Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Kao što rekoh 3 moramo da damo da bi bili blizu pobede. Toliko sam spustio kriterijum očekivanja do zimske pauze da ću biti zadovoljan da ne izgubimo još bodova do kraja i sa ovakvim užasom od igre. 

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

Po ovom što se dogadjalo prethodnih dan-dva, da je sa druge strane bio bilo koji a ne poslednji tim na tabeli Bahar bi vec sad bio bivši. Nema trika da bi sa ovakvom igrom dobili bilo koji jaci tim, a pogotovo sa ovom postavkom, i to bi vec veceras bilo -8 ili - 9.

 

Druga stvar , da je na klupi neki nas  trener ,  bio bi bivši vec odavno. Ovakva igra i ovakvi rezultati nisu bili bar 6-7 godina u nazad. A ako pri tome dodamo i nikad veca ulaganja ovo dodje kao fijasko. Ni ti igre, ni ti rezultata. Ovo je samo mučenje. Pre ili kasnije ce doci do novog kiksa...ovakva igra , postavka, stav igrača na terenu, nema šanse da prodju nekažnjeno. 

Daj bože da grešim.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Čočo said:

Bravo momci spustili smo zaostatak na samo 3. Može to još bolje. Bitno je da se topi prednost. 

Zaostatak je umanjen do ponedeljka, dakle mi smo svoj zaostatak uvecali protiv Tsca, a ne nazire se da cemo lakse pobedjivati na dom livadama, narocito u decembru ne JeNeA protiv "siromaha" iz komsiluka.

Link to comment
Share on other sites

Ljudi, realno, nema od ovoga ništa. Mi nemamo problem sa neuigranošću. Mi nemamo energiju, mi se ne krećemo, nemamo ideju, nemamo plan kako napadati. Svaka utakmica druga formacija, drugi igrači..Ali ne da bi iznenadili protivnika već jer je prethodno sve bilo pogrešno. Mi izgledamo kao da je ovaj trener ovdje već 3 godine pa se zasitili jedni drugih, završili ciklus pa se izduvali..Ovu titulu može jedino Terzić završiti. Ovdje da će biti nekog boljitka, sa ovim trenerom i ovim igračima, šanse nema. I još nešto. Bio je ovdje lik, možda @vlaDixXx..Možda je čak i banovan jer je smarao da je ovo sa Baharom osuđeno na propast ali sigurno je napušavan od sviju da smara. U najmanju ruku, lik je zaslužio izvinjenje. 

P.S. Šljivić, Kabić, Knežević...piši propalo.

Edited by Mendez
.
Link to comment
Share on other sites

Ili je crna magija ili ne znam šta. Ja ne mogu da objasnim i nikada u svom životu nisam ni u nižim ligama video a o profesionalnom fudbalu da i ne govorim, da ekipa iz svakog šuta ka golu primi gol. 

5.kolo - 3 gola iz 3 šuta u okvir( ovde piše 1, ne znam zašto) 

Screenshot-20231104-201117-eu-livesport-

6.kolo- 1 gol 1 šut u okvir

Screenshot-20231104-201131-eu-livesport-

7.kolo - 2 gola 2 u okvir

Screenshot-20231104-201137-eu-livesport-

11.kolo 3 gola iz 3 šuta u okvir

Screenshot-20231104-201150-eu-livesport-

12.kolo- 2 gola iz 1 šuta u okvir ( ovde piše 0 ali jedan je auto gol) 

Screenshot-20231104-201214-eu-livesport-

13.kolo- 1 gol iz 1 šuta u okvir

Screenshot-20231104-201223-eu-livesport-

14.kolo- 1 gol iz 1 šuta u okvir

Screenshot-20231104-201237-eu-livesport-

 

Koliko mi nemamo odbranu. Voleo bih da prespavam do zimske pauze i ne gledam više ovo jer će do kraja biti samo takvo mučenje. Nema ovde popravke dok se ne sredi odbrana a za to nam je potreban štoper i levi i desni bek.  

A tek naša realizacija. I to je priča za sebe. 

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Manoly said:

Zaostatak je umanjen do ponedeljka, dakle mi smo svoj zaostatak uvecali protiv Tsca, a ne nazire se da cemo lakse pobedjivati na dom livadama, narocito u decembru ne JeNeA protiv "siromaha" iz komsiluka.

Prosuće oni sad koji bod u narednih 6,7 utakmica. Imaju nezgodne rivale. 

Link to comment
Share on other sites

Nastavljamo u svom nekom wudu fazonu da igramo, igramo, a ne igramo, trcimo, a ne trcimo, kao zelimo, a ne zelimo. 

Cekamo da prodje 90 min, slabo se krecemo, lopta sporo ide, iako imamo za dva klase kvalitet iznad ove lige, bukvalno dva tima mozemo da izvedemo i da vecini jsl ligasa umuvamo nekoliko golova. 

Danas bez Hwanga, Stamenica, Kataija, Dragovica, Olayinka rezerva, a na tereu Kangwa, Krasso, Kanga recimo, to je vezni red koji je i fizicki i tehnicki miljama u odnosu na 99% ekipa iz domace lige. 

 

Ali mi delujemo kao izduvan balon, neko iznad je napisao kao da su x sezona zajedno pa su se smorili vise da gledaju jedne druge. Ovako je tim izgledao sa Milojevicem u finisu mandata njegovog, tamo jesen 2019. Auto pilot ekipa, maltene izadju, odrade koliko misle da treba i to je to. 

 

Ovo sa primanjem golova je postalo smejurija, kakvu FKCZ davno nije videla. Ali mi se ne pitamo nista, nema sta da se nerviramo oko toga, Terza svakako odstupa sa fotelje , ako ispusi za titulu. Ima OFK kao utehu. 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, Mendez said:

Ovu titulu može jedino Terzić završiti.

Terzic trenutno ima mnogo vece probleme sa sinovima. Mislim da ce on biti odsutan u narednom periodu. A i ne bih se uzdao ja u njega da on moze nesto da zatvori. Videli smo kako je zatvorio drugu Grofovu sezonu. Ili onu sezonu pre dve godine.

Link to comment
Share on other sites

Zašto bi išta zatvarao?
 

Ja sam verovatno jedan od retkih koji sa stadiona u sredu nije otišao potpuno nezadovoljan. Za razliku od večeras i ranijih sezona video sam ekipu koja se odlično brani i utakmicu koja je na nož. Dosadilo je brate da dobijamo sve redom ubedljivo.

 

Znam da se kosi logikom

navijanja za neki klub ali konačno ima neke neizvesnosti na utakmicama. Nekad se  uhvatim u razmišljanju da mi je neizvesnost i grč pred neku utakmicu mnogo bitniji nego lepota fudbala. Posle nekoliko sezona konstanto čekiram raspored i sa kim igramo sledeću. Pre toga je odlazak na stadion bio puka formalnost, eto čisto da se isprati i ispoštuje voljeni klub. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...