ÄoÄo Posted February 16 Share Posted February 16 O forsiranju mladih igraÄa u prvom delu sezone: Jovan MijatoviÄ: Igrao 19 utakmica od 27 ( SLS - 14 od 19, 5 u startnoj postavi i 9 sa klupe; LÅ - 4 od 6, sve 4 sa klupe; Kup- 1 utakmica i to sa klupe). Kosta NedeljkoviÄ: Igrao 20 utakmice od 27 ( SLS - 14 od 19, 10 u startnoj postavi i 2 sa klupe; LÅ - 4 od 6, 2 u startnoj 2 sa klupe; Kup- 2 od 2, obe u startnoj).Ā Meni ovo nije forsiranje mladih. Statistiku malo izvukao Kosta jer je nakon MijailoviÄa na desnom beku bio iznuÄeno reÅ”enje i morao je da dobije Å”ansu koju je iskoristio pa je kasnije bio standardan. Ali je veÄ bilo kasno za nas a za njega dovoljno da obezbedi dobar ugovor.Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajan Danston Posted February 16 Share Posted February 16 31 minutes ago, ÄoÄo said: O forsiranju mladih igraÄa u prvom delu sezone: Jovan MijatoviÄ: Igrao 19 utakmica od 27 ( SLS - 14 od 19, 5 u startnoj postavi i 9 sa klupe; LÅ - 4 od 6, sve 4 sa klupe; Kup- 1 utakmica i to sa klupe). Kosta NedeljkoviÄ: Igrao 20 utakmice od 27 ( SLS - 14 od 19, 10 u startnoj postavi i 2 sa klupe; LÅ - 4 od 6, 2 u startnoj 2 sa klupe; Kup- 2 od 2, obe u startnoj).Ā Meni ovo nije forsiranje mladih. Statistiku malo izvukao Kosta jer je nakon MijailoviÄa na desnom beku bio iznuÄeno reÅ”enje i morao je da dobije Å”ansu koju je iskoristio pa je kasnije bio standardan. Ali je veÄ bilo kasno za nas a za njega dovoljno da obezbedi dobar ugovor.Ā Hvala na ovim podacima, ali bate, nisam ja uperio prstom u Bahara i rekao da je forsirao mlade igraÄe, samo kažem da MilojeviÄ nije i neÄe da ih forsira i to nije niÅ”ta novo kada je on u pitanju. Ā Voleo bih da me Miloje demantuje, ali stvarno mislim da je njegovo angažovanje korak unazad. Ā Za poÄetak, da osvojimo titulu, pa da vidimo Å”ta nam Evropa donosi. Ako doÄemo do titule a na sve to Miloje uspe da isforsira i koje dete, onda Äu prvi ovde da kažem da sam pogreÅ”io.Ā Ā Elem, ne znam da li ovde neko zna da je otac od mladog Å ljiviÄa menadžer. Voleo bih da deÄko zaista vredi, a ne da je tu zbog gore pomenute situacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 16 Share Posted February 16 9 minutes ago, Brajan Danston said: Elem, ne znam da li ovde neko zna da je otac od mladog Å ljiviÄa menadžer. Voleo bih da deÄko zaista vredi, a ne da je tu zbog gore pomenute situacije. Ā Ovo nijie tacno. Tj ne da nije tacno, nego blizu istine nije, covek nije iz sveta fudbala uopste.Ā 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajan Danston Posted February 16 Share Posted February 16 1 hour ago, Markoss said: Ā Ovo nijie tacno. Tj ne da nije tacno, nego blizu istine nije, covek nije iz sveta fudbala uopste.Ā Jedino gde sam pogreÅ”io je da je vrlo verovatno u pitanju stric, a ne otac, izvesni Goran Å ljiviÄ. Ā OtkljuÄan je profil na fb, pa proverite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄoÄo Posted February 16 Share Posted February 16 (edited) Kao Å”to rekoh. Prodaja bez plana i zamene. NiÅ”ta ni od ovog beka iz Kanade. Sad ne samo da nemamo levog, sad nemamo ni desnog beka. Mi u drugi deo sezone ulazimo sa slabijom odbranom nego u prvom delu sezone. Napominjem sa slabijom odbranom nego u prvom delu sezone a u prvom delu je ista ta odbrana bila užasna i Å”uplja. Za ozbiljan bojkot je ovo Å”ta se radi sa klubom.Ā Edited February 16 by ÄoÄo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Š£ŃŠ¾Ń19 Posted February 16 Share Posted February 16 (edited) 5 hours ago, El Professoren said: https://sport.alo.rs/fudbal/vesti/74842/novo-pojacanje-na-marakani-zvezda-dogovorila-dolazak-reprezentativca-kanade/vest Bila bi fora da je Borjan, msm ne bi bila fora jer bih se upucao. Edited February 16 by Š£ŃŠ¾Ń19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 16 Share Posted February 16 A koji bi rezon bio u tome da dovedemo beka na 6 meseci na pozajmicu koji ne planira da se zadrzava ovde, i koji generalno nece da zivi u BG, zbog cega se i stopirala cela prica. Nek mu igra Mimovic desno, a Radojevic levo do leta. Ako zbog toga ne uzmemo titulu, onda smo jos smesniji nego sto izgleda.Ā 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted February 16 Share Posted February 16 Viga kupio argentinski Taljares za 2,5 miliona dolara, navodno. PoÄeo je veÄ da igra za njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 16 Share Posted February 16 Pavkov u Cuki ccccc. Nadam se da nikom nece pasti napamet da ga vraca na Marakanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 16 Share Posted February 16 28 minutes ago, suptil said: Pavkov u Cuki ccccc. Nadam se da nikom nece pasti napamet da ga vraca na Marakanu. Izbegli smo metak ovaj prelazni rok... Za leto videcemo../. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 16 Share Posted February 16 Da, i ja mislim da Äemo se na leto ratosiljati Ndijaea, Å”to je dobro, i vratiti Pavkova, Å”to je umobolno. Ne znam Å”to dovodiÅ”e ovog SremÄeviÄa, valjda neki menadžerski dil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted February 16 Share Posted February 16 Za to vreme kad smo kod napadaÄa. Vratio se jedan š¤£ Ā Ā Ā 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted February 17 Share Posted February 17 Prelazni rok sluzi da se tim dodatno pojaca a mi smo u ovom prelaznom roku znacajno oslabili,kockas se sa titulom,od mene za ovu sezonu ende. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 17 Share Posted February 17 Pitanje je da li se kockamo sa titulom, ali je prelazni rok odradjen jako lose, nisu dovedena adekvatna pojacanja na pozicijama koje su nam kriticne. Ā Bojim se da se sve crta za ponovno sklapanje rostera od raznih znanih i neznanih gardista i ljudi operisanih od fudbala. Ā Ligu sampiona svakako necemo igrati, tako da titula nije toliko bitna (meni, da se ogradim) ali mi je bilo vazno i zeleo sam da krenemo kao klub drugacijim putem, davanjem sanse svojoj deci u duzem periodu. Vidim da to ne zelimo da radimo, pa je verovatno da ni ja necu vise pratiti ovu sezonu. Ā Sramotni smo, uzasno losa uprava koja povlaci u najmanju ruku sumnjive poteze, mada bih ja to ostrije nazvao ali iz politicke korektnosti ipak necu. Ā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄoÄo Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) @Markoss da li si siguran da je onaj iz Genka potpisao? Sad Äitam kao da smo odustali od njega jer su duplirali cifru koju Genk traži. Mi smo bukvalno doveli samo zamenu za MijatoviÄa koja nam u ovom trenutku najmanje i trebala pored dva napadaÄa koja imamo. Ali zato nemamo ni jednog kvalitetnog beka. Radimo sve suprotno od onoga Å”ta treba da se radi.Ā Edited February 17 by ÄoÄo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted February 17 Share Posted February 17 Jel to StameniÄ van protokola danas? Å teta za deÄka,treba sa njim raditi na psihu. Ima fizikalije da napravi finu karijeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄoÄo Posted February 17 Share Posted February 17 6 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Jel to StameniÄ van protokola danas? Å teta za deÄka,treba sa njim raditi na psihu. Ima fizikalije da napravi finu karijeru. Bio je povreÄen do pre neki dan. Zato nije bio u timu protiv Voždovca. MoguÄe da joÅ” nije spreman.Ā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted February 17 Share Posted February 17 Quote Crvena zvezda:Ā Glazer, MijailoviÄ, SpajiÄ, Äiga, DragoviÄ, Kanga, Hvang, IvaniÄ, Bukari, Olajinka, SremÄeviÄ. Ovo 3142 ili igramo neÅ”to improvizovano bez levog i desnog beka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted February 17 Share Posted February 17 kuva miloje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄoÄo Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) On 2/16/2024 at 12:59 PM, ÄoÄo said: Nisam rekao da Äemo sad da prodamo nego da Äe uvek biti prodaja mladih i kvalitetnih igraÄa i da zbog toga ne treba da se patetiÅ”e. Mladi SremÄeviÄ Äe imati svoju kakvu takvu minutažu a na njemu je da je iskoristi kao Å”to su Mijat i Kosta to uradili. Å erif po dolasku Krasoa neÄe biti prvi napadaÄ. Sezona je duga i ako imaÅ” tri napadaÄa gde ni jedan nije ekstra kvaliteta za svakog Äe biti prostora da igraju. Pa i taj RadojeviÄ na beku. Ni taj Kosta nije bio forsiran dok se nisu poklopile kockice pa je bilo iznuÄeno reÅ”enje da on mora na poziciju desnog beka. O Mijatu da ne govorim, njemu i nije pružena prava Å”ansa. Tako da je iluzija da su se kod nas ikada forisrali mladi igraÄi. Ni letos niti Äe dalje. Postoje samo sluÄajevi gde su isti samo iskoristili Å”ansu u to malo minuta Å”to su igrali.Ā @Brajan DanstonĀ Evo po danaÅ”njem sastavu, kao Å”to sam ti juÄe rekao. BiÄe minuta i za mlade a na njima je da to opravdaju pa da se za godinu ipo prodaju dalje. Nit Äe Å erif biti prvi napadaÄ, nit Äe SremÄeviÄ ostati bez minuta, nit Äe bilo koji mladi igraÄ ostati kod nas duže od 2 godine ako se pokaže.Ā 22 minutes ago, Bax said: Ovo 3142 ili igramo neÅ”to improvizovano bez levog i desnog beka? Pa naravno bez bekova kad ih nemamo. Opet smo se vratili na fabriÄka podeÅ”avanja. MijailoviÄ Äe nam opet pokrivati desnu stranu. Treba nas spaliti.Ā Edited February 17 by ÄoÄo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted February 17 Share Posted February 17 1 hour ago, ÄoÄo said: Bio je povreÄen do pre neki dan. Zato nije bio u timu protiv Voždovca. MoguÄe da joÅ” nije spreman.Ā Video ga na aerodromu,nekog Äeka. Å teta,posle sjajnog poÄetka potpuno stao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted February 17 Share Posted February 17 11 minutes ago, ÄoÄo said: MijailoviÄ Äe nam opet pokrivati desnu stranu Mislim da ce Bukari i Olajinka biti wb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted February 17 Share Posted February 17 Jbg Miloje veÄ posle jedne utakmice video da nema niÅ”ta od Serifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted February 17 Share Posted February 17 Prvi put nemam ni ideju Å”ta Äemo igrati na osnovu startne postave...Ā Ā Možda Hwang da igra levog beka jer jednako dobro koristi obe noge i može da trÄi kao navijen. Al' ko Äe igrati desno, DragoviÄ? Ne znam, niÅ”ta mi nije jasno.Ā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) Formacija je sa tri pozadi, bez bekova. Ova dvojica ce igrati ili bolje receno glumiti wing-bekove, sto je lose, ali iznudjeno pretpostavljam. Samo ovde mozes da vidis da krila igraju tu poziciju, umesto ofanzivno sposobni bekovi, o kojima mozemo samo da mastamo. Edited February 17 by Bode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts