Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Ovaj derbi izuzetno podsjeća na našu utakmicu sa Jang Bojsima. Tada sam bio jedan od rijetkih koji su stali na stranu Bahara, pa je pošteno da i sad stanem na stranu Milojevića. Razmontirali smo Partizan večeras. U prvom poluvremenu smo bili izuzetno agresivni. Igrali smo dosta visoko, dobijali duele i pravili višak i stvarali šanse. Po lijevoj strani smo lagano pravili višak, trougao Rodić, Hvang i Ivanić je odlično kombinovao. Rodić je bio loš u odbrani, ali barem se pojavljivao u napadu i učestvovao u igri. U drugom dijelu smo ponovo promašili dosta prilika. Najopasniji smo bili iz prekida, svaki drugi prekid je bila prilika za nas. Meni su iskreno šanse iz prvog dijela bile još bolje i "čistije", a drugom dijelu je bilo nekako više na guranje, i to su mahom bile prilike iz neke velike gužve. 

 

Na kraju je ovo tragičan remi za nas posle svega što smo videli. Mislim da je realan rezultat bio 5:1 ili 6:2. 

  • Like 7
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, No name said:

Kako ti se čini igra i pristup utakmici? 


И игра и приступ коректни. Сад смо ми били Салцбург јбг…
Ову екипу може апгрејдовати сваки поштени тренер из зонске лиге јер се из авиона види ко нема шта да тражи у екипи. Као што рекох треба бар мало стрпљења уз поштен приступ. 

 

17 minutes ago, prolup said:

Pa je l Miloje ima srece ili nema sta kazu strucnjaci.


Срећа је као кредит. И кад се потроши главница плаћаш камату.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vidim da niko nije komentarisao Glazerovu reakciju kod prvog gola. Mijailović meni večeras igrač utakmice ali za partizan, da su igrali bez njega nijedan gol ne bi dali. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, Crni said:

Niko tebi ne brani da uzivas u ovoj utakmici, nikom ja ne branim da glorifikuje 2-2 sa Partizanom.

Ja ne uzivam, nisam srecan, znam gde su probemi i ne zelim da ih krijem pod tepih.

Vama srecno sa Terzom, evo ja cu po strani da budem da vam ne kvarim srecu.

Budi po strani, to smo i mi hteli da predlozimo

Link to comment
Share on other sites

Ima još itekako da se igra. Prvenstvo je jako zanimljivo. 15 kola do kraja i još jedan derbi. 

U prvom delu sezone partizan je bio dominantan, imao +5 u jednom trenutku na tabeli, a onda par kikseva i mi dođosmo na + 2.

Daleko smo bolji nego jesenas. Dosta stabilniji. Prošli smo nekoliko jakih utakmica , gostovanje Pazaru, pa u Topoli, Cukarički.

 

Oni su imali lakši raspored do sada. Javor, Radnik, IMT, Željeznicar...npr ...tim iz Pančeva prošlo kolo im je napravio dosta problema i ako to rezultat ne pokazuje. 18 suteva su imali na Partizanov gol. Teška pobeda u Ivanjici od 1-0...

Bore se oni, izvlace 200 %, I kroz borbu i želju nadoknadjuju manjak kvaliteta.

Ima ovde da se igra... 

Link to comment
Share on other sites

Pismen stoper uz Dragovica

Levi i desni bek

Umesto Kange neko

Rasan strelac u napadu

I na leto ta ekipa moze daleko u Ligi Evrope. Milojevic pokazao da odlicno sprema utakmice. U prvom mandatu od govana pravio pitu a a veceras utisao sve one koji su sumnjali da ce da izadje da igra na nulu. Jedino jos da je on usao veceras da utera loptu u mrezu. Jedina zamerka morao je od starta Mimovic umesto Mijailovica. Mijailovic nije fudbaler a svakako nije bek. Imao sam skepse prema Miloju ali ovo veceras sto sam video me odusevilo. I do crvenog smo bili mnogo bolji a posle crvenog smo ih razneli. Ako ovako budemo igrali i u buduce nema zime.

P.S. penal Antica nad Serifom kao kuca!

Edited by fasper
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Steve Gerrard said:

Al svi ovi sto su trazili da napadnemo odigrwmo muski-evo napadosmo odigrasmo muski i trebali da dobijemo. Vidim svi ti sto su trazili kako ovaj x muski podnose,ono dostojanstveno,mudato. Ej 15 kola prije kraja izgubili titulu a ima jos jedan derbi 😂. Davno nismo ovako dobro odigtali derbi,svaka cast momcima bice bolje sledeci put

 

U metu. I sad je svima Duljaj takticki genije koji je majstorski smislio autobus i valjanje po travi jer legitimno je posto ima bod prednosti al se zaboravlja kad je Zvezda igrala bezidejno sa Milojem i Dekijem a imala vise bodova od Partizana pa su tad svi pisali igramo ko picke i umjesto da ih razvalimo mi jajarimo.

Inace odigrali smo jedan od boljih derbija zanjih x godina. Utakmica je podsjecala kao kad igramo sa Vozdovcem ili Javorom pa nam uvaljaju neki suganer i onda mi ganjamo rezultat dok se oni valjaju i nabijaju loptu sto dalje od svog gola. Ja da sam navijac Partizana ozbiljno bi bio u k posle ovoga sto su oni "odigrali" i nasta im lici tim al vidim po mrezama da je kod njih opste narodno veselje.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Odigrali smo odlicnu utakmicu, Miloju se danas nema sta zameriti (zapravo ima, Katai). Oni trouglovi na levoj strani su bili fantazija, bas nisu znali gde se nalaze.

 

Mene je ovog sudije danas bilo sramota. Za pocetak, zviznuo je zivi zid kod slobodnjaka Kange nekih 12-13 metara od lopte (na stranu sto je sa tribina izgledalo da nije ni bio faul, moguce da gresim). Hvangov faul je bio na ivici crvenog, i ako ga vec nije dao, nije trebalo ni Severinu da iskljuci (Serif se iskusno bacio kao da ga je voz udario). S druge strane, brat Kalulu opusteno sa zutim kartonom ode da slavi gol u 3 picke materine, nikom nista. Igracima Partizana ni jedan jedini zuti karton za odugovlacenje nije dao, jebali su mu sve zivo i mrtvo (Natho od neke 8. sekunde i nije prestajao), i nista. Potpisujem da bismo dobili bez vecih problema da je sudio onaj sto ga je Terza izuzeo.

 

Nista, idemo dalje. Sve i da grobarima ostane prednost, mora se ovako izaci u trecem derbiju, Bolja smo ekipa i moramo to bar jedanput da iskoristimo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Realno smo igrali danas sa uprgjednovanim Javorom, da nije derby i da recimo svi ovi fudbaleri FKPa nose neke druge dresove i da se zovu Mladost iz Svilajnca i da nema ovlikio publike, bilo bi 5 2 za FKCZ, mozda i 5 1.

 

Ovako se napravio picvajz od amijebnta, pritiska na sudije gde se skace na svaku odluku, Duljaj pokazuje na obraz, a tim mu za 1/2 nije presao 2x centar, a vec nakon 15 minuta je moglo da bude 3 0 na semaforu za domacina. 

Ni sami ne znaju kako su iz dva suta dali dva gola i primili samo 2 komada, nesto poputa FKCZ kad je gostovala Salzburgu, ni sami ne znaju kako su izvukli zivu glavu, realno je ovo bilo fudbalsko razmonitiranje kakvo davno nije vidjeno u derbijima, bar ne u zadnjih 15ak sezona, mozda i jace. 

 

E sada, to sto FKCZ i sa takvim odnosom snaga nije materijalizovala sve to, to je za analizu i to duboku za Milojevica. FKCZ je evidentno jaci tim, i to dobrano, ali jednsotavno tim sa falinkama i nikad ne znas kad ce koja falinka da se otkaci i da sjebe ceo tim. 

 

Opet, stanje na taveli je samo -1 na 13 kola pre kraja uz play off i jos jedan derby, to je mnogo utakmica i FKCZ je i dalje favorit za titulu. 

 

Sudjenje odlucno, s tim sto nije sviran moguc penal nad Djigom 10 minuta pre kraja. 

 

Jovanovic je bruka od golmana, sto se tice ponasanja, covek koji protiv Radnika, Javora uvek krade vreme, naravno da ce to da radi i protiv Zvezde, samo on je licno ukrao 5 minuta u 2/2 i onda se Duljaj cudi sto je 8 min nadokande, a onda u nadoknadi jos 2 minuta je ukrao. 

 

Blamaza za nekog ko zeli da bude A reprezentativac. Toliko providno i seljacko ponasanje. 

 

Ali to je njihova slika i prlika, provincijska utakmica komsijskog tima, ako su oni time srecni, jos bolje po FKCZ. 

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 2
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Nema se šta bilo kome zameriti. Svako se trudio, imao ogromnu želju da pobedi, to što neko ne ume je druga stvar, nije razlog za uvrede. Meni je krivo što smo propustili još jednu priliku i to po ko zna koji put kažemo nikad goreg Partizana, al ne vredi. Šta nam vredi ako u sledećem derbiju stvorimo duplo više prilika i opet šipak. Ništa nam ne vredi i ova dobra utakmica ako se opet vratimo na staro i gledamo uspavanke.

Link to comment
Share on other sites

Ono što ne valja je da nađ je protivnik iz tri dolaska u naš šesnaesterac dao dva gola. I naravno realizacija prilika je sastavni vrlo bitan detalj u fudbalu.  Na tome mora da se radi kao i na boljem selektiranju igrača koji se uvode u igru. Videćemo da li Zvezda može da zadrži ovaj ritam i nastavi borbu za titulu. Partizan ima manje kvaliteta ali ima borbenost i veliku želju da nešto osvoji i neće odustati bez velike borbe.

Link to comment
Share on other sites

Ovaj derbi bi milojevicu mogao da posluži da ispravi neke greške, pre svega da Mijailovica izbaci iz tima i ne mora da radi isto što i bahar, da ga uporno forsira.

Guraj Mimovica, na toj poziciji. Drugo treba videti šta i kako sa Kangom. ..čim ponestane snage , pravi kikseve. Katai je takođe pokazao da ne zaslužuje da igra. Treba izvući pouke.

 

Link to comment
Share on other sites

FKP je imao jedini smislenu akciju i to je ona kontra, a i ta kontra je mogla da bude sprecena. Prvi gol je glupost Miijailovica i pad koncetracije, umesto da stanemo na loput, mi jurimo u zastavnom vremenu drugi gol. 

Budite sigurno da Duljaj nije izasao sa Saldanjom, Natkom i Zahidom da igra bunker i da se za nista ne pita, jednostavno limitiran tim, koji ima par solidnih znalaca u ofanizvnom delu timu, ali tim koji ne bi mogao da prodje vrlo moguce ni kvalifikacije za LK, a o defaznivnom prekidu da i ne govorimo, nacin na koji ih brane je tragikomican, dva kola su primili na nestvaran amaterski nacin.

 

Ne znam da li su oni svesni, ali FKCZ im je napravila 10 ( slovima: deset ) cistih gol sansi, jos jedno 20 lopti koje su zujale oko 16m i unutar 5m, dve precke i svasta nesto, tesko da takaav tim moze da bude sa bilo cime zadovoljan nakon ove utakmice, osim naravno navijackog puka koji je eto ostao neporazen i zadrzao +1 , a ima jos jedna trecina lige da se igra uz  golimu zajebanih utakmica za oba tima. 

 

I pored svega, FKCZ je ta koja moze sa osmehom da ide na spavanje nakon ove utakmice, bez obzira da li to nekom zvuci logicno ili ne.

 

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 1
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Moja jedina zamerka Miloju je neulazak Krasoa. Budemo li ovako izasli na iduci derbi,dobijamo u Humskoj.

 

Nece se ni igrati tamo taj treci derby, kiksenuce do 30tog kola, bar jednom, imali su oni pre dve sezone +2 nakon drugog derbija pa dva puta igrali nereseno sa Napretkom kuci i Cukarickim. A i da se igra derby tamo, nema veze, svakako ce to biti stresna utakmica za oba tima, mada i nakon tog derbija imaju utakmice sa TSC, Vojvodinom i ostalima. 

 

Daleko je ovde bila sta reseno, cak i da smo dobili ovaj derby. 

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Miloje je za mene i večeras položio. Ozbiljan napredak u igri se vidi i ovo će vremenom biti još bolje. Lepo je pripremio utakmicu. Ono što bih samo zamerio ali to do danas i nije bila zamerka ali nakon ove utakmice treba da krene da praktuje je da na desnom beku igra Mimović i nikako više Mijailović. Vidim kritike što je ušao Katai a ne Kraso. Ja ne vidim u tome grešku. Hteo je u igri igrača koji ima derbije u malom prstu. Koji zna kako se igraju isti. Od Krasoa to ne možemo da očekujemo naročito u ovoj situaciji kad se juri rezultat. Krasoova nonšalancija i bol u q bi mogla lako da otvori kontru a Partizan je iz istih opasan. Tako da, od narednih utakmica Mimović kao desni bek i to je to. Šerif je odigrao ozbiljnu utakmicu. Mora da se pohvali. Ostalo mu je da poradi na završnici. Ja sam rezultat odmah po završetku utakmice stavio na stranu jer 1 bod nije ništa kad si očigledno kvalitetnija ekipa i to ne postoji promil šanse da se do kraja ne pokaže. 

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

 

Pobeda je danas bila neophodna. 

Ekipa je izasla na teren spremna za to, bili su za dve klase bolji, razmontirali su Partizan u svakom pogledu, a ipak nismo pobedili.

To govori o boljkama tima, onome o cemu se pricalo od pocetka sezone - da po linijama tima nemamo balans i da nesto fali, znamo ko je za to odgovoran, svakako nisu treneri.

 

Zvezda ima bolji tim, danas je to na terenu morala i da materijalizuje i bude ispred Pfk.

A oni imaju bolji tim nego svih proslih sezona i bore se za prvp mesto kao davljenici za vazduh... nece biti lako u svakom slucaju preskociti ih.

Link to comment
Share on other sites

Ja se ne sjećam da smo ih ovako razbili u derbiju,možda onda sa Pericom i Stankovićem,i puno mi je ovo draže nego da smo dobili 1:0 nekim golom iz jedne dvije šanse..

A ko ima primjedbe na ovo danas ne znam šta da mu kažem..

Link to comment
Share on other sites

Da je usla ona Stameniceva u 3. minutu bilo bi 4:0 do poluvremena. Otvorili bismo ih na vreme i ubili iz kontri. Ovako ostaje u domenu sta bi bilo kad bi bilo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja se danas oženio, nažalost iako sam rekao da ovo proleće neću koristiti sezonsku imao sma veliku želju da odem. Da nije bilo venčanja sigurno bi me povuklo. Ostaje žal za

svim šansama, baš smo ih imali u šaci ovaj put. 

  • Like 2
  • Love 5
Link to comment
Share on other sites

Zvezda ove godine nije pobedila nijednu jaku utakmicu. 

Uspela je da osvoji poslednje mesto i grupi LS.

Kad veceras nije mogla, ubedjen sam da nece moci ni na JNA da pobedi, cak mislim da ce ponovo izgubiti.

Partizan jeste mnogo jeftiniji i igracki gledano trebalo bi da je iza Zvezde, ali je borbeniji i zele vise titulu.

 

2017 bila je prekratnica u novijoj istoriji Zvezde.

Iako Partizan ne bi osvojio tu titulu da nije bilo one podele bodova, nekako su uspeli da osvoje duplu krunu.

 

I onda dolazi Miloje i renesansa kako u domacem sampionatu, tako i u evropi. 

 

Ako ce ova titula komsija da otera Terzica, Mrkelu...onda ne treba zaliti za njom.

U suprotnom cemo imati isto sto i poslednjih godina, bicemo semafor na GTA u Evropi, taljenje i tonjenje u glib u domacim livadama i poligon za glorifikaciju predsednika.

 

 

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...