Drug Crni Posted June 6, 2023 Author Share Posted June 6, 2023 U,kakav tb je odigrao.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Ne gledam jer šef još nije obezbedio tv u kancelariji ali ajmooooo breeee!!!! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Pita Mekinro negde tokom drugo seta: Ko je ovaj do Ivanisevica sto ima muda da kaze Novaku da udje malo u teren dok ceka servis? 😆😁 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Ovakav Novak uzima RG. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 48 minutes ago, Sector said: Ovakav Novak uzima RG. Joše jedan meč realno. Ako prođe SF sa druge strane žreba nema ko da ga pobedi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Rekao bih da je do sada idealan FO za Novaka. Nije se mnogo namucio i predugo igrao na terenu, a opet dovoljno dugo da udje u dobar ritam i uz to pokazao protiv Fokine i Hacanova da je mentalno spreman u tesnim situacijama u mecu. Bice pravi teniski spektakl protiv Alkaraza. Doduse pitace se i Cicipas nesto, ako je Alkarazu u glavi vec Djokovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 6, 2023 Author Share Posted June 6, 2023 Kao da sam gledao dva meča - prvi deo je bio do tb drugog seta,a drugi od tog tb nadalje. Hačanov je bio bolji u uvom prvom delu i možda je mogao da ode i na 2:0,ali je furioznim tb Novak okrenuo meč i manje više dobio rutinski naredne dve deonice. Mada,ne i bez oscilacija. Polufinale je tu,igra baš i ne. Ne deluje mi da ima šta je potrebno da uzme,ali 'ajde da vidimo. Možda mu Cici skloni Alkaraza sa puta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Lagano Nole rešava Cicija i Mišu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 2 hours ago, Barker said: Pita Mekinro negde tokom drugo seta: Ko je ovaj do Ivanisevica sto ima muda da kaze Novaku da udje malo u teren dok ceka servis? 😆😁 E da, i mene zanimako je to, a sve zaboravljam da pitam 36 minutes ago, Drug Crni said: Kao da sam gledao dva meča - prvi deo je bio do tb drugog seta,a drugi od tog tb nadalje. Zaspala sam posle Svitoline i Sabalenke i probudila se na poslednji poen u TB. Taman sad još samo negde da iskopam snimak tog TB-a. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Od Cicipasa nikad igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Moram da priznam da je veoma bolno biti Cicipas. Taman kad mislis da je doslo tvoje vreme, pojavi se Alkaraz i kaze ti "ne ne, neces osvojiti nista". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Ne samo za njega, svima se zatvaraju vrata... Mada ne može ovakva forma da traje u nedogled... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Tacno ce Spanci da vladaju jebenim Garosom do 2037. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 1 minute ago, Pangea said: Ne samo za njega, svima se zatvaraju vrata... Mada ne može ovakva forma da traje u nedogled... Slazem se, mada mislim da nije samo do forme. Alkaraz igra jako pametno i ne trosi se kao Nadal pa ce verovatno da traje dugo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 2 minutes ago, Pangea said: Ne samo za njega, svima se zatvaraju vrata... Mada ne može ovakva forma da traje u nedogled... Imali smo tri igraca koja su vladala 15+ godina, ali ovakva forma ne moze da traje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 (edited) Ovo sto igra Alkaraz bas izgleda zastrasujuce, imam osjecaj da se Cicipas vec predao. S obzirom na turnir kakav je imao do sada, ovo ce mu ubiti svaku zelju za tenisom i treningom. Edited June 6, 2023 by Jerotije Pantic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 6, 2023 Author Share Posted June 6, 2023 Demonstracija sile. Reakcije JCF dosta govore koliko je i on iznenađen ovim nivoom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Ali DŠ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Zgazio ga je. Novak ce morati da ostavi svaki atom snage ako misli protiv ovog "cudovista". Svaka lagano na sweet spot, potom moze da trazi dubinu, uglove, moze sta hoce. A energija uvek na maksimumu, ubija ritmom. Najbolji igrac sveta protiv najveceg ikada. Bice tesko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Ne moze Novak da dobije ovakvog Alkaraza, pritom nije ni Novak u najboljoj formi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 12 minutes ago, Boxy said: Imali smo tri igraca koja su vladala 15+ godina, ali ovakva forma ne moze da traje Ovaj intenzitet tenisa je jači od ove trojice. Na to mislim da ne može da potraje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Sabalenka bi bolje igrala protiv Alkaraza od Cicija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Meni je malo cudno sto mislite da je ovo maksimum Alkaraza. Decko ima toliko prostora za napredak, nije ni na 30%. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 2 minutes ago, Pangea said: Ovaj intenzitet tenisa je jači od ove trojice. Na to mislim da ne može da potraje. On ce da napreduje, sigurno nece da igra stalno isto, a ima jos ogroman prostor za napredak, sto je zastrasujuce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 1 minute ago, McLeod said: Meni je malo cudno sto mislite da je ovo maksimum Alkaraza. Decko ima toliko prostora za napredak, nije ni na 30%. Pretera ga sad sa 30%. Decko vec sad igra tehnicki savrseno, a napredovace samo takticki, ali nije na 30%. Nece on moci mnogo da napreduje od ovog nivoa, ali nece mu ni trebati 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts