suptil Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Kraso od starta i verovatno kanga na klupi. Sljivic ili Kangva startuju po Mozzartu... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 35 minutes ago, fradler said: Izgleda da ni Olajinku ni Krasoa ne vide kao klasicne centarfore, pa ce sigurno doci jedan, a mozda i dva spica. Btw, pominje se mogucnost da se igraci sa EU pasosem ne vode kao stranci. Polako mislim da Bahar jos uvek eksperimentise ko gde i kako moze da igra, sto se meni jako svidja. E sad moje licno misljenje je da Olajinka ne moze da igra wing back-a, on ili kao klasicno krilo ili kao spic. Dok je Kraso pravi poluspic eventualno na ovoj poziciji koju Mirko igra mada mislim da mu za nju fali malo brzine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 U koliko časovnika se igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 2 minutes ago, Laki21 said: U koliko časovnika se igra? 18h30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Fala vi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 1 hour ago, suptil said: Jel tu sa Fiorentinom samo sezonci mogu da gledaju uzivo 😄 Premium sezonci mogu da gledaju, obične sezonske ne vaze. Ko nema premium sezonsku može da kupi kartu za samu utakmicu. Inače su iz kluba najavili da ćemo igrati jos vise prijateljskih utakmica protiv evropskih velikana u Avgustu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Biće spektakl sa Violom. Vrhunska pripremna. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Само грла и дланови! Напред Звездо, само напред, где ти играш ту смо ми! 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 On 7/4/2023 at 7:43 PM, L' Imperatore said: Daj ako te ne mrzi, podeli taj link sa kontrolom lopte. Ja sam gledao neke highlightse na youtubu i mislim da mu je to jedna od mana. Možda se ja ne razumem dovoljno ali ovo si sigurno gledao. ------ Nadam se da je ovo sa ovim Isidorom Wilsonom samo pokušaj da se smanji cena Late Latu. Čini mi se da bi Isidor bio malo veća prevara. (E ako on stvarno ne želi u Zvezdu.....) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Фали нам бар 1 шпиц, 2 бека и задњи везни и ако се погоди са тим попуњавањем освајамо ЛЕ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 25 minutes ago, Alexandar said: Možda se ja ne razumem dovoljno ali ovo si sigurno gledao. ------ Nadam se da je ovo sa ovim Isidorom Wilsonom samo pokušaj da se smanji cena Late Latu. Čini mi se da bi Isidor bio malo veća prevara. (E ako on stvarno ne želi u Zvezdu.....) Da, ovde izgleda malo bolje, ali opet nisam oduševljen sveukupno. Nema promene ritma kod njega, več celo vreme igra u "muva bez glave" brzini. Kad dribla dosta puta gubi balans, ustavlja se u potpunosti, previše dodira sa loptom... Nisam ni ja profesionalac. Moguče da grešim, ali moj utisak je da bi pogrešili. Više mi se svidja ovaj Wilson iskreno. Izgleda više ono što nama treba. Čista devetka. Školski, sigurnije finišira u 16. Veči je dosta, i opasniji sa glavom. Dok mi je Late Lath igrač sa nedefinisanom pozicijom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Late Lat je bolji igrač od Isidora, ali možda u igranju Fife. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 18:30 po nasem vremenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 5 minutes ago, Redstar0356 said: 18:30 po nasem vremenu? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 CRVENA ZVEZDA (3-4-1-2): Glazer – Eraković, Mijailović, Dragović – Nedeljković, Stamenić, Bukari, Mitrović – Ivanić – Kraso, Olajinka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Opet jedva čekam naše utakmice. 😍 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Znači Bahar naredio totalnu ofanzivu. 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Jedva cekam da krene Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Mene zivo zanima kako ce ovo da izgleda u praksi. Moguce da ce Bukari u spic sa Olajinkom, iza njih Kraso, a Ivanic nesto povucenije na mestu Kange. Ostalo kao protiv Zenita, Kosta i Mitrovic ving bekovi. U svakom slucaju, ne ferma Bahar mnogo odbranu, ocekujem smekerskih 9-2 na Etihadu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 9 minutes ago, fradler said: U svakom slucaju, ne ferma Bahar mnogo odbranu, ocekujem smekerskih 9-2 na Etihadu Opasan je Siti kod kuce, ako Halandu bude dan nije iskljuceno i da nam daju vise od 2 komada ako izadjemo bas ofanzivno 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Drugari, ima neko neki link za utakmicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 4 minutes ago, Nenadd said: Drugari, ima neko neki link za utakmicu? https://ustream.click/channel/1/ArenaPremium1[RS]/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 5 minutes ago, suptil said: https://ustream.click/channel/1/ArenaPremium1[RS]/ Hvala drug! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 @Nenadd Imas i na nasem Youtube kanalu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Kao na igrici! Vodimo 1:0 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts