Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Popularni portal sportske.net je dao svoje ocene igraca.
 
Pa kaze:
 
1. Prvo krecemo lagano
 
Milan Rodić (7) – Luj Openda je bio njegov čovek. Trudio se da ga prati u stopu ili povremeno prepušta Mitroviću, ali je uglavnom on bio uz njega. Tu se priključivao i Henrihs i iskusni bek je zaista bio jedan od boljih igrača Crvene zvezde u polju. Nije imao mnogo situacija kada bi dolazio gore i centrirao, ali jedna dobra rola od njega imajući u vidu mesto i snagu protivnika
 
2. Nastavljamo malkice sa pisanjem po zlom strancu
 
In-beom Hvang (5.5) – Prvi gol u dobroj meri njegov. Predao je loptu Ivaniću i bacio ga u vatru krenuvši pritom napred čime je svoju poziciju ostavio potpuno upražnjenom. Kada je Ivanić izgubio posed, njegovim izostankom se stvorila praznina za pas na stranu. Žutim kartonom u prvom poluvremenu dodatno uticao na to da se izgubi taj vid agresivnosti koja njegova pozicija zahteva. Proečna utakmica za momka koji bi trebalo da pravi razliku i vuče tim.
 
3. I finale za kraj:
 
Stefan Mitrović (do 65. minuta) (6.5) – Jedna od boljih utakmica u poslednje vreme. Nema ga nigde već duži period, što je uslovilo i većom minutažom za Vladimira Lučića, ali sada je svoje zadatke, posebno defanzivne obavljao korektno. Uglavnom je to bila markacija prostora i udvajanje sa Rodićem... Iznošenje lopte je bilo korektno,  traženje rešenja takođe... Ovog puta, izašao je usled izostanka energije.
 
Dzizs, vinjak pojeftinio izgleda.

Sent from my A063 using Tapatalk

  • Ha-ha 7
Link to comment
Share on other sites

Ја имам осећај да је Лајпциг потценио Звезду, иако се то не ради на овом нивоу, али ово вечерас није био Лајпциг који сам гледао неколико пута ове сезоне, укључујући утакмицу са Јанг Бојсима у Берну. Пре свега у неким организационим елементима игре. 

Не знам, када се погледа овако штуро цео утисак то није лоше. Звезда је парирала, нарочито после измена првих. Хванг је стварно занимљив играч и играо је добро када Звезда има лопту у поседу. Било је ту полуприлика неких који су могли другачије завршити да је било прецизнијих пасова или брже кретње лопте, али опет исто као и против Јанг Бојса ти елементи у игри су били недовољно добри да се из неких таквих ситуација добије нешто више.

 

Они (Лајпциг) нису били некако максимално сконцентрисани какви су иначе, али опет тај проток лопте је деловао смисленије и паметније код њих. Дали су два солидна гола, заправо други је баш био индивидуално добар и за трећи имали срећу, исто као што је и Звезда имала срећу код свог гола да се лопта одбије тамо где треба. Опенда је био катастрофалан.  

 

На основу игре не верујем да Звезда може било шта Лајпцигу у Београду, али чињеница да су у Београду падале и звучније и јаче екипе и да Звезда увек кући зна да одигра овакве утакмице да макар не изгуби, можда се узме бод а већ теже победа. Тешо је добити Звезду у гостима и мислим да је то у ствари најјачи адут за бод или три.

Edited by dzoneee
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Zadnji vezni said:

DElim mišljenje,ali gledajući pripreme i utakmice na njima,itekako je bilo presinga,trčanja,kretnji,realizacije...sa istim ovim igračima.

Zašto je lik odustao od svega onog što smo gledali na pripremama je za mene misterija.Sa onim presingom i igrom,prostupom

bar u domacici treba svima da ubacis 3 komada.On posle Vozdovca kao da je poceo da sumlja u sebe i svoj sistem.

Одговорио сам ти већ, комбинација оне 2 ствари

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Урош19 said:

Nadobijasmo se baš u evropi svaka nam čast, ovo što igramo u grupnoj fazi je galaktički fudbal u odnosu na dve Milojeve sezone u LŠ.

 

A u ligi će sve doći na svoje mesto do kraja sezone.

Dobio je Liverpul i Olimpijakos sa mnogo jeftinijim timom.

U domacem prvenstvu ne mogu ni da se porede. Jedini plus Baharu je sto ubacuje mlade.

 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, bosMan_jr said:

meni nije jasno koji je kuratz doveden ako ne trci i nije za LS.

 

da igra kup kao Kuzmic?

 

Meni bi on igrao poslednjih pola sata u LS, a bio starter u domacici. Na tom nivou bez problema moze peske da igra, a ima elitni osecaj za pas i prilicno jak i precizan sut. Kao nacrtan je za probijanje niskog bloka protiv kojeg se kod Bahara jako slabo snalazimo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ma Bahar poluvreme u Bg-u na klupi ne sme da doceka ako ne odigramo na nacin na koji smo igrali 2 poluvreme. 
 

Mi nemamo sta da izgubimo, jer YB gostuje na Etihadu, a mozemo da dobijemo bas mnogo. 

Edited by Admiral
Link to comment
Share on other sites

Baharu zameram sto je ocigledno ziheras i jako tvrdoglav covek.

 

Kosta da je igrao od starta mi prvi gol ne bismo primili. Sigurno da nije Baharu ideja da bek umesto da izlazi na igraca koji je u njegovoj zoni na terenu skuplja bez ikakvog razloga unutra dok je ovaj sam kao duh na boku, znaci on covek nije ni pokusao da potrci ka njemu. Razumem ja da si van pozicije jer je lopta izgubljena na 35 metra od gola ali da ni ne pokusas da popravis poziciju je neverovatno.

Isto tako mislim i da je ideja da Ivanic igra defanzivnije nego sto igra jer kad gledam vidim da je Stamenic vise desno a Hvan u centru kad se branimo sto znaci da bi Ivanic morao da pokriva taj deo a on to radi vrlo retko pa nam je obicno tu i promaja.

Link to comment
Share on other sites

Svaki normalan zvezdaš voli Miloja i zahvalan je do groba. Problem sa njim nije u njemu, koliko percepcije njega kod dobrog dela navijača koji idu u drugu krajnost i ne daju šansu bilo kome drugom da proba nešto drugačije od duplog bloka i total destrukcije u LŠ. Ista priča kao sa Radonjom u KK. Domaća osnova i krvava kolena till we die. Može i mora drugačije, stvarno može.

 

Romantizacijom prošlosti nema nam čuvenog iskoraka. Ni u životu ni u fudbalu. 

Edited by Molina23
  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Али Мићка довести из Чуке да крпи у ЛШ јер немамо бочних играча и штопера, тачно за затвор. Бори се за све паре али нема појма. Код првог гола Иванић изгубио лопту али лагано смо се могли одбранити да будала није отишао без икаквог разлога у средину и оставио самог човјека.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Константин said:

Али Мићка довести из Чуке да крпи у ЛШ јер немамо бочних играча и штопера, тачно за затвор. Бори се за све паре али нема појма. Код првог гола Иванић изгубио лопту али лагано смо се могли одбранити да будала није отишао без икаквог разлога у средину и оставио самог човјека.

Mićko je došao da krpi nedostatak zadnjeg veznog još kod Dejana, okasnio i za onu žalosnu Cokna LE. Ostao je u rosteru kao Lazarević u KK, po sistemu neće se baci, borben je. Čuveni naš magacin, atomka ga ne bi ispraznila. 

Edited by Molina23
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jedini koji večeras zaslužuje ozbiljnu kritiku je stefan mitrović, nastavlja sa užasnom igrom a uz to postaje i prilično bezobrazan pa nikom ne dodaje loptu. Odavno ne zaslužuje da bude u prvih 11 ali iz nekih čudnih razloga uvek počinje utakmice.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nije ovo loše,m bilo, samo prva 2 gola jako jeftino primljena. Lopte se gube tu i tamo, ali tim mora da se postavi  u onoj situaciji da se napravi faul barem(a da nije penal).

 

Drugi gol je neko Simmons izbacio iz voza, ni iz cega, ali mi je tu jos tragicnije postavljanjr golmana. Reakcija golmana poput nekog Saše Stamenkovića.

 

Treci gol nisam video.

 

Bekovi su problem. Olayinka je ogranicen previse, trudi se, ali ograničen. Ne zna da se krece bez lopte, da stvori sebi igao za pas, Ndiaye ga cekao ono u sesnest citav eon. Inace Ndiaye mi se bas svidja.

 

Moze se ugrati protiv Lajociga, klasican nemacki tim naviknut da igra napadacki, i ako se skoncentrisamo okuražiš, mozes da im stvaras brdo šansi. Nemački klupski fudbal je takav, brdo šansi, jako labave odbrane.

 

Meni se Hwang svidja. Mitrovic ne. Za onaj sut sa 35 metra, dok je saigrac sam ko duh na 20 metra od gola, bi bio momentalno izbacen.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, pentatonika said:

A šta je to Bahar drugačije postavio od Miloja u prvom poluvremenu? Bunker najgori. On se trgne tek kad krene da voda ulazi u uši. I onda diži sve sa klupe u napad. U celoj utakmici smo smisleno odigrali prvih 15 minuta drugog poluvremena. U najvećem delu prvog kukavički, stegnuto i bezidejno, a poslednjih 20 minuta utakmice jurcaj ko muva bez glave i juri rezultat.
Da se ne pravim previše pametan, ali na početku utakmice, dok smo samo ispucavali lopte i drhtali u našem šesnaestercau, sam napisao da se protiv ovih može i te kako igrati, pto se ispostavilo kao potpuno tačno.
 

 

I nije bio bunker najgori. Postavio je najbolje sto je mogao protiv Leipzig-a,  smanjio prostor izmedju linija, ali sta vredi kada imas dva srpskoligaska igraca na bekovskim pozicijama. Pokušali smo da iznesemo loptu kroz pas igru, ali bez Bukarija to jednostavno ne ide, Serif&Olajnika niti imaju znanja, a jos manje brzinu i tehniku za takvo nesto.

Videli smo u mislim 56minutu kako su se brzo vratili igraci Leipzig-a kada su pomenuta dvojica bila u polu kontri. 

 

40 minutes ago, Zadnji vezni said:

U Evropi trenerski svet se nije samo sveo na pomenutu četvoricu,ima stotine trenera koji ce peške doći

u klub koji igra LŠ,koji je dominantan u svojoj zemlji i koji moze dobro i da plati.

 

Sve trče da dodju kod dr.Zvezdana.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kad smo kod ovih ocena srpskih trash portala. Hvan je uz Dragovica najbolji ocenjen od igraca ne racunajuci Glazera u nasem timu na Sofi. 
Daleko od toga da je Sofa neki ultimativni autoritet sto se toga tice ali savet novinarcicima da mogu malo da se posluze tim sajtom da im da neke smernice da se bas ne brukaju ovoliko.

Daleko da je Hvan igrao ne znam ni ja kako cak sta vise smatram da je podbacio na pocetku i da se stapa u sivilo ostatka veznog reda. Mada pored Stamenica koji ajde i pokusava i zna da bude koristan u build up-u ponekad i nevidljivog Ivanica i Rodri bi izgledao kao mediokritet.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Imamo mi neki potencijal, ali previse je tu praznih igraca, sto dovoljno govori o tome koliko nam je uprava nesposobna kad sa Mijailovicem kao desnim bekom ulazimo u utakmice LS. Naravno, Nedeljkovic je daleko bolja opcija, kao i Lucic od Mitrovica koji je grozan fudbaler, mozda i najiritantniji. Mijatovic isto mora da dobije vecu ulogu.

 

Olanjinka je kao neka visa verzija Bena. S loptom u nogama potpuno nesposoban da bilo sta uradi, i sve se svodi na drugi plan. Mislio sam da smo takve igrace prerasli. Endiaje je isto los fudbaler, koji ponekad moze da bude koristan ako ima prostora, ali danas je maltene sve pogresno uradio. Borben je, srcan, simpatican, ali tankosava bas. 

 

Bukari nam je alfa i omega ekipe, da je poceo, mislim da bi dali bar jedan u prvom poluvremenu.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Verujem ti za igre Lajpciga u Bundesligi. Ne potcenjujem ih uopšte, ali večeras je Zvezda s njima mogla da se nadigrava, da je htela. Možda su oni nas podcenili, ali smo i mi imali preveliki zent od njih u prvom poluvremenu. To se videlo i po Baharovoj postavci i prema stavu igrača. Čim su uvideli da s njima može da se igra i malo dobili na samopouzdanju, plus izmene, sve je to mnogo bolje izgledalo nego na početku.
Bahar mi deluje ko lik koji započne po svome, pa mu njegovi mosadovci u poluvremenu jave šta ljudi pipu po internetima.
Ovo gore za Fat Zadda

Kad smo kod ovih ocena srpskih trash portala. Hvan je uz Dragovica najbolji ocenjen od igraca ne racunajuci Glazera u nasem timu na Sofi. 
Daleko od toga da je Sofa neki ultimativni autoritet sto se toga tice ali savet novinarcicima da mogu malo da se posluze tim sajtom da im da neke smernice da se bas ne brukaju ovoliko.
Daleko da je Hvan igrao ne znam ni ja kako cak sta vise smatram da je podbacio na pocetku i da se stapa u sivilo ostatka veznog reda. Mada pored Stamenica koji ajde i pokusava i zna da bude koristan u build up-u ponekad i nevidljivog Ivanica i Rodri bi izgledao kao mediokritet.
Eno baš Mocart pipe za Hvanga da igrač za Bundesligu.

Link to comment
Share on other sites

Meni je kod Bahara najveće razočaranje Evropa, ne toliko zbog rezultata, koliko zbog igre. Dobro, ne baš razočaranje, nego nešto gde podbacio. Nisam očekivao da će s tolikim zentom da ulazi u utakmice. Protv Sitija je bilo otužno gledati koliko smo se sabili, ne samo zbog Sitija, nego što smo tako i hteli. Isto tako ako i večeras u prvom poluvremenu. Pa čak ni na Marakani je to bilo daleko od očekivanog.





Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, pentatonika said:

Meni je kod Bahara najveće razočaranje Evropa, ne toliko zbog rezultata, koliko zbog igre. Nisam očekivao da će s tolikim zentom da ulazi u utakmice. Protv Sitija je bilo otužno gledati koliko smo se sabili, ne samo zbog Sitiji, nego što smo tako i hteli. Isto rako i večeras u prvom poluvremenu. Pa čak ni na Marakani je to bilo daleko od očekivanog.
 

Nema sta da se zameri za utakmicu sa Sitijem isto su tako sabili i Lajpcig za pocetak danas i protiv YB se slazem. Moguce da tu malo ima i do psihe igraca i da nije sve do Bahara. To je mentalitet nasih timova u evropi - jajarski. Isto kao kad se povede pa i ako si bolji 3x automatski se zatvaraju.

 

Citam sad ovo na Mozzartu ne dao bog da Darjan napise nesto lose za domaceg igraca dok opis za Djigu na granici rasizma.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Cavani said:

Dobio je Liverpul i Olimpijakos sa mnogo jeftinijim timom.

U domacem prvenstvu ne mogu ni da se porede. Jedini plus Baharu je sto ubacuje mlade.

 

 

 

Ako Baharova ekipa na derbiju sutne prema golu vec je bolji od Sisoja koji  nakon odlaska iz Zvezde nije sastavio 10 utakmica u jednom klubu a vrhunac mu je bio ispadanje od Veleza sa AEKom. Tu su trebali licencuu da uzmu. Njegovo shvatanje fudbala je suvise dekadentno (batadjorin pulen)  i to niko ne zeli da gleda.  Cak su ga i na Kipru provalili

 

Bahar jeste imao srece jer je izborio LS sa Makabijem protiv jos jednog trenerskog diletanta. Ali prati moderan fudbal. Od mene ima dozivotni kretit samim time sto je najurio Srnica, Gobeljica i Borjana

Edited by tsva
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ma te škrabotine s Mocarta valjda niko ne shvata ozbiljno. Više sam to spomenuo zbog Hvanga. A to za strance i domaće je sasvim jasno. Stranac ti sigurno neće doći u redakciju i zavaliti šljagu, ali neki Šilja Pešić možda i hoće.
Što se tiče mentaliteta igrača, uvek ću biti za lude glave tipa Bukarija i Lučića.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...