Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?šŸ†

Recommended Posts

Posted

Kao juce je sa JNA razglasa grmelo "A ja imam tugu 6 godina dugu..." By Seki Turkovic.

A u svlacionici Aca Stojanovic sa svojim igracima u delirijumu skace i njace "Kurva umire, kurva gasi se"

Ā 

Zato ih ne zalim.

Ā 

Srecna titula svima koji vole Zvezdu idemo jos malo i po cetvrtu zvezdicu na grbu.

• Like 6
Posted
4 minutes ago, Crni said:

A u svlacionici Aca Stojanovic sa svojim igracima u delirijumu skace i njace "Kurva umire, kurva gasi se"

Ā 

Aca Stojanović popularni Aca GrobarizacijaĀ 

Posted

Potpuno nezasluzeno. Ljudi nisi doÅ”li da igraju fudbal. Prvi put zapretili i gol.Ā 

NaŔa boljka joŔ iz Baharovog vremena.

Ā 

Posted
1 minute ago, 29.05.1991 said:

Ovaj ide na Glazerov račun

Ā 

Ne bas ali Glazer jeste linijas, i slabo kontrolise sve van peterca.

Posted

Odbrana nam je komicna, srecom je Tsc usao sa previse respekta, pa su se usudili da napadnu tek kad smo poveli.Ā  Ljudi znaju da igraju, bolja ekipa od Partizana.

Posted
1 minute ago, Juan Pablo Montoya said:

Ā 

Ne bas ali Glazer jeste linijas, i slabo kontrolise sve van peterca.

Ā 

Ali lopta nije proŔla van peterca nego baŔ kroz peterac i to na 3m od gol linije. To je njegova lopta.

• Like 1
Posted
1 minute ago, fradler said:

Odbrana nam je komicna, srecom je Tsc usao sa previse respekta, pa su se usudili da napadnu tek kad smo poveli.Ā  Ljudi znaju da igraju, bolja ekipa od Partizana.

Lako mogu joŔ par komada da nam daju. BuŔni smo po bočnim pozicijama kao sir.

Posted
Just now, mare80 said:

Mora se priznati da TSC igra najsmisleniji fudbal u ligi ...

Ā 

Ā 

Odlicno se krecu i kontre im nisu improvizacija vec svako zna gde trci.

Posted

Ne znam zaŔto ne menja neŔto, ekipa mu kao i u NS spava na terenu. Ono Ŕto me posebno razocara kod milojevica Ŕto velikim delom ubija u pojam svojom igrom i shvatanjem fudbala.

Ima taj fetiÅ” da kod rezultata 1-0 krene da lelemuda i otaljava utakmicu.

Posted
Just now, 29.05.1991 said:

Ā 

Ali lopta nije proŔla van peterca nego baŔ kroz peterac i to na 3m od gol linije. To je njegova lopta.

Ā 

Delimicno se slazem ali dosta ostra lopta po zemlji po kisi. To cesto golmani ne diraju da ne nameste napadacu loptu na nogu.

Posted
1 minute ago, 29.05.1991 said:

Ā 

Na.loptu koja ide od gola, teÅ”ko da će ijedan golman da ide, ali ostvaljanje igrača na pet metara od gola ipak nije njegova greÅ”ka.

Posted
1 minute ago, No name said:

Ima taj fetiÅ” da kod rezultata 1-0 krene da lelemuda i otaljava utakmicu.

Ā 

Pre bih rekao da ide zatvara i cuva rezlutat. Ali to je tesko sa ovakvom kompozicijom tima.

Posted
3 minutes ago, Juan Pablo Montoya said:

Odlicno se krecu i kontre im nisu improvizacija vec svako zna gde trci.

Ā 

BaÅ” mi je upala u oči ona akcija od pre par minuta, kreću od golmana, sa četiri pasa nam dodjoÅ”e ispred gola, sreća pa je centarÅ”ut na Ćirkovića bio neprecizan ...

Ā 

Ā 

Posted
4 minutes ago, Don Juan said:

Na.loptu koja ide od gola, teÅ”ko da će ijedan golman da ide, ali ostvaljanje igrača na pet metara od gola ipak nije njegova greÅ”ka.

Ā 

Ne ide od gola već paralelno sa gol linijom. A za ostavljanje igrača se slažem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...