Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Serif je fakat grozan potpis za te novce, ali nije bas kulibalijevski neupotrebljiv. U Novom Sadu je bio medju boljima. Dobijao duele, smisleno se kretao i skolski odlagao lopte. Onda je u jednom momentu popizdeo zbog konstantnog sebicluka saigraca i odjavio se sa utakmice. Nakon sto ga je zamenio Mijatovic, mi do kraja meca nismo zadrzali loptu na njihovoj polovini duze od 5-6 sekundi.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, Polivalentni Stevica said:

Napiću se kao svinja kad budemo sačuvali mrežu.

Možda se i desi do kraja polusezone.

 

Šerif preti da bude jedan od najgorih špiceva u istoriji kluba.

Čovek vola ne može da ubode u ovoj našoj brljavoj ligi.

Ali možda daje golove na treningu kao moćni Kalifa Kulibali.

 

Nemoj tako za Šerifa... "Ume da se zagradi i prosledi loptu", glavni argument njegove odbrane.... Samo što mislim da ga nismo zbog toga dovodili... Protiv Vojvodine mi je ostalo upečatljivo kad je krenuo jedan na tri u jednom napadu i....sapleo se o loptu 😂

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

U prvenstvu smo od 19.08, kada smo dobili Spartak 3-0, samo jednom dobili sa vise od 1 gola razlike (Radnik 3-1, treci gol dali u 90-om minutu iz penala). Imamo 7 pobeda i 2 poraza sa golom razlike, i 1 nereseni (TSC).

 

Ovde treba da ide ona slika cice koji kaze da navijanje za Zvezdu nije stresno (Marko, 25)

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Miloju hvala za sve ali daleko mu lepa kuća. On na Kipru vezao četiri poraza gde mu ekipa ni gol nije dala. Neka ne mora ništa da se poklapa sa njegovim povratkom. 

A što se tiče Šerifa nije umesno upoređivati ga sa Kulibalijem. Meni je Šerif okej kao rezervna varijanta i da se koristi protiv pojedinih protivnika gde treba da skače i da se,, rve" sa protivnicima. Njegov kvalitet je za cifru od 500 hiljade evra a ne 4m. E to je najveći problem. Za taj transfer će neko ozbiljno da odgovara u nekom trenutku. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Sanse da se sacuva mreza su minimalne, trebace bar gol ili dva da se izvuce bar poen tipa 1 1 ili 2 2, mozda i tri gola za pobedu, mada i tri gola nisu garant za poene sa ovakvom odbranom. 

Utakmica svakako za izbegavanje sto se tice gledanja uzivo, ima i pametnijih stvari da se radi u to vreme, ima i dobra ponuda ostalih utakmica. 

 

Mi vadimo Sheriffa u 60 min, da bi ubacili Mijatovica da se rve sa dva stopera , nikakve sanse nije imao za takvu igru, odradio je jedan dobar potez, kad je maestralno izbacio Lucica u onoj kontri, ali to je premalo za pola sata, bukvalno smo svesno se odlucoli za bunker od 60. minute , iako smo sasvim pristojno izgledali prema napred do tog trenutka. 

 

Ali mozda i corava koka ubode neko zrno, pa se sacuva mreza, ali Elia, Ugrinic i ostali iz YB, koji su fizicki mocniji od vecine nasih, tesko da ce ispustiti ovakav zicer od odbrane. Napravice sigurno par sansi, kao i mi ispred njihovog gola, to je sigurno, sve ostalo je bukvalmo kockanje, pa sta bude bude. Mislim da sa neresenim, YB je blize da prodje dalje, pre ce oni da uzmu poen u Lajpzigu nego mi Sitiju kod kuce. 

 

Mada kao sto je i Terzic izjavio, prioritet je titula, prica slicna kao i Covic koji nakon 7 kola Evrolige, prica o ABA ligi.

Edited by Ljubitelj baklave
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Wake in Fright said:

Treba dovesti Bukinca iz Vojvodine. Fali nam igrač na toj poziciji, a on ima fin potencijal. Svakako grije klupu u Vojvodini nekom Gruzijcu koji je kod našeg drugog gola uspio da promaši loptu i da servira gol Bukariju.

 

Hocemo mi, al nece Vojvodina. Pogotovo nakon sto su se ovi nasi popickarali s njima, jer nismo dinara uplatili za Kabica jos uvek. 

 

Avdic iz omladinaca koji je 2007. je vrhunski potencijal na levom beku i nadam se da necemo i to usrati. 

Edited by Markoss
  • Like 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Vidim da se na sredini najavljuje Kanga ...On bi igrao ispred Stamenica i Hvana. 

Kiks, poprečna lopta, neodgovornost u odbrani,  ovako na prvu sta nas čeka sa njim.

 

On je i u NS, trebalo da igra ispred ove dvojice, ali kada se pogleda malo bolje, on je konstantno dolazio u "krilo ", Dragovicu i Djigi, pokusavajuci da uzme loptu na par metara od njih, i onda vuče loptu napred, gde pozicija ofanzivnog veznog ostaje prazna.

 

Da ne govorimo koliko gresi u dodavanju, i koliko nas je golova kostao.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...