Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?馃弳

Recommended Posts

Posted

Eh, vi se i dalje bavite time 拧ta Terzi膰 pri膷a. Pa bukvalno sve 拧to ka啪e je suprotno.

艩to na kraju krajeva upore膽uje Zvezdu i Dinamo? Koga je briga za to, niti se takmi膷imo u istoj ligi, niti smo rivali. Gledaj bre svoje dvori拧te.

• Like 2
Posted
1 hour ago, 小褌械谢邪袪芯褋邪 said:

Imamo 36 igraca u prvom timu i 7 na pozajmici.聽

Ali si prethodnih 5+ sezona imao po 40+ igraca i 15+ na pozajmicama.聽

A dovodio si i kombinacije za po 100-200k iz nase lige i slao ih odma na pozajmice.

A gde je Graficar.聽

Posted (edited)

Pa znam, i ovih 36+7 je mnogo. Prosecan broj igraca u prvom timu po klubu u PL je 28.4, recimo Arsenal ima 26, Barsa 22, Bajern 26, Liverpul 28, Real 24, Inter 25, a svi su bogatiji od nas, igraju mnogo zahtevnija takmicenja i imaju gusci raspored.聽

Sa jedne strane je to veliki teret za klub, ali sa druge strane verovatno i sami ugovori. Ko zna sta se tu potpisuje i kakvi bonusi dobijaju na ime rezultata.

Edited by 小褌械谢邪袪芯褋邪
  • Like 3
Posted
4 hours ago, 小褌械谢邪袪芯褋邪 said:

Imamo 36 igraca u prvom timu i 7 na pozajmici.聽

Frapantan podatak, jo拧 ste se ratosiljali Falka kao jedne od najve膰ih krava muzara, 膷ovek je odr啪avao fizi膷ku spremu za 600-800k poslednje dve godine.

Zvezda je godinama imala priliku da do膽e do nekog nivoa koji nije ba拧 Dinamo ali ne拧to sli膷no tome - da vrti mlade talentovane igra膷e u prvom timu, prodaje za lepe novce, pozicionira se na tr啪i拧tu, dovodi strance dobrom procenom/za d啪 i napravi nekakav eko sistem kakav je po啪eljan za klubove van ekonomski jakih zona. Bukvalno najgora stvar jeste svakogodi拧nje pregomilavanje igra膷kog kadra, Terza se pona拧a kao Snoop Dogg kada je whale-ovao NFT-eve misle膰i da je kvalitetan asset 拧ta god da se desi. Ulo啪ilo se dosta u omladinsku 拧kolu i logisti膷kitm聽privoleli Grafi膷ar i OFK-a, 拧to je logi膷no dobar i koristan potez, ali ako 膰e ne拧to biti Terzi膰ev downfall to je bacanje novca svake sezone bespotrebno, po拧to ovakvom funkcionisanju jedna, a kamoli dve lo拧e sezone (ispadanje iz Evrope u kvalama/grupama LK) vu膷e sve u crveno tako da ni onaj koji ga je postavio sigurno ne bi bio prezadovoljan.

• Like 1
Posted

Zato se i de拧ava da samo rotiraju startne postave u 啪elji da svima daju 拧ansu, a to 拧to tim nema prvih 11, nema igru, manje je va啪no.聽 .. Ovo je聽 suludo. 36 igra膷a koje treba ukomponovati.

Vode se kvantitetom jer racunaju da ce iz velike baze igraca izvuci nekog ko valja, jer nisu sposobni da na malom uzorku prepoznaju kvalitet.

I

Posted

Bez pokusaja da branim zlotvora Terzica

Informacija od 20ak igraca ima u velikim klubovima je debela laz, ali debela. Registrovani igraci, i igraci na platnom spisku su dve razlicite stvari.

Blizi su 50 nego 30 gore spomenuti.

Ni kod nas Falko nije bio registrovan za takmicenje, ali je bio na platnom spisku.

Nije nama problem broj igraca. Nego kakvih igraca. I na koji nacin su tu. Broj na platnom spisku i nije los kakav je bio pre 7-8 godina, bili ih je znacajno preko 50 cini mi se

Ne znam odakle informacije poticu, ali evo znam da su netacne. I verovatno potpuno bezaleno plasirane, ali prenadovace ih novinarski vetar koji duva po forumima jako

Posted (edited)

Jeste problem broj igra膷a, i to najve膰i, jer je to najve膰i finansijski teret svakog kluba. Pogotovo je najve膰i problem klubu koji ne generi拧e ko zna kakve novce kroz TV prava, marketinge, dresove i sli膷no.聽

Recimo, va拧e u膷estvovanje u L艩 ove sezone + prodaja Nedeljkovi膰a i Mijatovi膰a (pod pretpostavkom da novci le啪u odmah) ne pokriva plate igra膷a i staffa za jednu sezonu + transfere od letos. Pa ti izra膷unaj.聽

Edited by pierre van hooijdonk
Posted

Natovaren je igra膷ki kadar i to treba da se ras膷isti.

Nama npr. Milunovi膰 greje tribine ,pretpostavljam za vrlo dobru platu,njegov broj mo啪e popuniti klinac iz omladinaca.

Kabi膰 je doveden 膷isto radi reda,bez ikakvog plana i programa za momka.

Gore je navedeno,sve vrhunske ekipe guraju sezonu sa 25.igra膷a,u slu膷aju povreda dobijaju 拧ansu klinci iz akademija.

A mi ovu nesre膰nu ligu i kup plus 拧est utakmica u L艩 sa 35 igra膷a,i to za polusezonu.

Osim toga da se treba ratosiljati velikog broja igra膷a,treba kona膷no sastaviti ki膷mu tima,jer mi uop拧te nismo znali ko 膰e iza膰i na teren osim 膷etvorke (Glazer,Dragovi膰,Hvang i Bukari)

Posted

Pa ne mo啪e to da se tek tako ras膷isti, kao Milune, ej nemoj uzima拧 lovu, idi brate... Njega niko ne膰e, njemu lepo u Zvezdi.

Na拧 klub ima gomilu nelogi膷nih poteza, od kojih su najmanje nelogi膷ni sada biv拧eg nam trenera Bahara. Pre 膰e biti da za njega nije bilo strpljenja, napravio je jedan veliki proma拧aj pani膷nom kupovinom Ndiajea, ali i to je pitanje da li 膰e na kraju ba拧 biti proma拧aj.

Jednostavno, o膷ekivanja su bila velika, igrali smo direktno grupnu fazu L艩 a to je u navija膷ima izazvalo euforiju da ba拧 tamo pripadamo. A istina je, na啪alost, da na拧i klubovi jedva mogu ligu konferencija da igraju.

No dobro, otre啪njenje je brzo stiglo. Vide膰emo kako 膰emo dalje. Ovi potezi u vidu prodaje Koste mi ne daju za pravo da se ne拧to nadam, ali vide膰emo, jutro je pametnije od ve膷eri...

• Like 1
Posted
17 minutes ago, berti said:

Miloje da forsira

Po internetu se prica kao da je Milojevic imao mlade igrace kvaliteta Mijatovica i Nedeljkovica, a u stvarnosti je imao LUKU ADZICA

Posted (edited)

Prema pojedinim informacijama dogovor unutar stru膷nog 拧taba聽Vladana Milojevi膰a聽da聽Milan Rodi膰聽bude na posebnom re啪imu. Odnosno da se iskusni levi bek, usled hroni膷ne iscrpljenosti izazvene nedostatkom konkurencije, li拧e maksimalnih napora tokom pripremnog perioda.聽

Dokle ce se vi拧e imati opravdanja za ovog "igraca" koja obitava godinama u klubu a jedan je od naj nespremnijih igraca godinama.

O kakvoj se vise zameni govori. 艩ta bi hteo da ne igra i da prima pare. Cuj iscrpljen... Sram ga bilo, godinama se vuce po terenu i nije spreman za vi拧e od pola sata fudbala, i to u nasoj ligi koja ima tempo pu啪a, on je iscrpljen?! Kod Bahara igrao svaku petu utakmicu, i sad opet iscrpljen? A da uzme拧 pare nisi iscrpljen?聽

Sad je on na po拧tedi i to na pripremama gde se stice snaga za takmicarske utakmice, gde ce da lelemuda, da pravi grimase, da trazi izmenu posle pola sata.

Pojava koja je napravila stetu klubu kad god je stigla, bilo kroz penale, crvene kartone, ili grube gre拧ke.

Ovo samo moze da prodje u fkcz i kod ortaka terzica.聽聽

Edited by No name
Posted
Prema pojedinim informacijama dogovor unutar stru膷nog 拧taba聽Vladana Milojevi膰a聽da聽Milan Rodi膰聽bude na posebnom re啪imu. Odnosno da se iskusni levi bek, usled hroni膷ne iscrpljenosti izazvene nedostatkom konkurencije, li拧e maksimalnih napora tokom pripremnog perioda.聽

Dokle ce se vi拧e imati opravdanja za ovog "igraca" koja obitava godinama u klubu a jedan je od naj nespremnijih igraca godinama.
O kakvoj se vise zameni govori. 艩ta bi hteo da ne igra i da prima pare. Cuj iscrpljen... Sram ga bilo, godinama se vuce po terenu i nije spreman za vi拧e od pola sata fudbala, i to u nasoj ligi koja ima tempo pu啪a, on je iscrpljen?! Kod Bahara igrao svaku petu utakmicu, i sad opet iscrpljen? A da uzme拧 pare nisi iscrpljen?聽
Pojava koja je napravila stetu klubu kad god je stigla, bilo kroz penale, crvene kartone, ili grube gre拧ke.

Ovo samo moze da prodje u fkcz i kod ortaka terzica.聽

Pa Rodi膰 je mag definitivno. Ima covek poseban re啪im.

Sent from my A063 using Tapatalk

• Tuzno 1
Posted

Ma on je ortak sa ovim banditom聽 iz uprave. Lice sa poternice ga vuce sa sobom jos iz Ofk Bgd, plus lelemud ima i privatan biznis , pazi 膷uda ( neimar) , graditelj....

Ima jos dve godine ugovora o NEREDU, koje mu je dao mentor terzic. Isisavaju pare iz kluba na svakom 膰o拧ku.聽

Ovo sta se radi je NEZABELE沤ENO.聽 Sve ortaci, bra膰ale, Garde, svi se tale, tribina sadejstvuje sa ovima, sve se gura pod tepih. Svi redom su na dodji mi, dodjem ti, ljubi brat...

Valjda ce jednom biti pravde pa onda prvo motka, pa onda u zatvor.聽

Posted

Meni nije jasna uop拧te poenta ovih priprema. Nema拧 gotovo celu ekipu i ne膰e拧 je imati ni na po膷etku sezone. 艩ta mi i sa kim uigravamo? Pripreme 膰e cele pro膰i kao i po膷etak sezone bez nosioca ili potencijalnih nosioca Hvanga, Krasoa, Bukarija i Ivani膰a koji je povre膽en od novembra i ne膰e biti spreman do marta meseca?!?! Rodi膰,, na posebnom re啪imu po拧tede "?!?! Pa ovo nema ni u crtanom filmu. Mi umesto da se ratosiljamo penzionera mi mu dajemo grejs period da radi 拧ta god i kako god ho膰e a mesto levog beka ga svakako 膷eka. Nadam se da se ovaj raspali Partizan konsolidovao u ovom prelaznom roku i da 膰e biti kadar da izdr啪e do kraja. Nama treba restart. Ovo vi拧e nema smisla. Prevazilazi sve granice razuma.聽

• Like 1
Posted

Bahar upravo zbog bratije, Rodica i sli膷nih nije uspeo, ne vredi mi nismo sredina za novine, mentalitet nas totalno koci...

