Stanko1997 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Ne bih da dižem paniku, ali Munas Dabur je u Beogradu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 4 minutes ago, Stanko1997 said: Ne bih da dižem paniku, ali Munas Dabur je u Beogradu. Za sada sa 2 kofera.😃 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Nema šta. Naš je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 19 minutes ago, Stanko1997 said: Ne bih da dižem paniku, ali Munas Dabur je u Beogradu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Imas fore jedan sat nisi mi ti Late Lat 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Dabur je sjajan potpis. Gospodar kaznenog prostora. 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Dabur prelazi u Al Sabab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 U tranzitu verovatno, ili ide kod dr Marijane. Proculo bi se do sad da dolazi kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Dabur dolazi kod Andre Milutinovića sigurno. Plus ga je glavna ulizica Aca kosica dočekao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Ovaj je ekstra zajeban mamojeb. Međutim, aposlutno mi je ovo neverovatno, nakon izjava koje je davao povodom sukoba Izraela i Palestinaca i nakon što je isključen iz izraelske reprezentacije. Mislio sam da ne postoji ni teoretska šansa da igra u nekom timu iz Izraela ili koji trenira Izraelac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 3 minutes ago, Laki21 said: Ovaj je ekstra zajeban mamojeb. Međutim, aposlutno mi je ovo neverovatno, nakon izjava koje je davao povodom sukoba Izraela i Palestinaca i nakon što je isključen iz izraelske reprezentacije. Mislio sam da ne postoji ni teoretska šansa da igra u nekom timu iz Izraela ili koji trenira Izraelac. Ma da. Kaže lik na tviteru koji je btw dosta dobro obavešten u vezi FK (najavio svako pojačanje, čak i kad će da budu promocije) da nema veze sa nama njegov dolazak, i da i dalje čekamo Late Lata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 (edited) 5 minutes ago, Laki21 said: Ovaj je ekstra zajeban mamojeb. Međutim, aposlutno mi je ovo neverovatno, nakon izjava koje je davao povodom sukoba Izraela i Palestinaca i nakon što je isključen iz izraelske reprezentacije. Mislio sam da ne postoji ni teoretska šansa da igra u nekom timu iz Izraela ili koji trenira Izraelac. Koliko ja znam ni Bahar nije išao u obaveznu vojsku zbog toga nikad nije bio član reprezentacije. Tako da idu jedan uz drugog. 😂 Edited July 11, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 2 minutes ago, Stanko1997 said: Ma da. Kaže lik na tviteru koji je btw dosta dobro obavešten u vezi FK (najavio svako pojačanje, čak i kad će da budu promocije) da nema veze sa nama njegov dolazak, i da i dalje čekamo Late Lata. Da, verovatno samo menja avion u Beogradu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Prosle godine je Dabur bio dogovoren, u slucaju da smo usli u LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Mozda ce u Cukaricki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Meni nije jasno zašto se toliko juri i čeka Late Lat. Ja nisam stručnjak ali nisam video ništa posebno u njemu. Baš me interesuje šta su skauti videli i toliko zapeli za njega. Ako dodje voleo bih da me demantuje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Kanga ce izgleda morati da objasni CAF(Confederation of African Football) disciplinskom vecu kako je moguce da mu je majka preminula 1986. godine, ako je on rodjen 1990. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Pa dobro, bar to nije problem za objasniti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Ako se ispostavi da je lagao mozda cemo moci da ispadnemo dzukci i raskinemo ugovor 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Ја сам мислио да се зезате на ту тему. Малопре видео да је стварна "афера". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Ovih godinu ipo dana vidno je da su ga stigle godine.😄😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 (edited) Čist višak su još u ovom rosteru sledeći: 1. Kanga 2. Milunović 3. Katai 4. Rodić 5. Vigo 6. Prucev 7. Leković (ako ne računa na njega Bahar, a navodno ne računa) 7. Mituljikić 8. Nikolić 9. a mislim i Kangva 10. Ado 11. Mijailović (iako je fino odigrao na ovim utakmicama do sada, svakako je nekvalitetan i neozbiljan za LŠ, pa i za LE). Znači pored ovih koji su do sada otišli i ovi su pod obavezno da idu, i to što je pre to moguće (jasno mi je da ne mogu apsolutno svi odmah da odu, ali treba i mora što pre da odu kako znaju i umeju, da bi nas što manje koštali i što manje loših stvari i nekvaliteta doneli Zvezdi, i u igri i što se tiče rezultata kluba). Od dolazaka pod obavezno su, i to što pre, sledeće pozicije pojačati: 1. zadnji vezni 2. centralni vezni - umesto Kange (a i nevezano za njega nam svakako treba), jedan kvalitetan i ozbiljan starter za LŠ i Evropu uopšteno, neki plej/box to box kretator igrač 3. desni bek starter za LŠ i Evropu uopšeno 4. levi bek starter -||- 5. špic starter -||-, ali ne neki sidraš, spor, trom, drvo, već kvalitetan i ozbiljan (koliko je to moguće naravno) tehničar, brz, hitar, koji napada prostor, koji se kreće između linija, koji ume da reši 1 na 1/2 (pa nekad čak i ako je izvodljivo na 3 situacije, uz sreću naravno ako se nekad desi), koji ima dribling i kvalitetnu i ozbiljnu kontrolu lopte i koji je što se kaže kvalitetan i ozbiljan na lopti, ne mora uopšte da bude visok i neko drvo od tipa oko 190+cm visine, već može i neki niži ali da bude spretan i kvalitetan na lopti - neki igrač tipa Firmino/Hugoliki špic A u zavisnosti od toga kako bude tekla sezona, igra, ne da Bože povrede i ostale prateće stvari, ekipe videti da li su potrebni, a ako su potrebni naravno reagovati u skladu sa mogućnostima i tim, bekap opcije na obe bekovske pozicije, ovo naravno isključivo mislim za Evropu. Edited July 11, 2023 by Шутер из блока 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Ajde idi na kosarku i smaraj, poceo si odavno da preterujes sa defetizmom i trolovanjem 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 (edited) 6 minutes ago, LeBron said: Ajde idi na kosarku i smaraj, poceo si odavno da preterujes sa defetizmom i trolovanjem Ko si bre ti da me teraš sa teme?! Od toga svakako nema ništa. A što se tiče etiketiranja za defetizam i trolovanje, to uopšte ne radim, tako da nemoj da pričaš gluposti i lažeš. Ja samo iznosim svoje mišljenje i viđenje i za KK i za FK, postoji opcija ignore tako da pozdrav. Edited July 11, 2023 by Шутер из блока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts