Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Gomila golova u 90 + minutu, prelaza, penala, i sta sve, ali ima i do postenog odnosa i borbe. Ne igraju nista posebno da bi zaredjali 12 pobeda, imali su i masu srece, ali tu srecu treba i zaslužiti.

Sve to dodje kao omaž zvezdanu Terzicu. 

Kada mi jajarimo,  busamo se da smo ne znam ko, sa sve baharom koji ne zna sopstveni tim, neko cuti ( partizan) i radi, malo znanja, malo srece i eto.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I da ponovim 1.000-tui put, za ovo su iskljucivi krivci bagra koja klub vodi "na poselo", nakon akumuliranih godina dominacije u domacem fudbalu, sa izrazitim padom prvog konkurenta i svim " komparativnim prednostima" koje Zvezda sigurno ima.

E tako se razjebava sistem i rusi ono dobrih stvari koje su se klubu desile.

A uvek je cekao haos iza coska, neverovatan paradoks ove jebene kvazi-drzave.

Link to comment
Share on other sites

Partizanu je odbrana smešna, pogotovo štoperi. Malog Ilića Đorđe Ivanović pretrčava i voza kod šale. Mnogo im promaje duva nazad. Svako ko kreće protiv njih povučeno pravi veliku grešku. Čim se Čukarički otvorio posle primljenog gola i krenuo da napada krenuli su da ulaze u šanse. Stanković je imao stopostotnu šansu, a bila je još barem jedna izgledna iz koje su mogli dati gol.
Tako da je tu više do pristupa i prevelikog respekta. Ko hoće da igra s Partizanom, umesto da bunkeriše, ima mnogo bolje šanse.

Link to comment
Share on other sites

56 minutes ago, fradler said:

 

 

A i mi cemo, po svemu sudeci, vrlo brzo zavrsiti evropsku misiju, pa nema trika da ispustamo bodove kao do sada...

 

Испуштање бодова и прије свега тренутна лоша игра нема везе највише са Европом него стањем у тиму. Имамо ми играча који не знају али мислим да имамо и оних који спроводе бојкот јер јако далеко стојимо од играча. То је и разлог што примамо голове од свакаквих ливадара гдје неометани пробају. Нема другог објашњења јер на рекреацији се не дозвољава да човјек остане сам, а не у професионалном фудбалу и то у нашем случају екипе које су смијешне за Звезду када се гледа индивидуални квалитет, без обзира на све...

Бојим се само да Бахар није карактер који је у стању да у расулу уведе редјебе матер а управа се почешати неће. А то је једини услов да и ови који се много сикирају око комшијског митског низа, гледају лагано дерби...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Svi se urotili protiv nas ove sezone. Domaca fudbalska mafija, sudijska organizacija, duboka drzava, Soros, reptilijanci... Upregli sve svoje resurse da stanu na put nikad jacoj Zvezdi. A prvi na meti im je niko drugi do fudbalski revolucionar gosn Terzic. Valjda su ljubomorni na nase nikad bolje rezultate i to sto Bahar i njegova ceta gaze na svim frontovima. Iznervirao ih posebno onaj gosn Terzicev intervju gde kaze da mi nemamo konkurenciju na Balkanu. 

 

Smesna prica. Igracki nikad slabiji Partizan, cesto bez dovoljno igraca za protokol, sa nepostojecom upravom i upravljackom strukturom gde su ostali jedan senilni deda i jedan mafijacki isprdak i potrcko kog su svi otkacili, sa jednim treberskim analfabetom na klupi i bez dinara u kasi. E, taj Partizan ima toliki uticaj da je pometlao nenadjebivog Terzica i unistio njegovu hegemoniju. Jes, malo sutra. Ni ova moja deca u skoli ne bi poverovala u tu tuzbalicu. Nek mi neko navede jednu utakmicu gde smo mi osteceni od strane sudija. Nek mi neko kaze da je ovaj njihov gol veceras plod namestaljke. Ili ono u Pazaru prosle nedelje. Ne dragi moji drugari, to se zove karma. Ko nece ne mora da veruje u to, al nemoj da laze sebe. Partizan takav kakav je, ove sezone jednostavno igra smislenije od nas. Smejmo se ja tu konstataciju, placimo na nju, mozemo da reagujemo kako hocemo, al to ne menja cinjenicu da je tako. Cemu se mi nadamo sa ovakvim rezultatima i jos ocajnijom, zapravo nepostojecom igrom? Nemojte da tim smesnim tvrdnjama nekome da pravite alibi. Sami smo sebi zakuvali ovu corbu, sami sebi i niko drugi. E sad ima da je kusamo, makar nam na kraju presela. A ako se ovako nastavi, i hoce. 

  • Thanks 2
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Kako god, mora se odati priznanje Partizanu u nekoliko aspekata za ovu sezonu. Kao prvo, doveli su bar dva bolja igrača od svega što je Zvezda dovela, koji su se odlično uklopili u tim i doneli razliku. Kao drugo, u onom raspadu od kluba, ekipa im ima daleko bolju hemiju i zalaganje. Kao treće, rastu kao tim iz utakmice u u utakmicu. Kao četvrto, imaju startnih 11, bez nekih većih odstupanja.



Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, pentatonika said:

Kako god, mora se odati priznanje u nekoliko aspekata za ovu sezonu. Kao prvo, doveli su bar dva bolja igrača od svega što je Zvezda dovela, koji su se odlično uklopili u tim i doneli razliku. Kao drugo, u onom raspadu od kluba, ekipa im ima daleko bolju hemiju i zalaganje. Kao treće, rastu kao tim iz utakmice u u utakmicu. Kao četvrto, imaju startnih 11, bez nekih većih odstupanja.

 

Ne igraju Evropu, zato nema rijalty cheka , vec sa poluamaterskim timovima iz jsla. Zanosenje i lazna slika o sebi ne mogu nikom nista da donesu dobro. 

 

Uostalom, nek se pravi ovakav narativ oko veciti, da " oni znaju i da su tim ", a da FKCZ ne zna nista i da je skup preplacenih stranaca. Bumo videli sta je tacno. 

 

Ne moze da se raste kao tim u poluamaterskoj ligi, i ovakva nikakva Zvezda je za klasu iznad te sklopocije od tima koja se pre dva meseca izblamirala u Evropi. Kad bi to tako lako bilo, izblamiras se i onda za dva meseca u amaterskoj ligi sve to zaboravis i POSTANES timcina. 

Ispadne da mu JSL dodje kao neko mesto gde postajes jaci i bolji , a ne slabiji i tromiji, sporiji, jer igras sa amaterskim timovima, tako se ne postoje tim, Evroliga i kosarka su ti najbolji dokaz toga. 

 

Edited by Ljubitelj baklave
Link to comment
Share on other sites

Pa sad, ne znam na koga bi se više odnosilo zanošenje i lažna slika o sebi. Da ne idem dalje od Terzićeve izjave o Zvezdi kao srpskom Bajernu.
Nisam ni rekao da Partizan ima bolji tim, nego sam mislio baš na ono sam napisao, na ono gde je Zvezda podbacila.
Rijaliti ček ti je i da je Zvezda u domaćoj ligi izgubila od tima koga su u Evropi svi nakantali, da se muči sa poslednjim i pretposlednjim timom na tabeli.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...