mille plateaux Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 ๐ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Najjace kad mi izadjemo u presing i nikog ne napadamo, mi igramo kao neki zonski presing ๐คฆโโ๏ธ๐คฆโโ๏ธ๐คฆโโ๏ธ 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Rodiฤ.ย ๐คญ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Kraso baลก uลพasan danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mille plateaux Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Jebace vas cigani ludaci ๐ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 S0rdaju se sa nama, nece da daju gol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Ali sta radi Mijailovic i kakve kretnje ima,ja ovo u zivotu video nisam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Kako smo mi primili samo jedan gol samo dragi Bog zna 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Ja skoro neลกto tuลพnije nisam video, razmiลกljam da preskocim drugo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Jel moลพe neko reci Krasou da nije na terminu sa ortacimaย Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Kraso, Miฤko, Rodiฤ napoljeย ย Minatoviฤ, Nwdemjkoviฤ i bilo ko unutra, moลพe i Bakar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 2 minutes ago, Borky said: Najjace kad mi izadjemo u presing i nikog ne napadamo, mi igramo kao neki zonski presing ๐คฆโโ๏ธ๐คฆโโ๏ธ๐คฆโโ๏ธ Iz kosarke 2-1-2 zonski presing, i izgleda ko da nas ima 5 na terenu ๐ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Ovog Bahara treba tuziti za naknadu stete. Unazadio nas je 15 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Kakvu drvnu gradju nam dovode mrkelinjo i marin... au koliko klub nema profesionalnosti u upravi.ย Uprava napolje!!!!ย Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 ะะธะบะฐะด ะฝะธัะฐะผ ะฒะธะดะตะพ ะฒะตัะต ะฑะธะปะผะตะทะต ะฐ ะดะฐ ะฝะฐั ะฒะธัะต ะณะฐะทะต. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Just now, Venger said: Ovog Bahara treba tuziti za naknadu stete. Unazadio nas je 15 godina. Ma da... Za sve je kriv Bahar. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Meni je muka od rodica i mijailovica. Daj jos mitrovica pa nek ide ลพivot. ย Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Rodic i Micko-stanje drzave. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivandjokic994 Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 ะะฐะปะพัะฝะพ, ะบะพะปะธะบะพ ัะต ะฝะพะฒัะฐ ัะปะพะถะตะฝะพ, ััะฐะผะฝะพ ะธะทะณะปะตะดะฐะผะพ. ะะฒะฐั ัะธะผ ะฝะตะผะฐ ะฝะธ ะณะปะฐะฒั ะฐ ะฝะธ ัะตะฟ.... ะะฐะฑะต ะฑะฐัะตะฝะต ะฟะฐัะต.....Sent from my 2304FPN6DG using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 7, 2023 Author Share Posted November 7, 2023 Mi smo ekipa koja kao treba da forsira neki visoki presing? Tako je barem zamisljeno na pocetku. Mi presing ne mozemo ni u nasoj ligi a kamoli LS, a nemci nam u prvih 15-20min pokazali doktorat na temu presinga. Sta smo mi pokusavali sa onim izvodjenjem gol auta i uvaljivanjem lopte Micku da ispucava, stvarno ne znam. Micko izgubljen u prostoru i vremenu. Dzaba sva borbenost kad jednostavno nema skilla i iskustva za ovaj nivo. Sto neko rece, i Gobeljic bi bio bolje resenje. Na to smo spali.ย ย Dok ovo pisem i levi bek nam igra za njih - Rodic dodaje loptu za 1 na 1 sa Glazerom. Strasno na sta nam odbrana lici.ย ย Kod onog gola koji smo primili opet skroz odbrana podbacila u kombinaciji sa zadnjim veznim.ย ย Sa takvom odbranom nema ni napada.ย ย Kraso opet cascava prisustvom...ย ย Bas smo losi.ย ย Vujadin, jbt... dovoljno je to sto nam je on na klupi da shvatis koliki je trulez u ekipi.ย 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Marin se iz nekog razloga stedi, ovo sta je on navukao u klub i za kolike pare je za robije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Jedina dobra stvar posle ove utakmice bi mogla da bude da Bahara poลกaljemo prvim avionom za Izrael. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxP Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Zauvijek cemo ostati seljaฤki klub. Umjesto da u ovakvim utakmicama igraju ili kvalitetni stranci ili talentovana djeca, nama igraju Rodiฤ i Mijailoviฤ koji vrv nisu viลกe ni JSL nivo. Zar njih mi moramo da istrpimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Da se sutamo u dupe sto se ovi zajebavaju, 5 komada su mogli da nam uvaleย Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Just now, Kooineeperk said: Kraso opet cascava prisustvom...ย ย ย Ne cascava vec jednostavno nema kvalitet za ovaj nivo fudbala. ย Moze on u JSL al u LS ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts