Laki21 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 1 hour ago, Steve Gerrard said: Imamo ponudu za Lekovica 4 miliona Sa mašnicom 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 1 hour ago, vlaDixXx said: Daler Kuzajev 10 mil vredi na transfermarketu, ima 30 godina Centralni vezni, defanzivni, moze da igra i na krilu Istekao mu ugovor sa Zenitom Idealna zamena za Kangu Trazi ugovor u Evropi, po mogućnosti LŠ 1mi evra plata Strasan igrac Ozbiljan igrac, nema sta da se prica. Kvalitet za solidne ekipe iz lige petice, e sad pitanje je da li ima takmicarske ambicije ili bi radije u neku Tursku za vise love. Ja se slazem sa @Markoss, ako imas Olanjiku i Bukarija iza kojih ce dejstvovati Kraso a na klupi je Mijatovic, mozda nema potrebe puci 3+ miliona za obestecenje i platu igraca kome u toj konkurenciji nisu garantovani minuti i prostor. Ako vec postoji to pravilo FIFA (za koje priznajem nisam cuo), zasto ne dovesti nekog napadaca na jednogodisnju pozajmicu. Mada kako klub funkcionise, te pare ce i ovako i onako ispariti iz kase, naci ce se nacin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 2 hours ago, Miki28 said: A sta je njemacki mentalitet? Trčanje čitav meč, ne odustajanje kada protivnik povede sa gol ili dva, konstantna presija na protivnika, meč je gotov tek kada sudija odsvira kraj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 (edited) 36 minutes ago, Itachi Uchiha said: Jesu pokusavali, ali su na bokove stavljali Rodice/Srnice/Gobeljice, pa se to zavrsavalo sa 5 dole, a ovi gore nek se snadju. И са таквим је могло да не буде досадно против Сурдулица и Ивањица, али јбг треба ауторитет и знање… Edited July 8, 2023 by Константин 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Kad se igra protiv Fenera i u koliko sati, ako neko zna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 2 minutes ago, Laki21 said: Kad se igra protiv Fenera i u koliko sati, ako neko zna? 22.7. 18:30h 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) 8 hours ago, Markoss said: Olanjinka definitivno nema brzinu za vingera, sad je to manje-vise jasno. Pozicija mu je ova koju igra sad i ne vidim zbog cega bi dali 3 miliona za Late Lata. Glazer bas elegantan golman, skolski, bas je pojava na terenu. Znaci, Olayinka i Kraso u napadu? Pa sta onda igra Boukari, nekog ofanzivnog veznog sa Ivanicem? Ili, ako igra krilo na desnoj strani, ko igra krilo na levoj? Edited July 9, 2023 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 10 minutes ago, goldberg said: Znaci, Olayinka i Kraso u napadu? Pa sta onda igra Boukari, nekog ofanzivnog veznog sa Ivanicem? Ili, ako igra krilo na desnoj strani, ko igra krilo na levoj? Pa ne moras da imas 2 krila. Asimetricne formacije su sve cesce u fudbalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) Meni se vise cini da svi mogu da igraju sve, pa onda imamo: Glazer - Mitrovic, Dragovic, Erakovic, Nedeljkovic - Mijailovic, Stamenic - Ivanic - Olayinka, Kraso, Boukari sto je klasicna 4-2-3-1 formacija koja moze da se pretvori i u 4-1-4-1 ili 4-1-2-2-1 I onda ta ista postava moze i da se izdegenerise tako sto zadnji vezni predje na stopera, bek na krilo, krilo u spic, a drugo krilo u vezni red. Ja sam vise fan da, ako se vec igra formacija sa 3 stopera onda uz njih budu i dva beka (koji su defanzivno orijentisani), jer ce u LS tesko da prodje ideja da samo tri igraca igraju odbranu. Lepo nekih 5-4-1 sa trojicom napred koja ce trcati kontre. Kad smo vec kod toga, gde je Rodic? On treba da bude prva opcija na levom beku, Mitrovic moze da igra SLS. Edited July 9, 2023 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 A sta je uopste poenta tih defanzivnih bekova ala Rodic? Da primimo sto manje golova, a onda primimo 6? Srecom pa je Bahar trener, pa Mitrovic nece igrati SLS, već LŠ. I primacemo i dalje dosta, ali ćemo igrati jebeni fudbal jednom u životu, a verovatno ćemo konačno prodati igrača za 10+ miliona. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 7 hours ago, suptil said: 22.7. 18:30h Typo vjerovatno. Igra se 12. 7. u 1830. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Vidim pisete da nam ne treba Late Lat, mozda sam negde propustio, ali zar on nije vec zavrsen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 7 minutes ago, dzakala said: Vidim pisete da nam ne treba Late Lat, mozda sam negde propustio, ali zar on nije vec zavrsen? Navodno ima ponude iz Nemačke, ne dolazi mu se ovde. A ima i nove menadžere koji takođe razmatraju druge opcije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 5 hours ago, goldberg said: Meni se vise cini da svi mogu da igraju sve, pa onda imamo: Glazer - Mitrovic, Dragovic, Erakovic, Nedeljkovic - Mijailovic, Stamenic - Ivanic - Olayinka, Kraso, Boukari sto je klasicna 4-2-3-1 formacija koja moze da se pretvori i u 4-1-4-1 ili 4-1-2-2-1 I onda ta ista postava moze i da se izdegenerise tako sto zadnji vezni predje na stopera, bek na krilo, krilo u spic, a drugo krilo u vezni red. Ja sam vise fan da, ako se vec igra formacija sa 3 stopera onda uz njih budu i dva beka (koji su defanzivno orijentisani), jer ce u LS tesko da prodje ideja da samo tri igraca igraju odbranu. Lepo nekih 5-4-1 sa trojicom napred koja ce trcati kontre. Kad smo vec kod toga, gde je Rodic? On treba da bude prva opcija na levom beku, Mitrovic moze da igra SLS. Juce ni u jednom trenutku nismo igrali formacije koje si naveo (dok je tih 11 bilo na terenu), nego smo igrali 3-4-1-2: Dragovic-Mijailovic-Erakovic Nedeljkovic-Stamenic-Ivanic-Mitrovic Kraso Bukari-Olanjinka Gde je Stamenic bio nesto povuceniji, a Ivanic istureniji. Moguce da je na momente i Bukari igrao malo nazad, tj u nivou Krasoa pa je formacija bila 3-4-2-1, ali Kraso nikako nije igrao kao najistureniji igrac. Razumem strah da ce ovo biti previse ofanzivno za LS, ali imamo tri stopera, Nedeljkovic je klasican bek, a Mitrovica ucimo da bude bek. Uz to je Stamenic zadnji vezni. Jos bih dodao i da cela ekipa treba da igra odbranu, a ne samo igraci koji su u zadnjoj liniji. Mitrovic je medju boljim igracima na pripremama, izgleda dosta korisnije na ovoj poziciji nego kada je igrao ofanzivnije. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Mislim da je bolje sto ne dolazi, previše je to para za tako lošu kontrolu lopte. Da odradimo mi pripreme sa ovim sto imamo, ako se otvori neka ekstra opcija onda tek reagovati. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Nista Kraso nije bio ofanzivniji od Ivanica u postavci juce. Obojica su bili osmice, mada je ocigledno da su kod Bahara pozicije dosta fluidne pa se igraci stalno smenjuju, tako smo kod gola Mitrovica videli Bukarija dole levo a Mitrovica u gornjoj desnoj strani terena i ako je jedan bio desni spic a drugi levi wb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Ma morace da dodje jos jedan spic, to je definitivno, samo nema razloga forsirati kupovinu kad moze fino da se izvaga bez zurbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 E kad je došlo vreme da budemo mirni što se tiče prelaznog roka u fku. Bukvalno mi deluje kao san, očekujem da se svakog trenutka probudim izbezumljen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Jel se zna da li će za utakmicu sa Fiorentinom važiti samo premium sezonske ili će puštati karte u prodaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Pustice karte u prodaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Daleko ti lepa kuca, “majstore” . 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Za to obestecenje i platu koju trazi bolje nek zapali u tu Nemacku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 ^ Ma klasicno podizanje cene. Sto se mene tice zavrsio bi svaku pricu sa njim da sam na mestu uprave. Ovi stranci za sada sto su dosli deluju korektno i na mestu, ne treba nam neki umisljeni prepotenko. Pesica smo vec imali 😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Jeste nam liga krš i klub vode secikese,ali,opet bivši smo prvaci Evrope i direktni učesnici grupne faze LŠ ... Drnda nas lik koji je odigrao jednu solidnu sezonu u jebenom St Gallenu ... more šukurac ... Vrći Rakonjca ... 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Što se tiče Late-Lata,meni je lik mačka u džaku i bio bi zadovoljan ako ne dodje. Videćemo kako će reagovati uprava.Istorija nam govori da vole da zapnu za jednog igrača,uglavnom ne žele da istraže druge opcije. Utakmica protiv Nefčija je bila odlična sa naše strane,pogotovo prvo poluvreme. Puno trke,nismo im dali da dišu,brz protok lopte,baš lepo za oko. Prezadovoljan sam. Naravno,treba pohvaliti kondicionog trenera Saleta Jankovića,odličan posao radi tokom ovih priprema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts