fradler Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Fina saradnja klinaca Kanga mi je postao prenaporan s ovim svojim dugim loptama od kojih je svaka 17-a upotrebljiva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Uzasava me Katai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Katai moze da prodje kao opcija s klupe na Marakani kad se upali jer ga podigne publika, ali ovo bas nema smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Kanga kako god da igra znacajniji je nego Stamenic, a dok nema Ivanica moze da ga zameni fino. Veci je problem sto su Katai i on na terenu zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Koliko mi Kanga ide na živce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 4 minutes ago, Nele said: Uzasava me Katai Bilo bi baš loše da bude starter u derbiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 1 minute ago, K.Dot said: Koliko mi Kanga ide na živce Isto kao i katai nikakvog smisla nema, gaze ga na sredini samo tako, nikad od nije bio brz a sada je uzas plus ove lopte su mu katastrofa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lansky Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Sve ispod ukupno 15 miliona za Nedeljkovića i Mijatovića će biti zločin prema klubu. Odavno neko nije igrao tako zrelo i koristio priliku u skladu sa svojim godinama. Ovaj sa Arene diše u ovaj mikrofon da ne može da se gleda od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Na stranu promašaji ali meni se sviđa kako igra Šerif, toliko toga drugog odradi da mu treba pružiti podršku ali jbg sve se na kraju meri golovima nije lud onaj Bukari što samo gleda kako da pripali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Stamenic nikako ne bi trebalo da igra, uopste ne cudi sto je palo slavlje kad su ga se otarasili. Lepo je gledati Nedeljkovica generalno od starta sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Ok Katai mi više ide na živce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Spartak gubi i igra teški bunker. Pišam im se u fudbal. I trenera 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Sviđa mi se što je Bahar za vreme boravka u Izraelu radio na sebi i greškama koje je pravio. Vidi se razlika da od povratka nazad ekipa ozbiljnije deluje na terenu, odbrana je loša ali nije više raštimovana. Našao je recept kako se igra na srpskim oranicama i protiv klubova u Super ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strah od vozova Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 20 hours ago, suptil said: Jel bese njega pokusali iz FSS da reketiraju za mesto medj 18 za SP u Francuskoj pa on nije hteo da iskesira lovu... Ne secam se da li je Drulica neko reketirao, ali kad su takve neke kombinacije u pitanju sporan je bio najbolji strelac prvenstva cijeg imena ja ne mogu da se setim. Naime, kao prvi strelac lige je na polusezoni presao u Zvezdu i tu ostao do kraja sezone prvi strelac. Da napomenem da je to jos uvek doba kad je prelazni rok bio nesto bitno i da su postojale zvezde prelaznog roka. Za mene poslednji takav igrac je bio Mihajlo (mislim da se malo drugacije zove, ali ne mogu da se setim kako tacno, mozda Mijajlo ) Pjanovic. Sta sam zeleo da kazem, Slobodan Santrac je tokom kvalifikacija dao rec da najbolji strelac prvenstva sigurno ide na mondijal, medjutim ovaj na kraju nije bio pozvan. Eto, mozda si sa ovom pricom pomesao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Kraso, Olajinka/Bukari i Stamenic in Katai, Nedaje i Kanga out I bice plitak potok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Meni bi Stamenic igrao svaku. Nisam odusevljen njime, ali ima fizikalije i kakav-takav potencijal, u nedostatku boljih resenja treba ga forsirati. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 3 minutes ago, fradler said: Meni bi Stamenic igrao svaku. Nisam odusevljen njime, ali ima fizikalije i kakav-takav potencijal, u nedostatku boljih resenja treba ga forsirati. Smisleniji je mnogo od Kange, pogotovo u paru sa Hvangom koji voli da igra blize golu. Ovako mora da cuva ledja Kangi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Inače prvu utakmicu "uživo" sam gledao na ovom stadionu - Spartak-Jedinstvo Brčko. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 El Magico. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 hahahha, tačno sam znao da će ovo da se desi 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Kakvi smo paceri, jebote... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Opstenarodno veselje Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Hvangov gol cini mi see Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 22 minutes ago, strah od vozova said: Ne secam se da li je Drulica neko reketirao, ali kad su takve neke kombinacije u pitanju sporan je bio najbolji strelac prvenstva cijeg imena ja ne mogu da se setim. Naime, kao prvi strelac lige je na polusezoni presao u Zvezdu i tu ostao do kraja sezone prvi strelac. Da napomenem da je to jos uvek doba kad je prelazni rok bio nesto bitno i da su postojale zvezde prelaznog roka. Za mene poslednji takav igrac je bio Mihajlo (mislim da se malo drugacije zove, ali ne mogu da se setim kako tacno, mozda Mijajlo ) Pjanovic. Sta sam zeleo da kazem, Slobodan Santrac je tokom kvalifikacija dao rec da najbolji strelac prvenstva sigurno ide na mondijal, medjutim ovaj na kraju nije bio pozvan. Eto, mozda si sa ovom pricom pomesao. Mozda mislis na Sasu Markovica iz Zeleznika. Dosao kod nas, nista nije uradio, otisao u Njemacku.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 E pa ovo je već bolje 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts