Čočo Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 (edited) Hahahah ali ovi sa tvitera kao deca u vrtiću. 😂 Edited June 30, 2023 by Čočo 1 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 2 minutes ago, Kankkunen said: Džaba mozgate, stavljaj šlem na glavu i pod astal. Neće bomba dok rešavaš diferencijalne jednačine, dokazano bezbroj puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 2 hours ago, uini said: Moze i ovako: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Nije zagonetka u pitanju već komanda. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Nije nama lako u prelaznom roku definitivno. I ja, koliko god pokusavam da ga iskuliram, malo malo pa proveravam da li je neko dosao u Zvezdu. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 3 hours ago, kum žoržo said: Atomski s’ desna! Klub preuzela Vesna! 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Rešenje zagonetki... Mirota u Partizanu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Čaša meda ište čašu žuči, tako i kod nas, Faku al zato Beli, Kalina al zato Bobi, tako nešto će biti 100% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Da stvarno postoje sanse da se dovede Mirotic i trazi 3m, a Tavares isto trazi 3m ja bih 9 puta od 10 dao Tavaresu novac. Mozda nepopularno misljenje ali je tako. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 (edited) 14 minutes ago, Kankkunen said: Džaba mozgate, stavljaj šlem na glavu i pod astal. Ti jos u podrumu? Imas internet dole? Edited June 30, 2023 by drakon1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 2 minutes ago, drakon1 said: Ti jos u podrumu? Imas internet dole? Jašta, tu je sve što mi treba frižider, bure sa radžom, stočuć, fotelja ... a tek ladovina. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 1 hour ago, John Terry said: Ali je skroz bezveze i nekorektno da se takav status onda koristi za podjebavanje i navlacenje ljudi na lozanu. Kum nebi nikad zaradio taj njegov status, da je 15 godina podjebavao ovde ljude na forumu. Da je pogrešio nekoliko puta, pogrešio je. Kao što smo videli mnogo puta, i "done deal" se izjalovi. Dogovoriš se sa Polonarom, nemožeš da ga registrujše, propadne transfer. Panter ode u Barcelonu, pa se vrati. Itd itd. Šta hoču da kažem je, siguran sam u to da Kum ne baca forice da bi palio masu bezveze. On kad nešto napiše, znači da je nešto jako blizu realizacije. 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 8 minutes ago, Babaduka said: Čaša meda ište čašu žuči, tako i kod nas, Faku al zato Beli, Kalina al zato Bobi, tako nešto će biti 100% Давај Факуа и Калину, па ће се договоримо за друго. Боби и Бели би ми много пали у очима да се претворе у махаче пешкирима, али свакако бих их лакше сварио него факинг камионџију. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Just now, L' Imperatore said: Kum nebi nikad zaradio taj njegov status, da je 15 godina podjebavao ovde ljude na forumu. Da je pogrešio nekoliko puta, pogrešio je. Kao što smo videli mnogo puta, i "done deal" se izjalovi. Dogovoriš se sa Polonarom, nemožeš da ga registrujše, propadne transfer. Panter ode u Barcelonu, pa se vrati. Itd itd. Šta hoču da kažem je, siguran sam u to da Kum ne baca forice da bi palio masu bezveze. On kad nešto napiše, znači da je nešto jako blizu realizacije. Nema loše, zato sam i napisao AKO. Što se tiče dogovora koji se izjalove, ja lično preferiram da se piše o imenima, teško da se pregovori izjalove zbog naše diskusije na forumu. Ali ok, ako ljudi vole rebuse, ako je to odluka većine, ja sam ok s tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 (edited) Ja bi jedinu cigansku atomsku, premišljanja bez, utrošio na: "Nakon pola veka u košarci Dr. Nebojša Čović je okačio fascikle o klin". Kip d fejt. Edited June 30, 2023 by Wingwalker 6 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 5 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Samo da završimo ovo produžavanje Lazića, Mitrovića (kad se već mora, jer domaća osnova), pa da počnemo da se ložimo na prava pojačanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 4 hours ago, kum žoržo said: Atomski s’ desna! 1 hour ago, Mile1 said: Riba ribi grize rep 41 minutes ago, Kankkunen said: Džaba mozgate, stavljaj šlem na glavu i pod astal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 11 minutes ago, NMX said: Pa to i ja kažem... A i "riba ribi grize rep" miriše na to... Sve se čini da oni opet targetiraju top EL igrače, a mi vraćamo i gajimo našu domaću osnovu, sa kojima tavorimo u prosečnosti (u EL) već 10 godina... Ništa nas ne košta da kukamo malo ovde... Ajd nek nas demantuju... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Daj kafunda da se oraspolozim malo. Danas potpisujem otkaz (tehnoloski visak) 1 1 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 1 hour ago, uini said: dobric svakako nije, on ima samo levi ulaz. Posle naredbe atomska s desne skace se u levo 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 2 minutes ago, Uti said: Posle naredbe atomska s desne skace se u levo 😁 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teo4 Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Atomski s’desna-produzetak Branka Lazica-njegovo bacanje u reklame,odbrana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 8 minutes ago, Webad said: Daj kafunda da se oraspolozim malo. Danas potpisujem otkaz (tehnoloski visak) Nadam se da ćeš brzo naći nov posao! Ako ti treba neka pomoć oko toga, slobodno se javi na PM, znam neke HR osobe (regrutere) i sl. 11 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Logično, danas se produžavaju igrači. Poslednji je dan ugovora, 30.06. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts