Drug Crni Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 StaniÄ Äe verovatno u TSC. Možda kao deo paketa,a možda i ne,sa Ratkovim..TSC ima inostrane ponude za njega,mi se interesujemo isto..videÄemo. OÄekujem StaniÄa u TSC svakako Deo paketa = dogovor koji ukljuÄuje Ratkova. To sam mislio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 1 minute ago, Drug Crni said: StaniÄ Äe verovatno u TSC. Možda kao deo paketa,a možda i ne,sa Ratkovim..TSC ima inostrane ponude za njega,mi se interesujemo isto..videÄemo. OÄekujem StaniÄa u TSC svakako Deo paketa = dogovor koji ukljuÄuje Ratkova. To sam mislio Ratkov ce u Salcburg, to je manje viÅ”e veÄ done deal. Kupice TSC StaniÄ bez drugog dila, dobiÄe dovoljna novca od prodaje Ratkova.Ā Ado nije los, i pored pauze i igranje za Spartak bio je starter za Ganu na proleÄu. Mislim da Äe biti dobro pojaÄanje.Ā 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Hvala ti,i ja sam Äuo da je Salcburg zainteresovan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 3 hours ago, Drug Crni said: Voleo bih da se varam,ali ovaj Cafe Late mi miriÅ”e na Dionija i Kulibalija.. I ja imam loÅ” osjeÄaj u vezi Latea, ali zato mi se Kraso baÅ” dopada. ProÅ”le sezone je bio najbolji igraÄ druge francuske lige. Osim Å”to je dobar strijelac, ima odliÄan osjeÄaj za asistenciju. Pokretljiv je, ima dribling. Uz Olajinku on mi se Äini kao najbolje pojaÄanje.Ā 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ävarkov Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 ErakoviÄ zvaniÄno ostaje? Ako je tako, fenomenalna vest. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 (edited) L'Ekip javlja da smo zavrsili Krasoa, a i Spartak se oglasio, kazu da nismo poslali nikakvu ponudu za Ada i da je njihov jos 2 godine.Ā Edited June 15, 2023 by fradler Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 11 hours ago, Drug Crni said: StaniÄ Äe verovatno u TSC. Možda kao deo paketa,a možda i ne,sa Ratkovim..TSC ima inostrane ponude za njega,mi se interesujemo isto..videÄemo.Ā Ā Ratkov ide u Salzburg za ogroman novac plus procente od sledece prodajeĀ Sokiracete se za koliki novac.Ā Kod nas ne bi ni igrao, tako da....Ā 5 hours ago, Ävarkov said: ErakoviÄ zvaniÄno ostaje? Ako je tako, fenomenalna vest. Vise nije bonus, mozda vise i ne bude standardan, tako to kod nas bude Ā Najveca ponuda Krasnodara za Eraka je 4 mili i 30 procenta,Rendzers nudio 2.5mil, pa onda 3.5 i procente.....Pominjao se Udineze, Kadiz, on vredi naravno vise, ali jednostavno osim engleskih iĀ vrhunskih evropskih ekipa, niko nema novca za velika obestecenjaĀ Ā Zasto odlaze nasi igraci iz blizanaca za dzabe? Ā Kako je moguce da Tsc ima vece ponude za Ratkova nego mi za reprezentativca Erakovica?Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 On 6/14/2023 at 7:20 PM, merosina said: Steta sto se neke pripreme ne obave u Austriji gde je nasa dijaspora. Ā Prijateljske meceve protiv Rapida, Austrije, LASKa bi gledale vise hiljada ljudi. Ā Em bi zaradili za pripreme od karata em je druga atmosvera kada se igraju pripremne utakmice pored toliko ljudi nego sto se ide na Zlatibor. Brate pripremne se igraju najviseĀ zbog kondicije i zbog isprobavanja akcija i automatizma kretnji. Kakva veze ima atmosVera sa tim?Ā Ā I da li mislis bi pare od karata zaĀ vise hiljada ljudiĀ koje bi vrv delili sa domacinom pokrile pripreme?? Plus ako nama trebaju pare od toga, negde debelo gresimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Ā 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Å to "dobrodoÅ”ao kuÄi"? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/zvezdane-terzicu-je-li-zvezda-bitnija-od-menadzera/ Ā Zvezdane TerziÄu, oloÅ”u jedan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 13 minutes ago, Green23 said: https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/zvezdane-terzicu-je-li-zvezda-bitnija-od-menadzera/ Ā Zvezdane TerziÄu, oloÅ”u jedan. Ā Zar nije Miladinovic sklonjen zbog problematicnog ponasanja? Daleko od toga da je Zvezdan cvecka, ali ovaj menadzer se nije oglasavao dok se talio, tad mu je bilo dobro. Pored Terzica, glavni problem naseg fudbala su upravo ovakvi.Ā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 11 minutes ago, Duh koji lebdi said: Ā Zar nije Miladinovic sklonjen zbog problematicnog ponasanja? Daleko od toga da je Zvezdan cvecka, ali ovaj menadzer se nije oglasavao dok se talio, tad mu je bilo dobro. Pored Terzica, glavni problem naseg fudbala su upravo ovakvi.Ā Ma da, ista sorta kao Terzic, nije on niÅ”ta bolji. Verovatno se naljutio sto nismo otkupili Rakonjca.Ā 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 (edited) Kad je mali Erak prelazio u prvi tim,znam da su mu roditelji bi kod Terze. I javna je tajna ,ko nije Terzin,da taj bude na margini ili sklonjen. Ā Mada ni GluÅ”ÄeviÄ kao ni ostali menadžeri nisu cveÄke.Dobrano su se i oni omrsili i sisali sa iste FK CZ sise. Edited June 16, 2023 by Zadnji vezni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Terzinjo je monstrum, ali presmesan mi je ovaj Gluscevic. Ne zna sta ce sad sa deblom zvanim Rakonjac, a taman je isplanirao da nam ga uvalja i pokupi novu bembaru od provizije, otud i ovaj rant. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Š”ŃŠµŠ»Š°Š Š¾ŃŠ° Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Ladno ode Pesic, ne mogu verovati, mislio sam da cemo biti osudjeni na njega godinama. Jos kad bi javili da i Srnic ide. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 1 minute ago, Š”ŃŠµŠ»Š°Š Š¾ŃŠ° said: Ladno ode Pesic, ne mogu verovati, mislio sam da cemo biti osudjeni na njega godinama. Jos kad bi javili da i Srnic ide. Danas se oblaÄim sveÄano,kao da idem na svadbu.Prvo Velja,sada Å ilja Ronaldo. SrniÄu istiÄe ugovor krajem meseca,nadamo se i njegovom odlasku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alija SirotanoviÄ Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 1 minute ago, Š”ŃŠµŠ»Š°Š Š¾ŃŠ° said: Ladno ode Pesic, ne mogu verovati, mislio sam da cemo biti osudjeni na njega godinama. Jos kad bi javili da i Srnic ide. Transfer milion ipo š 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Ajao, Nikolic i Pesic u razmaku od par sati.Ā Ā Moracu pribeleziti 16.6. kao dan kada valja dobro zaliti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Odeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeodeode 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 11 minutes ago, fradler said: Ajao, Nikolic i Pesic u razmaku od par sati.Ā Ā Moracu pribeleziti 16.6. kao dan kada valja dobro zaliti. Reseni su svi problemi kluba...Ā Ā Nemoj za mesec, dva da kukate na nove igrace, trenera...Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 (edited) Zvuci neverovatno da smo se resili maltene svih balvana. Jos ostaju Gobeljic, Srnic i Rakonjac, ali i oni ce po svemu sudeci uskoro biti bivsi. Ima tu igraca koji nemaju kvalitet za LS Zvezdu, ali makar docekasmo tim u kojem nema skarta, svi su manje ili vise upotrebljivi. Ā Ok, sad vidim da Gobeljic ima ugovor jos godinu dana, prerano sam poleteo. Edited June 16, 2023 by fradler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 1 minute ago, fradler said: Zvuci neverovatno da smo se resili maltene svih balvana. Jos ostaju Gobeljic, Srnic i Rakonjac, ali i oni ce po svemu sudeci uskoro biti bivsi. Ima tu igraca koji nemaju kvalitet za LS Zvezdu, ali makar docekasmo tim u kojem nema skarta, svi su manje ili vise upotrebljivi. Ā Ok, sad vidim da Gobeljic ima ugovor jos godinu dana, prerano sam poleteo. Rakonjac nije naÅ” igraÄ,on je uveliko bivÅ”i. GobeljiÄa uvek možes pokloniti po ustaljenom receptu.0 evra i 50%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 16 minutes ago, vlaDixXx said: Reseni su svi problemi kluba...Ā Ā Nemoj za mesec, dva da kukate na nove igrace, trenera...Ā kad ÄeÅ” ti neko saopÅ”tenje kao gluÅ”ÄeviÄ da napiÅ”eÅ”š Ā odlazak nekvalitetnih igraÄa je samo prvi korak a da li Äe drugki korak tj dovoÄenje novih igraÄa biti dobar ili ne saÄekajmo. liÄno ovima Å”to odluÄuju u Zvezdi ne verujem niÅ”ta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Rakonjac je svakako bivsi, nikada ni nije bio "nas". Gobeljic i Srnic imaju jos godinu dana ugovor, ali verujem da uskoro idu po modelu transfera kao kod Pankova i Nikolica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts