Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?πŸ†

Recommended Posts

Posted

Ја мислим Π΄Π° јС Ρƒ свакој ΡƒΡ‚Π°ΠΊΠΌΠΈΡ†ΠΈ Ρƒ којој јС ΠΈΠ³Ρ€Π°ΠΎ Π½Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΠΎ Π±Π°Ρ€ ΠΏΠΎ јСдан ΠΎΠ²Π°ΠΊΠ°Π² кикс Канга. Од ΠΈΠ³Ρ€Π°Ρ‡Π° који јС Ρ€Π΅Ρ‚ΠΊΠΎ Π³ΡƒΠ±ΠΈΠΎ Π»ΠΎΠΏΡ‚Π΅ Π½Π° овај Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ Π΄ΠΎ ΠΎΠ²ΠΎ сСзонС, Π° сада Ρ€Π΅Π΄ΠΎΠ²Π½ΠΎ ΠΎΠ²ΠΎ Ρ€Π°Π΄ΠΈ.Β 

Β 

Овај ΠΊΠΎΠ»Π΅Π³Π° који јС помињао Π”ΠΎΡšΠΈ Π‘Ρ€Π΅ΠΌ Π½Π΅ΠΊ сС сам Π±Π°Π½ΡƒΡ˜Π΅ Π°ΠΊΠΎ Π±ΡƒΠ΄Π΅ исто Ρ‚Π°ΠΊΠΎ. πŸ˜‚

• Like 4
Posted (edited)

Ekipa je evidentno veΔ‡ par nedelja u padu, na stručnom Ε‘tabu je da vidi zaΕ‘to i zbog čega. Zreli su za stidljive zviΕΎduke.

Edited by K.Dot
  • Like 5
Posted (edited)

Jbt, pa oni su nam sa igračem manje dali gol. Nisam ni provalio da je onaj dobio crveni. Ili me ovo Livescore neőto zajebava?

Edited by Stanko1997
Posted

Bice problema evidentno.

Bezidejno, u grcu bez potrebe, nedostaje energija koju je ekipa pokazala na startu sezone.Β 

Poenta je da sezona tek pocinje, ako bude ovako necemo se leba najesti ni protiv Cuke, kamo li u Ls gde nas tek ceka brodolom.

Posted
7 minutes ago, 29.05.1991 said:

Ode i Barak meΔ‘u BataΔ‘oriste πŸ˜†

I trebao da ide, neverovatno kako je lako Novi Pazar dosao do sanse posle 2-1. Ukupno gledano meni je ovo gore bilo nego protiv Vozdovca.

• Like 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Nele said:

Stamenic je isto vec 2-3 utakmice nikakav

Β 

Nadam se da ce da popiju zvizduke na kraju meca

Stamenicu zvizduci? Pa covek jedini povuce loptu napred, i udeli pas....sa kim igra na sredini....kangva i kanga, ni jedan ne igra odbranu, i jedan i drugu tempirane bombe. Sredina ne postoji...to je jedan krater.

Edit.moja greska, mislio si na ceo tim.

Edited by No name
Posted

Drugo poluvreme protiv Spartaka. Voždovac. I ovo večeras.
Mi pet poluvremena zaredom nismo odigrali..niΕ‘ta.

Ja ne znam da li je ekipa kažnjena po novčaniku nakon Voždovca. Ako jeste,nije urodilo plodom.

Posted
5 minutes ago, Stanko1997 said:

Jbt, pa oni su nam sa igračem manje dali gol. Nisam ni provalio da je onaj dobio crveni. Ili me ovo Livescore neőto zajebava?

Β 

Nisu imali igrača manje, crveni dobio neko sa klupe NP

• Like 1
  • Thanks 1