Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?๐Ÿ†

Recommended Posts

Posted

Danasnja igra klasiฤan rezultat kad imaลก kantu od trenera. Prvih 20 minuta uplaลกeno, ne radiลก niลกta na terenu, onda kao 15 minuta igraลก neลกto, da bi se ekipa opet raspala posle gola. Ja bih direktno potpisao poraz samo da ide viลกe ovaj diletant.ย 

Posted

Hvang sam ne moลพe. Micko nemaj pojma sa loptom. Kataji ne trci i boli ga uvo realno. Bambi na ledu olanjika sa sve svojim nozicama nad kojim nema kontrolu., sebicni bukari, i domaca osnova popularni RODA

KRUNA SEZONE

• Like 1
Posted

Ako Rodic pocne drugo poluvreme onda je to stvarno ismevanje svega, mora neka jos reakcija odmah na poluvremenu, a ovo za rodica mora da se pokaze da se zeli nesto u ovom mecu i da klub mora da se postuje

Posted

Rodiฤ‡ i Mijailoviฤ‡ su muve bez glave. Mijailoviฤ‡ je uลพaลกan na svakoj poziciji. Ta priฤa on nije bek nego vezni je smijeลกna. Evo vidimo kako igra u sredini, blage veze nema.

ย 

Bukari je teลกko ฤ‘ubre ili je malouman. Ko zna koliko je usrao kontri ove sezone.ย 

• Like 5
Posted

KLasiฤni problem gde na poluvremenu ลพeliลก da izbaciลก viลกe igraฤa nego ลกto imaลก pravo zamena.

ย 

Joลก veฤi problem, ลกto nemamo koga da ubacimo umesto nekih. Bukarija bi recimo torpedirao iz kluba, ali nema ko umesto njega.

ย 

Za poฤetak, ja bi ubacio Kangwu umesto Mijailoviฤ‡a i Krassa umesto Kataia/Olajinke, da krenemo da igramo fudbal.

ย 

Znajuฤi Bahara, prva izmena ฤe mu biti Luฤiฤ‡ umesto Olajinke, ฤime neฤe promeniti niลกta. Krassa ฤe se sjetiti u 78., a Kangwe nikako.

• Like 2
  • Thanks 2
Posted

Bukari bi mi za ovo pred kraj ladio klupu dokle god je kod nas poฤevฤi od drugog poluvremena. A ne da mu nije prvi put nego je veฤ‡ postalo pravilo.ย 

• Like 2
Posted

Bukari ne zeli da doda,

gleda da da neki gol i da se sto bolje proda.ย 

ย 

Letos sam bio razoฤaran pojacanjima u Fk i Kk, zato sam fino ispljuvan.ย 

ย 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Nele said:

Ja sam se od Kangve oprostio neka udju Kanga, Stamenic i Kraso napolje Katai, Micko i Bukari.

Svi ฤ‡e oni da uฤ‘u samo Bahar ฤ‡e Olajinku pre Bukarija da izbaci.ย 

Posted

Azarovi - Nedeljkoviฤ‡ bi bio u top 3 najperspektivnija bekovska para u Evropi u ovom trenutku.

ย 

To je vredelo probati i kasnije naplatiti a ne da muฤimo Rodiฤ‡a i sad jurimo po MLS neke alternativeย 

• Like 1
Posted

Serif je falio veceras, pa posle da ga pedaliraju, kad su vec odlucili. Ali aj da podignemo cenu Ronaldu, ipak je on postigao het trik protiv Lalata.ย 

Posted (edited)
2 minutes ago, Nini3112 said:

Katai je pored Rodica i Mijailovica najgori na terenu,oni bar trce on boli ga uvo da trosi energiju

Pricam ja ovde kao papagaj ali jbg

ne igra se ofanzivnije ako imas 5 ofanzivna igraca na terenu vec 5 igraca koji mogu da kontrolisu utakmicu.

Edited by Nele
  • Like 1
Posted

Kakav klosarski klub. Predsedniku sinovi juce izasli s mardelja, trener glavom u tunelima Gaze, kapiten jedva ceka da pobegne, azijat se krsti gde se dosao, bukari smece pokvareno, rodic ober kreten. E pa tako nekako

• Like 9
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...