DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 (edited) Maltežanka je Majli Sajrus iz 2010. godine. Sviđa mi se haljina i preslatka je. Edited May 12, 2022 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Maltežanka mnogo simpatična. Pesma meeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Kakav šećer ova Maltežanka. Šteta što joj je pesma za Dečju pesmu Evrovizije. Ali samo na oči će nakrcati milion glasova publike. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 3 minutes ago, Klotzen said: gruzija mi je delovala bolje nego na videu. inače mi je odma pala na pamet "Paklena pomorondža" 🙂 Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Maltežanka je pobedila sa skroz drugom pesmom pa onda promenila na ovo. Ovo jeste bolja pesma no nekako .... To mi baš nije fer prema drugima iz Malte ali ok, takva su im pravila. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Malta tankoza, cesto na granici falsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 6 minutes ago, Redstar0356 said: Sta smo mi poslali, sraaamota za nas.. Pa nisi ti ništa poslao, nisi iz Beograda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Ne znam da li su bile reklame, gledam na YT, ali ova voditeljka salje sublimirane poruke za Konstraktu od pocetka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Daj mi kičericu breeeeee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 1 minute ago, McLeod said: Ne znam da li su bile reklame, gledam na YT, ali ova voditeljka salje sublimirane poruke za Konstraktu od pocetka. Bilo je i na TVu Hahahahahaha kakav trol nastup! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Ala se podmladio Bili Ajdol... Dečko budi svoj, a ne fotokopija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 ovo mora proći, ne videti ovo u finalu smatraću sramotom za ESC 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Posle Bili Ajdola, Ofra Haza from down under. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Meni je bas krindzi bilo. Ne podnosim los rok na ES jer posle toga ga nece biti sledecih 20 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Moj utisak je da je ovo značajno značajno jače polufinale. Već je bilo bar 5 nastupa koji su bolji od svih iz prvog osim Norveške i Grčke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Meni je San Marino top. Damiano David sa Alija, ali nema veze. Šteta što nije vokalno bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 7 minutes ago, Redstar0356 said: Sta smo mi poslali, sraaamota za nas.. Zašto sramota, zaboga? ☹️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 (edited) Svaki snimak iz green rooma Kiki Radenković maše zastavicom Srbije iz levog ćoška ekrana. Iščašiće žena ruku. 😁 Kipranka Afrodita iz školjke. 12 poena od Grčke kao i uvek. Izbiće uši ova pesma svima koji odu u Grčku na more. U svakom beach baru će biti na infinite repeat. Edited May 12, 2022 by Stiletto Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Više Grkinja od Grkinje preksinoć #noh8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 15 minutes ago, Haklberi said: Pa nisi ti ništa poslao, nisi iz Beograda. Znaci ona ovde predstavlja Beograd a ne Srbiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Kipar razocarenje veceri. Mozda ne prodje kao Albanka. Non stop u falsu, nepokretna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Od Irkinje konačno nešto moderno. Maler je što sam ovo čuo bar 500 puta dosad, samo sa drugačijim tekstom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 5 minutes ago, drgnk said: Zašto sramota, zaboga? ☹️ Zato sto smo pobedili jedini put kad smo poslali nekog ko zapravo zna da peva, a to je Marija. Dobro smo prolazilu i sa Zeljkom. Sad iz godine u godinu saljemo polugole plesacice na sipki, Marka Kona sa nekim cipelama a sad smo poslali kvazi intelektualnu recitatorku sa lavorom. Umesto da posaljemo zapravo pevaca koji ce pevati nesto sto je nasem ,,folkloru'' blize. Al dobro, razumem, takmicenke frikova, uz par izuzetaka. Zato Mia Dimsic i ispadne u polufinalu, zna da peva, izgleda normalno i ima pesmu koju ljudi zapravo slusaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Irska je još jedna generic pop pesma koja će biti u pozadini u tržnim centrima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 (edited) Kipranka ako je ovako pevala juče nema šanse da prođe. Irkinja kad se pojavila svi je otpisali a sada je hvale. Kontam da bi ovo moglo da se svidi mlađima zbog teksta. da čujemo mkd, ovo je meni dobra pesma ali nažalost dno u kladionici. Edited May 12, 2022 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts