mare80 Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 Radikalni oportunizam ... 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted June 2, 2023 Author Share Posted June 2, 2023 (edited) Ovaj test svakako nije dovoljno precizan (cini mi se da vise "vuce" ulevo i nadole) i vise sam ga zamislio kao zabavu i mogucnost da popricamo o raznim levo-desnim i autoritarno-liberalnim stavovima. Interesantno je da je Svajcarska kao drzava, iako mi odgovara, po ovom testu smestena na suprotnoj strani od mene - dosta vise udesno i nagore, sto mi je pomalo cudno. Mozda se nadje jos neki bolji test, ovo je prvi na koji sam naleteo. Negde sam ranije video i isti dijagram popunjen sa rezultatima poznatih ljudi, pa ako neko nadje ... (btw kako stavljate sliku rezultata na forum?). @FrediB@zoran59@Pletilja@mare80 Nema vrdanja - test ceka na vas. 🙂 @Constantin Imas tamo pitanja i na bugarskom i ruskom. 🙂 Evo nadjoh jos nesto. Izgleda da smo mi ovde na forumu mnogo radikalni. Kao sto sam i mislio USA demokrati su zapravo desno (iako ih stalno prozivaju da su komunisti), mada me iznenadjuje da sam bas u dijagonali sa Obamom. Edited June 2, 2023 by Dragan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 Svi ste komunjare, sramota. Kacim veceras moj 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 4 minutes ago, McLeod said: Svi ste komunjare, sramota. Kacim veceras moj Levica =/= komunjarizam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 4 minutes ago, McLeod said: Svi ste komunjare, sramota. Kacim veceras moj Kod tebe ce da crkne test. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 Evo mene - unutar granica sireg libertarijanizma ali uz granice socijalizma i demokratije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted June 2, 2023 Author Share Posted June 2, 2023 5 hours ago, Kronostime said: Not bad. Ovo me najvise iznenadilo, jer sam stekao utisak da smo prilicno daleko, u pogledima na politiku i drustvo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 Sve go liberal do liberala... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 @Dragan vrati i onu sliku sa segmentima koja je bila ranije, vidim sad neku drugu. Da li je ona prethodna bila losa? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted June 2, 2023 Author Share Posted June 2, 2023 Mislis na ovu ? Malo mi je bila neodredjena u odnosu na novu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 9 minutes ago, DameTime said: Sve go liberal do liberala... Ne, nego cu ''svesno u desno'' kao Misa Firer Bihali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 5 minutes ago, Dragan said: Mislis na ovu ? Malo mi je bila neodredjena u odnosu na novu. Da ta, vrati i nju, zanimljivo je porediti sve njih. Ne znam za koju bi mogli da kazemo da je tacnija, pogotovo kad pogledamo i neke istorijske licnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 22 minutes ago, DameTime said: Sve go liberal do liberala... Mislim da je to manje vise ocekivano na ovom forumu, s obzirom da ovi drugi odlete i pre nego sto upisu deseti upis. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 Economic Left/Right: -4.25 Social Libertarian/Authoritarian: -0.21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 14 minutes ago, John Terry said: Mislim da je to manje vise ocekivano na ovom forumu, s obzirom da ovi drugi odlete i pre nego sto upisu deseti upis. Oni imaju mali milion svojih rusokolonaskih foruma, na kojima jos gore i brutalnije banuju a pre toga vredjaju i sikaniraju svoje neistomisljenike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 1 hour ago, Dragan said: Ovaj test svakako nije dovoljno precizan (cini mi se da vise "vuce" ulevo i nadole) i vise sam ga zamislio kao zabavu i mogucnost da popricamo o raznim levo-desnim i autoritarno-liberalnim stavovima. Interesantno je da je Svajcarska kao drzava, iako mi odgovara, po ovom testu smestena na suprotnoj strani od mene - dosta vise udesno i nagore, sto mi je pomalo cudno. Mozda se nadje jos neki bolji test, ovo je prvi na koji sam naleteo. Negde sam ranije video i isti dijagram popunjen sa rezultatima poznatih ljudi, pa ako neko nadje ... (btw kako stavljate sliku rezultata na forum?). @FrediB@zoran59@Pletilja@mare80 Nema vrdanja - test ceka na vas. 🙂 @Constantin Imas tamo pitanja i na bugarskom i ruskom. 🙂 Evo nadjoh jos nesto. Izgleda da smo mi ovde na forumu mnogo radikalni. Kao sto sam i mislio USA demokrati su zapravo desno (iako ih stalno prozivaju da su komunisti), mada me iznenadjuje da sam bas u dijagonali sa Obamom. Ja i Dalaj Lama se poklopili 😄 Inače imao sam prilike da ga upoznam jednom. Za svoje godine, ima sjajan smisao za humor 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 2 hours ago, FrediB said: Oni imaju mali milion svojih rusokolonaskih foruma, na kojima jos gore i brutalnije banuju a pre toga vredjaju i sikaniraju svoje neistomisljenike. Ne smeta mi kad je neko Rusofil, mada mi razlozi takve neke slepe ljubavi nikad nisu bili jasni. Ali smeta mi sto su takvi ljudi najcesce vrlo iskljucivi, sa fiks idejama i ponasaju se vrlo bezobrazno i direktno bez nekog prostora za diskusiju, sto istu sa njima cini na potpuno neizvodljivu. Kada covek diskutuje, jedna od poenta je ostaviti mogucnost za promenu stava, to jest biti "otvorenog srca". 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 Inače: 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 Poceo, smorio se i odustao. Realno, test je bezveze i vec vidjeno hiljadu puta. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 Takođe..odustao na drugoj stranici. Doduše,i do mene je. Nije me lako ukalupiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 48 minutes ago, Smrtokapa said: Inače: Tu sam negde između Nole misli da su Srbi i Hrvati isti k i Nole sluša ženu. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 Ima nekih pitanja koja su nepotpuna, mogu se tumačiti na više načina, ili jednostavno fali malo konteksta... ali dobro, ceo taj kviz nije nešto što daje precizne rezultate, ali je interesantan i generalno je dobro osmišljen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts