Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

11 hours ago, suptil said:

Ali na  0:20 sto psuje Mirko

 

Čudno ponašanje. Nisam očekivao ovo od njega. Pod broj jedan, to je novi saigrač kojeg treba uključiti u tim i graditi dobru atmosferu, a ovo sigurno nije način.

 

Drugo, mogao bi da se podseti kako je izgledao prvu polusezonu kad je došao. I koliko mu je teško palo kad su njega igrači napušavali zbog njegovih loših poteza. Ili ako ga nisu, koliko bi mu sve još teže palo da ga jesu napušavali.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Čočo said:

Nije prvi put. Poslednji put kad se busao bilo je protiv Voždovca. Okej je busati se ali kad imaš pokriće. Ne na papiru nego na terenu. 

 

A najvece nepostovanje, i to vec vise puta, pokazuje prema Jang bojsima, o kojima prica kao da su FK Knezevac Kijevo. Cak ih i nas bajni marketing ismeva nekim glupavim objavama na drustvanim mrezama. Bas smo zreli da nas isamaraju i zakucaju na cetvrto mesto. 

5 hours ago, Redstar0356 said:

Pa to je problem, od nove godine kad voz prodje mi cemo traziti resenje na trzistu. 

 

A nismo morali da trazimo resenje na trzistu jer smo resenje imali. 

 

Ali smo ga prodali, jer nam trebaju pare. 

 

Onda smo doveli napadaca, Degeneka i Djiku od tih para koje smo zaradili a koje su nam trebale. Pa se ja pitam, za sta su nam hitno trebale te pare ako smo ih potrosili na 3 igraca od kojih smo za 2 svi znali da su promasaji a i za Šerifa smo bili prilicno sigurni da nije taj kvalitet. 

 

Mi sa foruma smo to uvedili a ljudi na pozicijama nisu. 

 

Setim se u ovakvim trenucima izreke, ne moze i jare i pare  ali smo mi lagano izveli egzibiciju gde nemamo ni jare a ni pare. 

Svaka cast.

 

 

 

Meni je ovo najludje od svega. Prvi put u istoriji znas mesecima unapred da ces igrati LS mi opet cekamo ponoc poslednjeg dana da dovedemo tri najvaznija igraca. Komedija.

 

Znam da mnogi igraci cekaju bolje prilike, ali takvog mozes da dovedes eventualno jednog kao slag na tortu, a ne da cekas trojicu u 5 do 12, pa ih saljes na streljanje u Mancester posle dva i po teninga s ekipom. Mi smo poluamaterski klub. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, bodo said:

Evo ja ću kao bivši golman. Ovo  jučer je bilo neobranjivo,  zaista evro gol međutim moram priznati da me uopšte nije nešto impresionirao kao naš prvi golman do sad. I da definitivno ima problema sa udarcima iz daljine a i igra nogom mu nije jača strana. Čak su mu i postavljanja kod prekida vrlo upitna. Ali ajde da vidimo kako će to izgledati dalje. Mada se mora priznati da mu obrana visi samo tako i da se teško može osloniti na istu. 

Nene za juce ne kazem, stvarno dva golaman ne bi odbranila, ali generalno prima dosta golova iz daljine. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, berti said:

Jbg, kada posle svega, kada posle tolikih para i sa ovakvim timom i ovakvom konkurencijom mi pominjemo matematiku za osvajanje titule...

Glavni odgovorni su dobro poznati, taj standardan palanacki pristup sa transferima u kasne sate uz busanje i hvalospeve na sopstveni racun je oproban folklor.

A ponavljao sam vise puta - Zvezdu zato uvek iza coska ceka raspad sistema, bez obzira na brdo love koja se slila i odlila iz kluba.

 

Ima odgovornosti i do Bahara, negde je izgubio konce i lutajuci pred pocetak Ls sa formacijama i postavama, jasno je da nije dobra situacija.

Zvezda u odnosu na start sezone, sada ne trci bez lopte, ne igra svoju igru, procitani smo od protivnika, busni pozadi prvenstveno zbog nebulozne prodaje Erakovica...

Misljenja sam da ce tesko biti u jakom ritmu tokom jeseni izaci iz ove krize.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne znam sta se cudite, Vlada Milojevic je pravio identicne, mozda i vece stvari nego Bahar sa Haifom i Be'er Shevom, covek je usao 2x u LS sa realno smesnim timovima u poredjenju sa konkurencijom u LS, dobio covek 1 Liverpool, buduceg prvaka Evrope te sezone sa Srnicem i Jovancicem, eeeeej bre, znate li sta je to. 

 

I onda ode iz Zvezde , ode u u Arabiju, uzme novac, nista ne uradi na terenu, ode u AEK, ispadne od Veleza i daju mu otkaz, bio u APOELU nesto malo i to je to. 

Hoci da kazem, da nije isto raditi kod kuce i u inostranstvu, nesto slicno mozda prolazi i Bahar trenutno. Plus sto ima tim prepun stranaca, sem Glazera niko ne govori njegov maternji jezik. A mislim i da nikada nije ni imao ovako kvalitetan sastav ( po imenima ) u svom dosadasnjem radu. 

 

Meni se cini da on jos nije svestan gde je dosao, tj u kakvu ligu. Da ovde NIKO ne igra fudbal, ali bukvalno NIKO, sem mozda TSCa , protiv nas, cak ni FKP ne igra fudbal protiv nas, to je hrkljus nevidjeni, ali bar je kod njih odlicna podgloga pa ce se moci igrati fudbal tj lopta nece da tandrce na svako dodavanje duze od 2m. 

I drugo, ovde su tereni uzasni, ovo sto mi igramo na gostovanjima nije FUDBAL, vec imiticaja fudbala, ne moze se igrati na onakvim njivama fudbal, imamo mnogo stranaca koji nisu bas navikli na ovakva sranja od terena u kombinaciji sa bunkerima i hrkljusima. 

Ne opravdavam nikog, taman posla, samo kazem da izgleda nisu uopste svesni protiv kakvih timova igraju u domacoj ligi i da bez obzira na razliku u nominalnom kvalitetu koja je velika , to se ne vidi , zato sto se i ne igra fudbal, na ovakvim gostovanjima. 

 

Kanga, Katai, Ivanic su navikli na ovo, ali oni su na klupi i to je drugi par cipela, Bahar sagledava stvari i uci, covek misli da je dosao u normalnu ligu, ali ovo nije normalna liga. Utakmice protiv Fenera i Zenita na travnatim tepisima su raritet, a ne pravilo. 

Pitanje je samo koliko ce poena da ode niz vodu , dok se sve ovo ne poslozi. 

 

Po prvi put postoji realna sansa da Zvezda ode na -10, iako je konkurecnija nikad slabija. 

Ne znam kako Terzic gleda na sve ovo, ali niko normalan ne moze da mirno sedi i gleda kako mu ekipa gubi utakmice u nizu i samom Baharu nije svejedno. 

Takodje, ne znam sta Lucic toliko radi na terenu???? Decko je jedna velika velika zabluda, da on menja Ivanica ili Kataija je nemoguce. Kangwa da menja Kangu je takodje nemoguce. 

Kanga bi juce znacio , na onoj njivi sa nekim dodavanjem. 

 

Govot tela stranaca je bio uzasan juce, ruke na kukovima, pogled dole, bez volje i zelje, na 1 1 bukvalno sam znao da nema nista od drugog gola, a na 2 1 su svi prestali i da hodaju, a da ne govorim o trcanju. 

 

Nadam se da u klubu znaju sta rade i da treba da sednu i da popricaju sa svima, ovo je vrhunski tim za ovu ligu i nadam se da ce se igraci dozvati pameti i naci neko resenje, pocetak je sezone i mogu sve da poprave, jer je konkurencija smesna u domacoj ligi. 

 

Treba podrzati sve njih, najlakse je kritikovati, City i derby sacekati, pa tek onda videti sta i kako. Jedna utakmica moze da promeni sve i momentum i raspolozenje. Neki bunker protiv Sitija i neka kontra, mada moze da bude i 7 0 za njih. 

Derby ce mnogo toga da pokaze. 

 

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Како год, епски пад од припрема и пресинга, па врло брзо до игре гдје буквално нико не зна гдје треба да стоји. 
Сити не рачунам, али дерби и ЈБ ће буквално одредити сезону.

п.с ђе су сад медији да питају коју препотентног кокодакала Терзу…

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sigurno je prodaja Erakovica uticala na raspad odbrane, pošto ni jedan od igraca koji su tu (Rodic, Mijailović,  Degenek) nije kadar da odigra ni priblizno,a sva je verovatnoca da to nece moci ni ovaj iz Bazela, ali hajde da sacekamo sa njim.

 

Pored zadnje linije , veliki je problem na sredini , prvenstveno Kangva.  On ne igra odbranu, ne brani prostor, covek doslovno trčkara, i smuca se po terenu. Stamenic ne može sve sam da zatvori,  i zato je odbrana jednim delom u problemu.

Presing se vise ne igra, ne otvara se prostor igraču sa loptom. Kretanje bez lopte ne postoji.  Sve je staticno. 

Lučic se forsira, a ni njemu nije jasno zasto toliko igra.Osim zujanja okolo, nista se ne vidi. Svaki napad zavrsava traljavim sutem. Kretnje su mu haoticne, i vise štete nama nego protivniku.

Bahar je pogubio konce, nista nije naucio iz poraza od Vozdovca  i lose igre protiv Pazara. Kao da nije svestan velicine kluba u domaćim okvirima. 

Oba Milojevica, Stankovic, su imali po jedan poraz u celom prvenstvu,sa jeftinijim timom, od ovog sad. Moraju da se uozbilje jer ovo nije dobro i jurimo nizbrdo. Pauza koja je usledila posle reprezentacije, nije nista donela. Dodatno je istumbao tim sa nekim igračima koji do sad nisu igrali, i to na gostovanju top3 ekipi. 

 

Link to comment
Share on other sites

Odbrana trpi zato sto vezni red nista ne radi kako treba, preveliki razmak izmedju linija, pogledajte na 1 1 , sansa Miladinovica jer se Krasso i Bukari zajebavaju po desnom boku, ne igraju odbranu posteno niti srcem. 

Miladnovic utrcava i salje loptu preko precke, niko iz veznog reda ga nije pratio. 

Pa stativa Ivanovica 30 sekundi kasnije, isto tako, lopta do Miladinovica na centru, opet nikog u precniku od 20m, nestvarno, lopta u prazno za Ivanovica i stativa. 

 

Odbrana samo trpi neigranje odbrane citavog tima i zato sto su linije razvucene, stracni se zezaju i zajebavaju, Bahar nije zaboravio znanje, ali ocito da su fudbaleri malo drugacijeg stava. 

Ivanicu i Stamenicu je stalo, kod ovih drugih ne vidim nikakvu grimasu niti bilo sta drugo. 

Link to comment
Share on other sites

Juče se Bahar samoubio. Skoro 3 meseca forsiraš jednu formaciju za koju je i dovodio igrače i onda uzme da igra sa 4 pozadi u poprilično istumbanom sastavu. Mi bi ovo juče dobili da nam je igrao od starta Kraso, Bukari i Hvang. Ako je Šerif odmah mogao da debituje mogao je i Hvang. Danas svi igraju fudbal i niko nije za potcenjivanje što Terzić samo laprda i potcenjuje. Ne možeš ni na Grafičar sa drugim timom a kamoli na Čukarički. Svi su se igrači uljuljkali. Nema trčanja, nema presinga nema ničeg što je valjalo i gde su nam bile pune oči fudbala na početku. Ajde da sačekamo tu LŠ i derbi. Ali mislim da ukoliko u naredne 4 utakmice ne dođe do neke promene biće ozbiljan problem i promena će neka biti neminovna. Naredne 4 utakmice su ključne. A za ono juče bih sve igrače i stručni štab lupio po dzepu i to poprilično.

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

Ubismo se od pohvala na racun Stamenica, dopada se i meni jako i mislim da ce napraviti super karijeru, ali ne treba bas ni preterivati. Juce ga je ovaj polovnjak iz Cuke okrenuo kao kadeta pre nego sto je opalio po lopti. Ofanzivno svakako ne dobijamo mnogo od njega, uglavnom se vrti oko svoje ose i dodaje prvom do sebe. Doduse, ima i do kretanja bez lopte saigraca koje najcesce ne postoji.

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Derbi je prekretnica. Ako izgubi isplatiti ga za naredne tri godine i daleko mu lepa kuca. Zvezda ni pod Kristicem svojevremeno nije izgledala ovako jalovo kao poslednjih mesec dana..i vise.

Najgora stvar koja moze da nam se desi je neki iks u derbiju koji ce samo gurnuti probleme jos dublje pod tepih. Ima ljudi koji su celo prolece 2017. upozoravali da ono od Grofom ne sluti na dobro. Samo nemoj opet nesto tako da nam se desi. Tad smo vec bili klinicki mrtvi, samo Bog nas je pogledao sa Vladanom Milojevicem.

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, fradler said:

Ubismo se od pohvala na racun Stamenica, dopada se i meni jako i mislim da ce napraviti super karijeru, ali ne treba bas ni preterivati. Juce ga je ovaj polovnjak iz Cuke okrenuo kao kadeta pre nego sto je opalio po lopti. Ofanzivno svakako ne dobijamo mnogo od njega, uglavnom se vrti oko svoje ose i dodaje prvom do sebe. Doduse, ima i do kretanja bez lopte saigraca koje najcesce ne postoji.

 

Pa ako cemo po jednom detalju sa utakmice da sudimo i tome sto ga je neko okrenuo kao kadeta, onda je taj polovnjak iz Cuke napadac za Barselonu, a ne polovnjak. Pritom decko nije sem ovoga imao neki vidni propust da smo zbog njega primili gol, a igra na odgovornoj poziciji. Ofanzivno ni ne treba da dobijamo mnogo od njega, vec mir, stabilnost, distribuciju i protok lopte uz minimalizam gresaka, sto on ispunjava. To se zahteva od te pozicije, pogotovo u formaciji sa 3 stopera, i dva krila bocno.

 

Sto se Glazera tice, da, i ja sam primetio da ima kratke ruke i da kad se baci ne pokrije mnogo prostora. Ali za sad je korektan, jer brani sta je do njega, sta nije, ne brani. Daleko sigurnije od Borjana koji odbrani zicer napadacu Radnickog iz KG, a onda mu ispadne lopta iz ruku u Evropi kad je pet puta bitnije.

 

Uz njih dvojicu, Kraso mi je takodje dobro pojacanje. Olanjinka za sad sem sto je krupan pa deluje sveprisutan, bas nista ne donosi, mnogo sam vise ocekivao od njega. 

Edited by Markoss
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Markoss said:

 

Pa ako cemo po jednom detalju sa utakmice da sudimo i tome sto ga je neko okrenuo kao kadeta, onda je taj polovnjak iz Cuke napadac za Barselonu, a ne polovnjak. Pritom decko nije sem ovoga imao neki vidni propust da smo zbog njega primili gol, a igra na odgovornoj poziciji. Ofanzivno ni ne treba da dobijamo mnogo od njega, vec mir, stabilnost, distribuciju i protok lopte uz minimalizam gresaka, sto on ispunjava. To se zahteva od te pozicije, pogotovo u formaciji sa 3 stopera, i dva krila bocno.

 

Sto se Glazera tice, da, i ja sam primetio da ima kratke ruke i da kad se baci ne pokrije mnogo prostora. Ali za sad je korektan, jer brani sta je do njega, sta nije, ne brani. Daleko sigurnije od Borjana koji odbrani zicer napadacu Radnickog iz KG, a onda mu ispadne lopta iz ruku u Evropi kad je pet puta bitnije.

 

Uz njih dvojicu, Kraso mi je takodje dobro pojacanje. Olanjinka za sad sem sto je krupan pa deluje sveprisutan, bas nista ne donosi, mnogo sam vise ocekivao od njega. 

Olajinka je odličan igrač. Samo kod nas nije uopšte upotrebljen na pravi način. Pozicije i uloge u timu su mu se menjale više nego ikome. Dečko ne može da uhvati kontinuitet. 

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Čočo said:

Olajinka je odličan igrač. Samo kod nas nije uopšte upotrebljen na pravi način. Pozicije i uloge u timu su mu se menjale više nego ikome. Dečko ne može da uhvati kontinuitet. 

 

Pa koliko sam ja ispratio, on je samo juce igrao drugu poziciju u odnosu na inace, pa je poceo kao levo krilo, ali je posle presao na desno. Inace igra tog desnog napadaca u onoj nasoj standardnoj formaciji, bukvalno od pocetka priprema do juce. 

 

Vise Bahar jebe Krasoa pa ga stavlja da igra u sredinu da bi Lucic sa realizacijom na nivou napadaca kadeta Bezanije igrao u spicu. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, fradler said:

Ubismo se od pohvala na racun Stamenica, dopada se i meni jako i mislim da ce napraviti super karijeru, ali ne treba bas ni preterivati. Juce ga je ovaj polovnjak iz Cuke okrenuo kao kadeta pre nego sto je opalio po lopti. Ofanzivno svakako ne dobijamo mnogo od njega, uglavnom se vrti oko svoje ose i dodaje prvom do sebe. Doduse, ima i do kretanja bez lopte saigraca koje najcesce ne postoji.

To sam i ja primetio, malo smo ga precenili...

Link to comment
Share on other sites

51 minutes ago, Markoss said:

 

Pa koliko sam ja ispratio, on je samo juce igrao drugu poziciju u odnosu na inace, pa je poceo kao levo krilo, ali je posle presao na desno. Inace igra tog desnog napadaca u onoj nasoj standardnoj formaciji, bukvalno od pocetka priprema do juce. 

 

Vise Bahar jebe Krasoa pa ga stavlja da igra u sredinu da bi Lucic sa realizacijom na nivou napadaca kadeta Bezanije igrao u spicu. 

Olajinka je celu svoju karijeru igrao po levoj strani. I više kao krilo nego kao klasični napadač. Kod nas igra kao napadač malo, malo kao krilo, malo kao wing back, pa juče po desnom boku... 

Kraso mora da bude u 16m i oko njega da igra. 

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

Ja sam uvek navijao da Partizan ostane sto duze u Evropi, vece su sanse da kiksaju u prvenstvu. Bilo bi vrlo zajebano osvojiti prvenstvo 21/22 da na +5 za njih nije bio derbi na Marakani izmedju 2 utakmice sa Spartom. To je bio jedini derbi na koji smo izasli da pobedimo od 2017-e, jer nam je dupe zvakalo gace. Sad Partizan moze da se koncentrise na 1 utakmicu nedeljno, a iako igracki drasticno slabiji od nas, dovoljno su kvalitetni da odradjuju vecinu timova u ovoj nesrecnoj ligi.

 

Pobeda nad grobarima i protiv Jang Bojsa vraca sve u normalu. U suprotnom...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Prodaja Erakovica je razjebala odbranu, a silne rotacije citav tim. Igrac koji nam je od pocetka sezone bio najistureniji juce igra nekog lwb ili ni ne znam sta je igrao, trebalo mi je pola sata da shvatim u kojoj uopste formaciji igramo. Kako Siti moze protiv Vest Hema da igra u najjacoj postavi, a mi protiv Cukarickog moramo da rotiramo? Dva dana do LS  imamo jednog zglavnog stopera, a igramo u formaciji sa trojicom. Mene je mali Lucic od svih klinaca najmanje odusevio, a igra najvise. Nedeljkovic je bio dobar na pripremama, posle toga za 6 kola ne znam jel skupio 30 minuta ukupno i onda juce prva postava u najtezoj utakmici od pocetka sezone. Stvarno cudne stvari. A o novom napadacu ne znam ni sta bih napisao, vec vidjeno.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, СтелаРоса said:

trebalo mi je pola sata da shvatim u kojoj uopste formaciji igramo.

 

4-3-3, prvi put ove sezone. Mislim da su samo Lučić i Olajinka sredinom prvog poluvremena zamenili strane (Olajinka prešao desno, Lučić levo). U drugom poluvremenu smo se već vratili na trojicu pozadi, s tim što je Stamenić bio desni štoper (wtf?!) dok u igru nije ušao Mićko. I koliko god mi kukali na štopere (s razlogom), ništa manji problem nije potpuni nedostatak bekova gde imamo samo Rodića u fazi raspada i još uvek maloletnog Nedeljkovića, znači fleksibilnost nam je 0 i ako želimo da nam najbolji igrači budu na terenu moramo da igramo onu izrazito riskantnu formaciju u kojoj nam defanzivno neodgovorna i prilično sebična krila glume vingbekove. Doduše nije ni realno očekivati da se svi problemi reše u jednom prelaznom roku, al' neke probleme smo i sami stvorili (prodaja Erakovića), a za neke se stiče utisak da nismo ni pokušali da ih rešimo (pomenuta situacija sa bekovima). Nadam se da će u zimskom prelaznom roku fokus biti na zadnjoj liniji, a da ćemo do tada uspeti nekako da se skrpimo sa ovim što imamo. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Jasno. Ma ta dva wing backa moraju da budu ozbiljni i odgovorno igraci, sa puno kilometara u nogama i da daju doprinos u oba pravca. Rodic vise ne moze ni obicnog beka da igra, Bukari je mnogo ofanzivniji igrac i tesko ce ga biti iskontrolisati na toj poziciji, on decko uzme loptu i ode sa njom na drugu stranu terena. Eksperiment sa Olajinkom nadam se nece nikada zaziveti na toj poziciji. Na kraju ce ispasti da su nam najbolji izbor na tim pozicijama Mitrovic i Nedeljkovic. I bas je steta sto nismo doveli Ristica, decko bi nam drzao sam celu levu stranu.

Edited by СтелаРоса
Link to comment
Share on other sites

Nije se juce rotiralo radi rotiranja, a ni zbog Sitija, odlucio je da proba Spajica i ostavio na klupi igrace koji su se tek vratili u Bg i fali im svezine. Od novajlija, jedino je Endiaje trenirao neko vreme sa ekipom, igra na najmanje osetljivoj poziciji, ima smisla odluka da on pocne, a Hvang udje sa klupe.

 

Meni se ne svidja sto je Degenek sklonjen posle prvog kiksa. On jeste daleko od idealne zamene za Erakovica, ali za Rodica, Spajica, Micka je ipak ozbiljan stoper i trebalo bi da bude u 11 jer boljeg nemamo.

 

I da, Bukari pocinje opasno da mi ide na onu stvar. Igra na poziciji koja zahteva fokus i odgovornost, cega kod njega nema ni u tragovima. Juce je drugi gol Cukarickog pao posle tipicnog njegovog instagram slaloma. Nedavno sam na areni slusao nekog menadzera/skauta kako prica da su Afrikanci najisplativija opcija srpskim klubovima, jeftini, vredni i naviknuti na ocajne terene, ali da treba biti oprezan, jer "igraju dok su gladni, cim se naviknu na toplu lepinju pocinju da zabusavaju". Prilicno degutantna izjava, ali u konktestu Bukarija mi je odmah sinula. Decko se uljuljkao u svoj status jednog od nosilaca, ima sigurno mesto u 11, zna da ce mu menadzer posle Zvezde bez problema naci klub i sad igra neki svoj privatni sebicni fudbal gde je primarna ideja da se namakne dobar materijal za storije i hajlajtse, pa ako usput i ekipa pobedi eto nije lose. S druge strane, njegova brzina i prodornost nam zlata vrede. Skakljiva situacija.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...