mare80 Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 2 hours ago, Nek grmi jako said: ali me interesuje da li neko ko prati Škote misli da Rendžers može da izbaci PSV? Teško ih je oceniti na osnovu igara u domaćoj ligi osim mečeva sa Seltikom ... liga im je slična našoj što se tiče odnosa snaga ... Glazgov i Seltik su jedno tri klase ozbiljniji timovi od ostalih ... Ja sam ih gledao protiv Seltika prošle godine i čini mi se da su zeleni poprilično ozbiljniji tim, da igram kladionicu odigrao bih na PSV bez puno razmišljanja ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Radujete se kao da će te pare doći u vaše džepove a ne kod doktora magistra ekonomskih nauka koji je već zadužio negde tu lovu pa će je samo preusmeriti 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Uroš Račić prešao u Sasuolo, tako da smo taj metak izbegli ... 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 (edited) https://www.kurir.rs/sport/fudbal/4220842/nove-loze-stadiona-crvene-zvezde-izgledaju-kao-svemirski-brod-isto-kao-na-najboljim-centrima-sveta-a-karta-kosta-6000-evra Gotiva mrtva. Edited August 16, 2023 by Mendez . Link to comment Share on other sites More sharing options...
443 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Ima li nekih novosti oko pojacanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 45 minutes ago, 443 said: Ima li nekih novosti oko pojacanja Nema ali biće ih sigurno do početka LŠ. Najverovatnije dolazi štoper, zadnji vezni i napadač. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Misterija Uroš Račić i dalje traje. Bermudski trougao je ništa naspram ovoga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
443 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 41 minutes ago, Čočo said: Nema ali biće ih sigurno do početka LŠ. Najverovatnije dolazi štoper, zadnji vezni i napadač. Znaci Mijatovic i Lekovic ce vise vremena provesti u Graficaru nego kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 4 minutes ago, 443 said: Znaci Mijatovic i Lekovic ce vise vremena provesti u Graficaru nego kod nas Mijat verujem da ce da igra dosta za prvi tim. Za Lekovica se duze vec prica da ga Bahar ne ceni previse tako da se njemu isto hvata da li doslo pojacanje ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Što bi Bahar cenio Lekovića nešto posebno? Na terenu nije pokazao da može da igra evro utakmice pa ako ga "traži" Dortmund eto prilke da terza zaradi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 1 hour ago, 443 said: Znaci Mijatovic i Lekovic ce vise vremena provesti u Graficaru nego kod nas opet ce se naigrati mladi igraci Ne znamo sta cemo sa Mijatovicem,Kabicem,Sljivicem,Nedeljkovicem a tek necemo znati sta cemo sa malim Maksimovicem,Petrovicem i ostalim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 (edited) 1 hour ago, 443 said: Znaci Mijatovic i Lekovic ce vise vremena provesti u Graficaru nego kod nas Iskreno meni ni jedan ni drugi nisu pokazali ništa naročito. Šljivić i Nedeljković su odmah pokazali kvalitet. Lekovića neka prodaju a za Mijata nisam optimističan kako se razvija. Njemu u ovom trenutku trebaju minuti i utakmice. U nekom Superligašu bi bilo još sjajnije. Edited August 17, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 1 hour ago, vlaDixXx said: opet ce se naigrati mladi igraci Ne znamo sta cemo sa Mijatovicem,Kabicem,Sljivicem,Nedeljkovicem a tek necemo znati sta cemo sa malim Maksimovicem,Petrovicem i ostalim Izrazito si naporan sa tim narativom kako ne igraju mladi. To što ti hoćeš da izvedeš 11 omladinaca na teren i da osvajaš trofeje ne moze ni na menadžeru. Dugačka je sezona,igraće momci.Bar kod Bahara se vidi da je voljan da im pruži priliku. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Završili smo i mi kod ovoga na profilu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Šteta. Ali vidi se da on ne uživa ovde, pogotovo u ovoj rusofilskoj atmosferi. Nekidan je čak i prekrio natpis Gazprom na slici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Ja citam na vise mesta da smo navodno zavrsili vec dva igraca ali niko ime da spomene 😁 Sto se Azarova tice, bas mi je krivo mislim da ce on da izraste u opasnog wing backa ali je ocigledno da ga Barak bas i ne mirise. Tako da podrzavam ovu prodaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Mislim da će se prodati Azarov i Leković i da će onda doći štoper ( Drkušić), zadnji vezni i napadač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 2 hours ago, Čočo said: Iskreno meni ni jedan ni drugi nisu pokazali ništa naročito. Šljivić i Nedeljković su odmah pokazali kvalitet. Lekovića neka prodaju a za Mijata nisam optimističan kako se razvija. Njemu u ovom trenutku trebaju minuti i utakmice. U nekom Superligašu bi bilo još sjajnije. Baš bih voleo da čujem koji je to kvalitet pokazao Nedeljković, a Mijatović nije xD Ako gledamo šta su pokazali u seniorskim ZVANIČNIM utakmicama u Zvezdinom dresu, zapravo ne mogu ni da se porede, jer je jedan od njih odigrao ukupno 31 minut do sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Drkusic je navodno opet aktuelan i pokusavamo to da zavrsimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Azarov u Šahtjoru za 3M. Sad lepo da nadju zamenu, pošto Mitar ne može sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Rodić je i dalje tu ... 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Drkušić bi mogao ozbiljno da zameni Erakovića. Mene više interesuje i u isčekivanju sam ko će nam biti od pojačanja zadnji vezni i još više napadač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Azarov leti danas za Kijev. Ugovor na 3 godine, obeštećenje 3 miliona. Srnic bi trebao danas da potpise za Limasol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Ja bih rekao da Bahar racuna na Lazara Nikolica kao zamenu za levog ving beka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Prodaja Azarova bi bila jedna od manjih brojeva pogodaka što se tiče finansija. Prosto neverovatno. Dovesti ga za 300k i bez nekog velikog učinka i minutaže prodaš ga posle godinu dana za 3m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts