Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?๐Ÿ†

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Za Erakovica, Mijatovica i Nedeljkovica bi Dinamo dobio 60+ miliona lagano

Erakovic i ne spada bas u tu grupu jer ima jasne mane za vrhunski evropski fudbal. Mijatoviฤ‡, Nedeljkoviฤ‡, Sljivic i Maksimovic su bas savremeni fudbaleri i tu samo budala ne moลพe dobiti po 10+ miliona. Isto vaลพi i za Vukicevica koji takodje ima fenomenalne predispozicije.ย 

Posted
4 minutes ago, Milko Miller said:

Erakovic i ne spada bas u tu grupu jer ima jasne mane za vrhunski evropski fudbal. Mijatoviฤ‡, Nedeljkoviฤ‡, Sljivic i Maksimovic su bas savremeni fudbaleri i tu samo budala ne moลพe dobiti po 10+ miliona. Isto vaลพi i za Vukicevica koji takodje ima fenomenalne predispozicije.ย 

A Sutalo je npr bas odlican za evropski fudbal?

Posted (edited)
30 minutes ago, Perkos2 said:

ล utalo je ozbiljan igraฤ

Precijenjen igrac ali naravno Dinamo-Hrvatska pa su svi u fazonu wow.ย 

Kao i sa Gvardiolom

29 minutes ago, Milko Miller said:

Svakako ima bolje predispozicije od Erakovica

Pogledaj malo baticu na sta lici u Ajaxu.ย 

Odusevio me protiv Twentea, PSV, Brightona, Utrehta ako se dobro sjecam itd itd.

Edited by Miki28 Teoljub
typo
Posted

Mijat je Zuba Ronaldo i Van Basten za onu nesreฤ‡u ล erifa.

Baลก ozbiljno igra malac.

Nedeljkoviฤ‡ isto.Lagano momci ganjaju po ovim domaฤ‡im livadama.

Velika dva potencijala koji mogu otiฤ‡i za ogroman novac.Samo ลกto ove secikese i prevaranti iz uprave ฤ‡e ih dati za tepsiju ribe da namire svoj dลพep.

ย 

ย 

ย 

ย 

• Like 2
Posted
15 minutes ago, Nele said:

Zaboravilo ljudi kako je mag prodao srpskog Falkaa nekom fondu za tipa 2 miliona ๐Ÿคก

ย 

Prodat je Apolonu iz Limasola izmedju 650 i 750k evra

ย 

Kroz nekoliko dana posle prodat u Benfiku za 7.5mil evra

• Thanks 1
Posted
28 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Precijenjen igrac ali naravno Dinamo-Hrvatska pa su svi u fazonu wow.ย 

Kao i sa Gvardiolom

Pogledaj malo baticu na sta lici u Ajaxu.ย 

Odusevio me protiv Twentea, PSV, Brightona, Utrehta ako se dobro sjecam itd itd.

Trลพiลกte odreฤ‘uje cenu a ne medijska podrลกka u matiฤnoj zemlji. Naravno da ฤ‡e cene igraฤu Dinama i Hrvatske reprezentacije biti duplo veฤ‡a nego sliฤnom igraฤu iz Srbije. Razlog svi znamo ali je lakลกe da pevamo"uefa mafija"

Posted
2 minutes ago, Perkos2 said:

Trลพiลกte odreฤ‘uje cenu a ne medijska podrลกka u matiฤnoj zemlji. Naravno da ฤ‡e cene igraฤu Dinama i Hrvatske reprezentacije biti duplo veฤ‡a nego sliฤnom igraฤu iz Srbije. Razlog svi znamo ali je lakลกe da pevamo"uefa mafija"

Ima i toga ali ima i do toga sto nasi se da izvines nag... na prvu ponudu za razliku od Dinama koji nece ni da cuje pa ako zelis t9g igraca, taj igrac toliko kosta.ย 

ย 

Mi smo poletjeli da prodamo Erakovica za sicu a radio bi nam posao samo tako u LS i uzeli bi barem x2 da je ostao ali ...

I samom tom prodajom sebi ujebali sezonu jer me niko ne moze ubjedit da ekipa ne bi bila sigurnija pozadi sa Erakovicem.

• Thanks 1
Posted
4 minutes ago, ฤŒvarkov said:

Screenshot-20231216-194905-Facebook.jpg

ย 

Nase dete Burmaz (koji kao nema kvalltet za nas) 10 golovaย 

Tek tinejdลพer Lukovic 9 golova

ย 

ย 

ย 

• Like 1
Posted
1 hour ago, Miki28 Teoljub said:

Za Erakovica, Mijatovica i Nedeljkovica bi Dinamo dobio 60+ miliona lagano

ย 

Ja ne kapiram to onanisanje na taj Dinamo, pozatvarali njihovu ligu i savez imali luksuz da guraju klince za prodaju i u klub i u reprezentaciju + da se ne pominje veฤ‡ preลพvakana tema o pasoลกu. Ljudi su u proteklih 10-15 godina uzeli stotine miliona i do sada su trebali da budu na nivou nekog redovnog uฤesnika Lล  sa pojedinim izletima da proฤ‘u grupu ili makar da budu 3. i idu u LE.ย 

ย 

Umesto toga igraju na stadionu koji je veฤ‡a ruina od naลกeg, manje navijaฤa nego na JNA i imaju tim koji je upitno da li bi dobio i ovaj Doktora Terziฤ‡a od crnogorskog egzila i Marka FMarina.ย 

ย 

Svaka njima ฤast za te prodaje ali gde njima ide taj novac, koliko sam ispratio tamo Mamiฤ‡a prozivaju gore nego ovde Terziฤ‡a a ovde se pravi od njega neki mit kao nekog fudbalskog maga i priziva se u naลก fudbal dok je kao nekada don Terza na prinudnom odmoru.ย 

• Like 7
  • Thanks 1
Posted

Meni ce nedotsajati Rikardo. Ovaj Saldanja je opak igrac, a mi imamo losu odbranu. Cenim da ce ga metnuti. Opet i oni imaju tragedija odbranu, sa golmanom koji je potpuno pao u formi, pa se nadam da cemo dati vise nego primimo. Pa na pauzu sa +5, za mirno Zvezdino prolece.

Posted

Bice Mijatovic out, Pavkov in. Placeni tekstovi po novinama i portalima kako nam je ฤast sto su nasi igraci trazeni i da je to najbolji pokazatelj da se dobro radi u klubu, najverniji opet onu pesmu o Pavkovu... ล erif ce biti najuren, neki deseti panj ce doฤ‡i... Ma sve vidjeno vec sto puta

• Like 8
  • Tuzno 1
Posted
2 hours ago, Nele said:

Sad da imamo navijace a ne interesnu grupu pokucali bi Terzi na vrata i zaustavili i pomisao da se proda.

ย 

Ali jbg nece biti procenata ๐Ÿคข๐Ÿคข๐Ÿคข

Pa da propadne tal, da kako da ne ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...