Kooineeperk Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Just now, Klotzen said: Pa nismo mi loše prošli kod žirija. 11. mesto je realno, možda smo ovde u regionu izgubili 20 poena koje smo trebali dobiti i to je maksimum. No Grci nas kao i svake godine zakinuli, malo i SLO i MKD i to je to. MKD nam dala 10 poena, sta vise hocemo? Hrvati nas castili sa 12! Realno, nismo materijal za pobednicku pesmu. Top5 je odlicno, dobili smo na neku originalnost, neuobicajenost. Uostalom kao i Ukrajina za pobedu, Moldavija za 7. mesto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 (edited) 2 minutes ago, Kooineeperk said: MKD nam dala 10 poena, sta vise hocemo? Hrvati nas castili sa 12! Realno, nismo materijal za pobednicku pesmu. Top5 je odlicno, dobili smo na neku originalnost, neuobicajenost. Uostalom kao i Ukrajina za pobedu, Moldavija za 7. mesto. Realno ocekivao sam vise poena od zirija s obzirom na nagradu za najbolji umetnicki dojam pred samo finale. Ziri nas je unakazio. Treba ukinuti ziri. Quote Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta je uoči finalne večeri "Pesme Evrovizije" dobila nagradu "Marsel Bezanson" za najbolji umetnički nastup na ovogodišnjem takmičenju u Torinu. Edited May 14, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 1 minute ago, Zvezdinho said: Realno ocekivao sam vise poena od zirija s obzirom na nagradu za najbolji umetnicki dojam pred samo finale. Ziri nas je unakazio. Treba ukinuti ziri. Ma to stoji ali nemoj prebacivati MKD kad su nam dali i vise nego sto realno zasluzujemo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Nisam u žiriju ail mi je još u polufinalu Azerbejdžan bio sasvim ok (doduše, skoro sve pesme sam slušao sa pola uveta). Ukrajinska pesma je ok ali mi melodija zvuči poznato. Kao neka njihova ranija pesma. Očekujem konferenciju Ace Lukasa i d'izjavi da bi on sigurno pobedio, ali nisu dali domaći dušmani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Just now, Kooineeperk said: Ma to stoji ali nemoj prebacivati MKD kad su nam dali i vise nego sto realno zasluzujemo 😄 Pomesao si me sa nekim, nisam ja prebacivao MKD nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 14, 2022 Author Share Posted May 14, 2022 Ja juce napisah u Kafani da Konstrakta nece (do kraja) biti shvacena na takmicenju. Jer Konstrakta je umetnost,a ostali su zabava. Medjutim,svaka joj cast! Najpre je na Beosongu u lavoru oprala Lukasa i ceo turban-folk. Zatim je,u istom lavoru,oprala Eurosong od kica,jednolicosti i bljestavila nicega. Pokazala svima drugaciji, kreativniji i zanimljiviji put. Tu lezi njen uspeh - ne sledi slepo trendove. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Meni čak ovo devojče iz Švedske nije loše. Ono daleko je od mog vibe ali nije očekivano jadno kako samo Eurosong može. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 1 minute ago, Zvezdinho said: Pomesao si me sa nekim, nisam ja prebacivao MKD nista. Ah zato sto si odgovorio na moj odgovor @Klotzen-u a zaboravio sam kome sam odgovarao (ostalo na drugoj strani) 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Detaljni rezultati: https://eurovisionworld.com/eurovision/2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Just now, urosg3 said: Meni čak ovo devojče iz Švedske nije loše. Ono daleko je od mog vibe ali nije očekivano jadno kako samo Eurosong može. Meni ona nekako tipična, za ovu vrstu "festivala", i vipe nego dobra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Najmanje smo dali Ukrajini od svih televotingom, 7 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 ...i da...uz malo sreće, glasovi publike, zamalo drugi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 (edited) Ukrajinci kakva god da im je pesma, barem je to, PESMA. Mi smo poslali tuzbalicu-recitaciju. Oprala noge Lukasu? Kako da ne, posle toga covek napunio Arenu i opet ce u Novembru. Traje od 1997 i trajace, covek kida kako peva i Vajtsnejk i Sinana Sakica. Tako da Aci tesko ko moze da opere noge, i sto se tice pevanja i poznavanja muzike. AL to sad nije tema. Edited May 15, 2022 by Redstar0356 10 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 2 hours ago, McLeod said: kladionice + nastup + redni broj mi daje top 3 - Spanija, UK, Ukrajina. Numem da prognoziram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 (edited) https://eurovisionworld.com/eurovision/2022#serbia Edited May 14, 2022 by erwin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 1 minute ago, McLeod said: 2 hours ago, McLeod said: kladionice + nastup + redni broj mi daje top 3 - Spanija, UK, Ukrajina. Numem da prognoziram. I koliko si para digao na kladionici i zasto nista? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 3 minutes ago, erwin said: Najmanje smo dali Ukrajini od svih televotingom, 7 poena. Što nam, je`lte neće smetati da tuđe glasove ocenjujemo "politički" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 https://eurovisionworld.com/eurovision/2022#ukraine Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 3 minutes ago, Redstar0356 said: Ukrajinci kakva god da im je pesma, barem je to, PESMA. Mi smo poslali tuzbalicu-recitaciju. Oprala noge Lukasu? Kako da ne, posle toga covek napunio Arenu i opet ce u Novembru. Traje od 1997 i trajace, covek kida kako peva i Vajtsneg i Sinana Sakica. Tako da Aci tesko ko moze da opere noge, i sto se tice pevanja i poznavanja muzike. AL to sad nije tema. Ikona Pink sirotinje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 (edited) Ja zadovoljan, Ana osvojila juče nagradu za najbolji umetnički nastup, danas 5. - realno, ovo nije pesma koja je mogla da pobedi na Evroviziji, morala je da pokida nastup a nije. Ako bude pametna (a jeste), može da napravi dobru karijeru napolju. Sve ostalo je očekivano, Ukrajina prva malo zbog pesme malo zbog situacije, Švedska i UK među prvih 5. Po meni, Švedska ima bolju pesmu i od UK i od Španije, ali je Hot Latina (kao i Englez) bolje odradila nastup od Šveđanke. Nije pobedila najbolja pesma, ali to se retko i desi na Evroviziji tako da je, obzirom na situaciju, ovo sasvim ok. Edited May 14, 2022 by implant 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 2 minutes ago, Kooineeperk said: I koliko si para digao na kladionici i zasto nista? 😄 Ko je imao para barem 10k da ulozi na Ukrajnu pre 1/2 1,7 easy money. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 4 minutes ago, Redstar0356 said: Ukrajinci kakva god da im je pesma, barem je to, PESMA. Mi smo poslali tuzbalicu-recitaciju. Oprala noge Lukasu? Kako da ne, posle toga covek napunio Arenu i opet ce u Novembru. Traje od 1997 i trajace, covek kida kako peva i Vajtsneg i Sinana Sakica. Tako da Aci tesko ko moze da opere noge, i sto se tice pevanja i poznavanja muzike. AL to sad nije tema. Pa u tom i jeste problem kad radiš sve obično ništa ne radiš dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Meni ova Ukrajinska pesma, onaj uvodni deo što nije REP, liči, podseća me na Djuletovu "Ludo, luda".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Nama ne odgovara što Bih ne učestvuje, to je još 24 sigurna poena 😁 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 https://eurovisionworld.com/eurovision/2022#ukraineKad vidiš ovo sasvim ti je jasno po kom kriterijumu se glasalo za Ukrajinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts