Evo prenose na Tw da se ,,iskomplikovalo'' i da ima ponude nas i jos nekih el ekipa.

😆

Standardna prica

Iskomplikovao se Skariolo

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

Dobrić će po svemu sudeći i gotovo izvesno, nažalost i na moju neopisivu muku, ipak uraditi (ista/slična situacija i ishod) i dobiti ono što je već i njegov ortak takozvani "imam 3 EL ponude, ali je ipak srce i ljubav prema Zvezdi, upravi, treneru i stručnom štabu i saigračima presudilo" 😂 Mitrović - ostati, produžiti ugovor i plus dobiti (dosta/veoma) pojačanu platu i bonuse.

Užas, definitivno neću moći da ga gledam i trpim idalje u klubu, moj mozak i organizam to apsolutno ne može više da izdrži uopšte, ni malo.

4 minutes ago, Guru said:

Sutra bih ga potpisao: odličan šuter koji sa pozicije 4 ne donosi samo spot up trojke, nego ume da šutira i iz kretnje i da kreira sebi iz driblinga, a pritom je dovoljno čvrst i atletičan da ima šta da ponudi i na drugoj strani terena. Nije imao neku spektakularnu statistiku u EL, al' definitivno ima potencijal.

Slažem se, dobar igrač za bekap ulogu, ali ništa više od toga.

Edited by Шутер из блока
Posted
10 minutes ago, Guru said:

Tu opet dolazimo do problema da on nije igrač koji će da bude nosilac na toj poziciji, a već smo doveli rezervnu četvorku.

Posted
4 minutes ago, Шутер из блока said:

Dobrić će po svemu sudeći i gotovo izvesno, nažalost i na moju neopisivu muku, ipak uraditi (ista/slična situacija i ishod) i dobiti ono što je već i njegov ortak takozvani "imam 3 EL ponude, ali je ipak srce i ljubav prema Zvezdi, upravi, treneru i stručnom štabu i saigračima presudilo" 😂 Mitrović - ostati, produžiti ugovor i plus dobiti (dosta/veoma) pojačanu platu i bonuse.

Pratim i podižem za mnogo/puno/nemalo/obilato :classic_smile:

• Like 2
Posted

Onaj momak iz Virtusa (ex Boston) potpisa za Valensiju ... to kao i ovaj Hommes bi nam trebala biti ciljna grupa. Dugorocno smo mi (kao i komsije) donji pratezni dom EL i  jedino uspostavljanje nekog skauting sistema nas moze drzati u tom drustvu

Posted
35 minutes ago, LightWeight said:

Grci najavluju da smo ponudili Miroticu ugovor od 3 miliona po sezoni 

Jbg to mu i jeste cena realno.

Posted
5 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Okršaj našeg bivšeg i budućeg igrača trenutno. 

Da utakmica je trenutno na NBA TV, pa ko voli i ima MTS moze da pogleda Petruseva,

Posted
10 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Okršaj našeg bivšeg i budućeg igrača trenutno. 

Lepo bi bilo,ne znam bas koliko bi Kenneth voleo u Evropu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...