袩芯褋谢邪褌芯 褋邪 SM-A135F 锌芯屑芯褯褍 孝邪锌邪褌芯泻邪

• Like 5
Posted

Vrlo mogu膰e da je Bahar hteo i Rodi膰a da precrta letos,ali prepo拧teni Terza nije dozvolio zbog vi拧ih interesa.

Sramota je da godinama nema kondicije,drugo posle onakvog odigranog derbija je trebao da leti iz kluba.

I sad tokom priprema 膰e mali Radojevi膰 trenirati,boriti se za svoje minute i na prole膰e 膰e da greje klupu mu膷enom Rodi膰u.

• Like 3
Posted

"Hroni膷na iscrpljenost" ahahahahahaha... Nama je bukvalno najbolje 拧to se mo啪e desiti Partizanova titula i ispunjenje obe膰anja Terzi膰a... Dok je ova banda tu mi 膰emo trpiti invalide koji su hroni膷no umorni... I da RODI膯 je "prodao" derbi, ovako ili onako, nije bitno!!! I za mene je postao ve膰a 拧teto膷ina od Gobelji膰a i Srni膰a zajedno u najslavnijim danima pomra膷enja umova ove dvojce... Uostalom oni se bar nikada nisu 啪alili na umor... Mi smo ma拧tali o prolasku grupe u L艩 a struka nam prepisuje poseban re啪im za startera koji je "hroni膷no umoran"... I 拧ta koji q mi mo啪emo o膷ekivati od tog istog Miloje koji se predstavlja za nekog sveca???聽

Posted
1 hour ago, 膶o膷o said:

Meni nije jasna uop拧te poenta ovih priprema. Nema拧 gotovo celu ekipu i ne膰e拧 je imati ni na po膷etku sezone. 艩ta mi i sa kim uigravamo? Pripreme 膰e cele pro膰i kao i po膷etak sezone bez nosioca ili potencijalnih nosioca Hvanga, Krasoa, Bukarija i Ivani膰a koji je povre膽en od novembra i ne膰e biti spreman do marta meseca?!?! Rodi膰,, na posebnom re啪imu po拧tede "?!?! Pa ovo nema ni u crtanom filmu. Mi umesto da se ratosiljamo penzionera mi mu dajemo grejs period da radi 拧ta god i kako god ho膰e a mesto levog beka ga svakako 膷eka. Nadam se da se ovaj raspali Partizan konsolidovao u ovom prelaznom roku i da 膰e biti kadar da izdr啪e do kraja. Nama treba restart. Ovo vi拧e nema smisla. Prevazilazi sve granice razuma.聽

Poenta priprema nam je da na moru, u ugodnim vremenskim uslovima i vrhunskim rehabilitacionim centrom za stara i iznemogla lica u sklopu hotela na Kipru osposobimo Milana Rodi膰a za 45min fudbala...聽

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted

Da li Uros Lazic moze da bude alrtenativa za Nedeljkovica. Koliko sam ispratio on je bio proglasen za najboljeg desnog beka jesenjeg sampionata SL.

Posted
28 minutes ago, merosina said:

Da li Uros Lazic moze da bude alrtenativa za Nedeljkovica. Koliko sam ispratio on je bio proglasen za najboljeg desnog beka jesenjeg sampionata SL.

Nisu ga vra膰ali sad, 拧to ne zna膷i da ne膰e, ali mislim da to definitivno nije taj nivo. Mlad je vide膰emo.

Posted
47 minutes ago, merosina said:

Ognjen Mimovic sto je potpisao moze biti OK zamena za Kostu, ali ne kvalitet kao sto je Kosta.